Человек не терпит насилия!

Чому Світловодськ повільно котиться у прірву

1636493592 mal

Цілком справедливим є твердження, що вміння чесно оцінювати себе, готовність визнавати власні недоліки й помилки є основними принципами, якими має керуватися людина в сучасному світі.

По-перше, уміння чесно оцінювати себе є важливим регулятором стосунків з іншими людьми. Неправильне уявлення про свою особистість породжує розчарування і внутрішні конфлікти. За завищеної самооцінки в людини часто виникає зневажливе ставлення до інших осіб, нетерпимість до чужої думки, прояви зарозумілості й зазнайства. По-друге, чесність із собою дає змогу зберігати душевний спокій, правильно співвідносити свої можливості й досягнення, ставити лише ті цілі, які можна досягти, аби стати успішним.

Шкода, що питання принциповості аж ніяк не стосується Світловодського міського голови Андрія Маліцького. Цей пан звик жити ‘’на широку ногу’’ і все що його цікавить – наповнення особистого бюджету, а про бюджет міста нехай турбуються раби. У міській раді подейкують, що рабами він називає усіх, хто не належить до його родини та близького оточення.

У своїх передвиборчих обіцянках під назвою «Стратегія розвитку територіальної громади» Андрій Іванович засуджував відсутність вуличного освітлення, критичний стан міського сміттєзвалища, неякісні послуги та багато інших нагальних питань. Коли ж переміг на виборах і став очільником міста – одразу про все забув, окрім власного збагачення. А які ж тільки солодкі обіцянки були у Андрія Івановича:

ü  Впорядкування сміттєзвалища та закупка техніки і сміттєвих контейнерів.

ü  Своєчасне прибирання міста від снігу. Посипання вулиць та прибирання залишків навесні. Придбання спеціальної техніки для прибирання снігу.

ü  Впорядкування цвинтарів та організація постійної системної комунікації з підприємцями, які займаються наданням ритуальних послуг.

Жоден з трьох пунктів не втілено в життя. Не зроблено нічогісінько! А мер продовжує роздавати поради та вказівки, які мав би виконувати сам, як міський голова.

·         Дороги міста. Необхідно зробити схему капітальних ремонтів доріг та тротуарів міста. Вирішити питання щодо гарантійного ремонту доріг. Для ремонту тротуарів використовувати тротуарну плитку.

·         Освітлення міста. Необхідно модернізувати систему освітлення міста та переходити на енергозберігаючі технології.

·         Пасажирські перевезення. Залучити у місто альтернативних перевізників. Розробити план створення комунального підприємства, яке б надавало послуги з перевезення пасажирів. Відновити втрачені маршрути, зокрема маршрут № 24.

·         Гуманітарна сфера. Запроваджувати нові ідеї, проводити фестивалі, творчі вечори. Залучати міський Палац культури, позашкільні заклади освіти, творчі колективи та активну молодь міста. Активізувати роботу управління молоді та спорту.

·         Парк. Якісно модернізувати міський парк ім. Шевченка. Забезпечити систематичну вирубку кущів, покос трави, тощо.

Єдине, що таки зробив Андрій Іванович – модернізував парк ім. Шевченка, містянам, напевне, не треба пояснювати, як саме. Це ж треба було додуматися і попиляти молоді, здорові дерева у парку. Невже сам міський голова не розуміє, що кожен наступний його день на посаді штовхає місто у прірву. І чи не краще було би звільнитися і звільнити Світловодськ від згубного керівництва?!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=425484535976305&set=g.458055902538837

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ