Человек не терпит насилия!

Секретар Міськради Резченко заявляє своє авторське право на наше відео

265531595 1354485078303503 1192624670360572077 n

Пам’ятаєте минулого тижня ми опублікували відео інтерв’ю з секретарем Чугуївської міської ради Євгеном Резченко? А вчора вже надійшов лист, де він виражає невдоволення ним та заявляє про (УВАГА) власні авторські права на цей контент. Підкреслимо — за його версією ми його не образили, не опублікували недостовірну інформацію абощо. А просто він має частину прав на запис нашої розмови. Чиновник. На особистому прийомі. Якого за законом можна знімати. Пане Євгеній, дякуємо — дуже посміялися вчора всією Мережа антикорупційних центрів.

Сподіваємося, що це не спроба тиску на діяльність журналіста? Це є незаконним, а пан секретар — взагалі-то, юрист. Звісно, що далі буде. Чекайте нових відео.

P.S. Зверніть увагу, лист складено 9.12 — саме в цей день секретар призначив нам друге інтерв’ю, але все не міг знайти часу, аби прийняти нас. В робочий час, в години свого прийому він змусив журналіста та депутата міськради чекати його близько 2-х годин. Але на лист час знайшовся. То це не тиск, пане Резченко? Бо він, повторюємо, незаконний. А ви ж дієте виключно в правовому полі, вірно?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ