Человек не терпит насилия!

Криворізька «екоактивістка» виступила за будівництво заводу

unnamedДіана Чередніченко – авторка петиції проти діяльності промислового гіганта «Рудомайн» та знана на весь Кривий Ріг екоактивістка виступила за будівництво заводу в місті.

Жінка написала у Facebook, що Кривому Рогу необхідний сміттєпереробний завод.

«Нам потрібен сучасний,найбільший в Україні завод з переробки сміття!!! Бажано, за рахунок «Арселору». А Ви згодні?», – наголосила вона. https://www.facebook.com/groups/saksagan/permalink/904654783551211/

Зазначимо, що дотепер достовірно встановлено, що сміттєспалювальні заводи (ССЗ) становлять величезну загрозу для здоров’я людей. У всіх промислових країнах світу ССЗ є основними і найбільш потужними джерелами викидів діоксинів. Їх існування пов’язане з фатальною помилкою при виборі стратегії знищення твердих побутових відходів у містах Європи та Америки.

Примітно, що жінка відома своєю активною позицією щодо вирішення екологічних питань у місті. Зокрема, вона ініціювала петицію щодо припинення незаконної роботи кар’єрів у центрі міста.

У свою чергу робітники «Рудомайну» створили власну петицію з вимогою припинити тиск на підприємство. Вона вже назбирала необхідну кількість підписів. http://krivbass.city/news/view/dvi-petitsii-shhodo-roboti-odnogo-pidpriemstva-rudomajn-zupiniti-ne-mozhna-zalishiti

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Сміттєспалювальний завод Шпіттелау (нім. Müllverbrennungsanlage Spittelau) теплогенеруючий завод на березі Дунайського каналу у дев’ятому районі Відня, що використовується для централізованого теплопостачання. Являє собою поєднання корисних і художніх якостей та спроектований за новітніми технологіями очищення повітря і переробки відходів, які зменшують вплив на довкілля.

  2. Amager Bakke (дат. Холм Амагер) — мусоросжигательный завод на острове Амагер, Копенгаген, Дания. Строился с 2013 года, открыт в 2017 году. В 2019 году на его крыше был открыт лыжный склон. Эта зона отдыха также известна как Копенхилл (англ. Copenhill). Здание спроектировано датским бюро Bjarke Ingels Group[en], выигравшим международный архитектурный конкурс в 2011 году.
    А чому Кривий Ріг гірший?)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ