Человек не терпит насилия!

Під дахом ОП. Як у Зеленського обрали голову ДБР, яке розслідує Порошенка, Трухіна, Вагнергейт

08810000 0a00 0242 3da7 08d9e1ac202f w1023 r1

Напередодні Нового року президент Зеленський призначив нового-старого директора Державне бюро розслідувань. Без жодних сюрпризів ним став Олексій Сухачов, який виконував ці ж обов’язки з осені 2020 року.
І так, це не гаряча новина, але. Мій колега Serhii Andrushko прискіпливо стежив за тим, як обирали Сухачова і після перегляду його сюжету ви зрозумієте, що, схоже, заяви про те, що переможець був визначений з самого початку, виявилися правдивими.
Адже як пояснити зв’язки між Олексієм Сухачовим та членами комісії? А їхнє небажання всупереч закону пускати знімальну групу Схеми: корупція в деталях — RFERL на засідання? А сумнівний відбір фіналістів?
Проте мене особисто вразила річ, яку в Україні назвали б буденною!
Колеги виявили, що Сухачов пересувається на елітному позашляховику Toyota Land Cruiser вартістю 1,8 млн гривень на номерах прикриття. Цей автомобіль купили для ДБР, обгрунтовуючи потребою у «спеціалізованому оперативному» транспорті для цілей правоохоронного органу.
Та зрештою на авто, обладнаному спецсигналами, сиреною та гучномовцем… пересувається директор. Їздить на конкурс в ОП, наприклад.
Найсмішніше те, що Сухачов відмовівися коментувати цей факт, бо, мовляв, “вже не робочий час”, але ДБР у відповіді на офіційний запит запевняє, що в директора весь час робочий, саме тому він і може їздити на оперативній елітній автівці!
Можливо, ситуація зі сприйняттям корупції в Україні зміниться, коли чиновники перестануть сприймати державне як власне?
Тож дивіться нове розслідування про те, як обирали очільника правоохоронного органу, який веде багато справ, в яких фігурують топ-посадовці, правоохоронці і судді:

«СХЕМИ«

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 4.25 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Студенты юрфака плюйте этой продажной дуре в харю! Никакой он не научный деятель! Взяточник и беспредельщик!Уву

  2. … все ето плохо закончится….есть еще рамки приличия даже к опоненту и их надабно соблюдать.

  3. Ты,что пугаещь? Мы отдаем детей учиться в университеты, платим большие деньги! А тут такие научные деятели. Какое отношение имеет докторская диссертация по конспирации к правосудию? Рецензенти? Соавторы, редколлегии? Пан Бугров, а что у вас творится в университете? И с такими ученными вы холите мирового рейтинга?

  4. Сижу на передке в Широкино. До сепаров метров 150. Недавно там была ротация, зашли какието чурки кричат «давай виходы ваивать укроп». Зарплата 12 тысяч гривен, хотя по контракту с боевыми обещали 30. Каждый месяц комндир забирает по 1200 типа на нужды. Ау господин Президет?! Ты этого никуя не знаешь чучело?

  5. А разве незнаеш что чучело не материальный обьект неудошетвленный . ? удачи тебе и здоровья.

  6. Зганьбився на всю Україну відомий професор,доктор правничих наук Василь Нор з голосуванням за керівника ДБР!

  7. Так, пане Нур, тепер до вашого прізвища за такий конкурс потрібно додати літеру К! Ви не чета тим викладачам, які нас навчали! А ці дві доброчесні молодички, як дівки з Окружної продалися. Квартирпа, то службова? Які подарунки? Куплені дисертації. А презентація складена підлеглою? Оце переможець! Як завжди ця гопота проявила себе. Потрібно через суд скасовувати конкурс і Указ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Як ДБР продовжує ''петляти'' щодо рейдерства майна росіянами

Як ДБР продовжує ''петляти'' щодо рейдерства майна росіянами

25 квітня 2023 року опублікувано матеріал про те, як росіяни використали підроблені довіреності з Туреччини, щоб вкрасти ціле підприємство в центрі столиці…
Почему Ермак атакует друзей Президента?

Почему Ермак атакует друзей Президента?

Есть такой Юрий Аристов, давний друг Зеленского, рыботорговец, ныне глава бюджетного комитета ВР. Зашел в парламент под №42 по списку…

"Успехи" ГБР

Вчера ГБР опубликовало результаты своей работы за 2021 год. На первый взгляд, цифры значительные. Посмотрим, что спрятано за ними и…
НОВОСТИ