Человек не терпит насилия!

Гуртова, Маліцький, кіберполіця: грандіозні афери на тонучому кораблі

1357850665 television

Кіберполіція оприлюднила інформацію про те, що на Кіровоградщині керівниця одного з підприємств незаконно транслювала українські канали, підписка на які коштувала 95 грн на місяць, для майже 4000 абонентів.

Ні назви населеного пункту, ні прізвища правоохоронці не зазначили.

Проте агенція новин CBN повідомила, що мова йде про світловодську ТРК «Веселка», очільницею якої значиться Альона Гуртова.

Почато розслідування за ч. 3 ст. 175 КК України (порушення авторського права і суміжних прав). Підозрюваній «світить» до 6 років позбавлення волі.

А місто шоковане претензіями до відомої у медійних колах журналістки. Телеканал «Веселка» Альона Гуртова очолює з 2017 року. Також вона значиться одночасно директором добровільного благодійного фонду «Рідний край» та засновником благодійного фонду «Милосердя вам». Депутатка 7 скликання обласної ради. Що ж могло трапитися такого, щоб людина ув’язалася в афери, за які доведеться відповідати у суді? І не просто ув’язалася в такі справи, але й втратила будь-яку обачність? Адже мова про чималу оборудку!

Щомісячний прибуток від такої афери має становити мало не півмільйона гривень!

І виникає питання — а куди ж ці гроші витрачаються?

І оскільки Альона Гуртова живе доволі скромно, зважаючи на ці прибутки, питання має звучати по-іншому. А ким ці гроші витрачаються? Хто є натхненником та бенефіціаром, що отримав вигоду від того?

Поінформовані люди стверджують, що зовсім не журналістка отримувала ці чималі статки, і що до цього доклав руку не хто інший, як міський голова Андрій Маліцький.

І хто-хто, а він знає, як жити правильно, не дуже себе обмежуючи в коштах! Та й організаторські і підприємницькі здібності йому дозволяють створити тіньову мережу абонентів.

Цікаво, що після того, як кіберполіція почала цікавитися станом справ в ТРК «Веселка», раптово й неочікувано звільнився зі свого теплого місці керівник муніципальної інспекції Євгеній Сікорський. Не спокусили чоловіка ні статус, ні гідна зарплата – звалив по-тихому в передчутті грандіозного шухеру?! Підозрює, що стане наступним, кого очільник Світловодська підведе під монастир?

 

 

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ