Человек не терпит насилия!

Львівська митниця корупційне кубло Меньшикова

Пам’ятаєте нещодавнє повідомлення прокуратури щодо митника, який оформив на пропуск мікроавтобус як пустий, а по факту забитий вантажем? Так от, нам пишуть деякі подробиці про фігуранта цієї оборудки👇

“Інспектор митного поста «Рава-Руська» пропустив на митну територію України товари широкого вжитку без сплати обов’язкових митних платежів. У автоматизованій системі митного оформлення він вказав, що вантажу у машині немає. Посадовець завантажив до картки митного оформлення попередньо заготовлену фотографію порожнього вантажного відсіку мікроавтобуса», – повідомили у прокуратурі.” Тепер по порядку: підозру оголосили інспектору Рави-Руської Стислу Матвію, так-так тому самому про якого писали громадські активісти. Саме Стисло М. був багато років так званим “кошельком” на Краківці, коли там Паламар був старшим зміни.

Далі межа абсурду — людину з такою біографією беруть на митницю та він є В КОМІСІЇ ПО РЕФОРМУВАННЮ МИТНИЦІ та перевіряє на доброчесність інспекторів. А далі черговий кар’єрний злет який тривав місяць, бо за місяць після призначення на Раву-Руську правоохоронцями було затримано бус з контрабандою, далі кримінал і підозра.

Тепер НАЙЦІКАВІШЕ, як на це все відредагувало керівництво Львівської митниці, ШОК!!! За результатами перевірки ВБ Митниці (антикорупціонер Пшеничний і компанія) не знайшли в діях Стисла М.Б. складу порушення, та закрили дисціплінарне провадження!!!!!

Тобто, людині оголошують підозру, а на митниці вважають, що те шо повний бус контрабанди був оформлений як пустий, прикріпленні фотографії які не відповідають дійсності, керівництво Львівської митниці у лиці Даниїла Меньшикова і Пшеничного не бачать в тому нічого страшного і кримінального, а те що сталось, ну взяв хабар, ну пропустив повний бус з контрабандою, нічого страшного, ТАКИХ “ФАХІВЦІВ” і покриває корумповане керівництво Львівської митниці!!!! Сумно(((“

«И.о. руководителю Львовской таможни Меньшикову читатели задают вопрос: сколько стоит грам кокаина, или он оптовый покупатель, килограммами закупает Он же опытный, на системе уже давно, должен знать. Или он не покупает, а ему кокс поставляют таможенники за закрытие глаз на коррупционнную составляющую в их деятельности?! А именно: — Лев Олег (УБК) — Будз Олег (пп Шегини) Лебедев Андрей (авто отдел “Зимняя вода”); — Гула Игорь (пп Шегини) — Левус (тарифы) И многие другие…»

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. На Устилузі і на Угриневі товар на вїзд шелестить тільки бабло давай, хто возив Ягодином на даний час возять через ці два ППр, кому війна, а кому мати рідна.

  2. Ігорчику, вісьтяк-віслюк, ми тебе не забули і памятаємо. Сидиш тихенько сосеш в порту і мрієш про нову посаду. А хєр тобі в писок.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ