Человек не терпит насилия!

Світловодському дерибану Святки не на заваді?

lis2

Сьогодні кілька депутатів Світловодської міськради стали свідками безпрецедентного випадку розкрадання владою деревини на території парку Шевченка. Добротні дерева, що за офіційною інформацією є чагарниками (які нібито спилюють для власних потреб) насправді були доставлені у один із закладів освіти. А оскільки, відповідно до рішення виконкому Світловодської міськради, ця деревина має зберігатися в СМКП «ККП» і у с Велика Скельова немає складів СМКП «ККП» — це розкрадання ресурсів!

Скоріше за все, деревину використовує Управління освіти для забезпечення тепла у навчальних закладах. Цікавим фактом є і те, що постачає цю деревину у освітні заклади всім відомий ФОП ‘’Самойленко В. А.’’. Хтось може собі уявити, що всі ці махінації відбуваються без відома міського голови?

А якщо навіть і так, то для чого у нас тоді є міський голова? Зарплату отримувати і кошти з наших податків відмивати?! Вимагаємо негайних пояснень від Андрія Маліцького! Бо його вмотивована «ЗЕкоманда» добряче і плідно працює, але не на благо нашого міста і містян! Андрію Івановичу, цього разу ви вже не викрутитеся – це нахабне і відкрите розкрадання бюджетних коштів! Викликано поліцію, деревину вилучено, факт зафіксовано! А містянам лишається лише тримати руку на пульсі і не дати спуску цій справі!

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 2.75 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ