Человек не терпит насилия!

Полтавська мафія

1

ПОЛТАВСЬКА МАФІЯ АБО ЧОМУ ВСУПЕРЕЧ ПЕРЕСТАНОВЦІ СИЛОВИКІВ —    

             В СЛУЖБІ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ НІЧОГО НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ!

 

Скільки б Президент України не намагався змінювати керівників СБУ (останнім часом ротації вже і до вищих щаблів дійшли), щоб хоч якось «почистити ряди» СБУ від корупціонерів і контрабандистів – в сухому залишку все одно залишається: створення «дахів» для бізнесу та зрада інтересам держави!

clip image001

clip image002

clip image004

clip image005

clip image006Шановне панство, на ваш роздум пропонується питання: що на ваш погляд об’єднує таких «гігантів» регіональної промисловості та великих платників податків Полтави та області: Полтавське відкрите АТ «Тепловозоремонтний завод»,  «Кременчуцький автоскладальний завод», холдингова компанія «АвтоКРАЗ», Кременчуцьке відкрите АТ «Колісний завод», Публічне акціонерне товариство «Полтавський автоагрегатний завод ?

Відповідь: приватні рахунки, відкриті на ім’я заступника керівника Управління СБУ в Полтавській області Ігоря Вікторовича Костевича, які щомісячно поповнюються за рахунок вищевказаних представників бізнесу та промисловості…  

Для довідки: службовий шлях вказаного військовослужбовця прослідкувати нескладно – спочатку оперативні посади у відділі К, під час яких він прославився  вимаганням у бізнесу коштів та постановку останніх на «лічильники», а потім вже посада начальника Лубенського міжрайонного відділу УСБУ, де він посилив свій влив на ПОЛТАВСЬКИЙ бізнес, та як свідчать відомі Телеграм канали : організував свій власний «земельний бізнес під прикриттям служби» та службового посвідчення про що свідчить стаття «Служити та захищати чи грабувати?», розміщена в мережі Інтернет на ресурсі — 

https://bastion.tv/sluzhiti-ta-zahishati-chi-grabuvati_n37695.

За це його було виведено в розпорядження… та вже готували на звільнення, але гроші відібрані в комерсантів пішли «на поновлення…»   — і Костевич опинився на посаді заступника начальника цілого Управління СБУ , в руках та підпорядкуванні якого опинилися усі підрозділи контррозвідки області !!!

З цього моменту почалася вже інша історія – нові більш масштабні схеми «кришування» полтавського бізнесу, а також пошук та розробка фізичних (юридичних) осіб, які за ознаками наявності грошових коштів та невеликих проблем із правоохоронними органами потрапляли в поле зору вищевказаного досвідченого корупціонера та «крохобора», і як наслідок швидке матеріальне збагачення :  об’єкти нерухомості в м. Полтава та м. Києві, готівкові кошти в еквіваленті, що дорівнюються сотнями тисяч доларів, дорогі авто, а також численні земельні ділянки… (не переймайтеся, все майно та кошти оформлені на близьких родичів та наближених осіб, тому декларація у пана Костевича виглядає, як у законослухняного співробітника СБУ ).

За для цього всього то і потрібно було – трішки корупції  та хист використовувати своє високе службове становище, наявні ресурси служби та підпорядкований особовий склад відповідних підрозділів (які замість того щоб розшукувати та припиняти протиправну діяльність зрадників національним інтересам держави та корупціонерів – повинні працювати в інтересах «керівника- корупціонера» в погонах СБУ… ).

Нажаль, тих чесних офіцерів, хто не згоден був виконувати злочинні накази Костевича  щодо здійснення, всупереч закону, приватних замовлень окремих бізнес кіл, використання службового транспорту в приватних цілях, доступу до закритих баз  даних з метою підготовки компрометуючих матеріалів на «конкурентів т. зв. друзів» і т.д.  – він просто звільняє або переводить на інші посади, які непов’язані з доступом до «приватних інтересів» заступника начальника Управління…  

Просимо вважати вказану публікацію, як офіційне звернення щодо початку відповідної перевірки службової діяльності вказаного посадовця на предмет наявності в його діях ознак корупційних правопорушень та відповідності займаній посаді.

 

Роман Насіров

           

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ