Человек не терпит насилия!

Тупой и еще тупее

7aacfaДа что ж такое творится? Нет ни дня, чтобы Зеленский с Ермаком не зашкварились по самое немогу. Сюжет Михаила Ткача о праздновании 50-летия Ермака в рабочее время, с использованием вертолета ДСНС и армейского вертолета в качестве такси, наверное, все уже видели. Вкратце суть.

Глава Офиса президента Андрей Ермак вместе с его пресс-секретарем Владимиром Зеленским, Тимуром Миндичем, Татаровым, Чернышевым и еще какой-то сволочью праздновал свой день рождения в государственной резиденции Синегора в Карпатах. По информации журналистов, гостей на празднование возили на вертолете Государственной службы по чрезвычайным ситуаиям и армейском или «нацгвардейском» вертолете. (Это в то время, когда Зеленский пафосно говорит о возросшей угрозе военного вторжения РФ. Это во время ковида, энергокризиса и ярких зашкваров вроде «вагнергейта»).
Ермаку исполнилось 50 лет в субботу, 21 ноября. По данным публичных онлайн-радаров, президентский самолет не вылетал на выходных из Киева, однако 19 ноября в Ивано-Франковск прилетел чартерный самолет, который имеет отношение к группе «Приват» Игоря Коломойского.
21 ноября, в 12 часов Зеленский и Ермак присутствовали на улице Институтской в Киеве на мероприятиях по случаю Дня Свободы и Достоинства, а уже в 13:00 вертолет ГСЧС вылетел со спасательной базы в Козине и через два часа приземлился в Ивано-Франковске. Вернулся на Банковую Зеленский в районе 17 часов в понедельник. Итого, празднование длилось с вечера пятницы по вечер понедельника. В качестве такси использовались два государственных вертолета + неизвестное количество техники для перевозки госохраны и челяди из ОП.

То есть, чуваки после скандала с «вагнергейтом», в период когда должны были бы работать днем и ночью, готовясь отражать российскую агрессию и предотвращать энергокризис и ковидную эпидемию – тупо решили за государственный счет побухать 4 дня в Карпатах. И в их тупые головы даже не пришла мысль, что специализирующийся на этом Михаил Ткач их выследит. Они так и не поняли, что живут в аквариуме, где все очень хорошо видно. Не сообразили, что подобные празднования именно вот в это время – совершенно не уместны. Что использование для частного отдыха военной и дснсовской техники – коррупционное преступление. Что Зеленскому обязательно припомнят предвыборные видосики о том, что он ликвидирует президентские дачи… Володя, ты дебил? И во всем ОП не нашлось ни одного умного человека, который бы сказал Зеленскому, что этого делать нельзя? Ощущение, что пересматриваешь «Тупой и еще тупее», где вместо Джима Керри главную роль играет Зеленский. И ведь это уже точка невозврата. Рейтинг уже никогда не будет подниматься. Чем больше были надежды – тем сильнее нынешнее разочарование. Переходящее в ненависть. Сейчас народ некоторое время будет смеяться над Зеленским. Но очень скоро возненавидит больше чем Януковича. По человечески Зеленского даже жалко. Нужно было слушаться родителей и не идти в политику. Был бы сейчас артистом и удачливым бизнесменом, все бы любили. А сейчас … даже не понятно, как уйти так, чтобы не догнали. Печально.

Гениальный ответ на сюжет Ткача. Ничего не было. Но вертолеты использовались законно. Надо ж быть настолько тупыми. Журналисты их постоянно дрючат за вранье, но они врут все больше и больше. Ну и как-то не вяжется поведение Зеленского с анонсируемой войной, энергетическим кризисом, ковидом, скандалами … Избалованные тупые дети.

»

Офіс Президента отримав інформаційний запит від пана Михайла Ткача лише 24 листопада, тобто вже в день виходу його репортажу й лише за декілька годин до оприлюднення матеріалу. Враховуючи те, що анонсувати цей репортаж Михайло Ткач почав ще 22 листопада, висновок може бути лише один, а саме: отримання коментаря від Офісу Президента й не передбачалося при підготовці матеріалу, а запит міг бути направлений суто формально. Однак хочемо публічно відокремити факти від домислів хоча б зараз – вже після виходу репортажу.
Перше: офіційно повідомляємо, що не було жодного 4-денного святкування з феєрверками, концертами, макетами венеційської архітектури, масовкою гостей та іншими принадами, які ще можна додумати для більшої ефектності.
Друге: не було використання державних чи приватних літаків жодних осіб, пов’язаних з будь-якими бізнесменами. Гвинтокрилами ДСНС гостей чи взагалі сторонніх осіб не перевозили, тим більше з розважальною метою.
Третє: у п’ятницю Президент працював у Києві – на Банковій. Ввечері того дня відбув до резиденції в Гуті. У неділю Глава держави був у Києві на відповідних заходах, присвячених річниці початку Революції Гідності. У понеділок він також перебував на робочому місці.
Четверте: користування цією резиденцією протягом одного-двох днів, як і гвинтокрилами, які забезпечують пересування Президента, відбувалося згідно зі звичайними протоколами щодо переміщення Президента та його співробітників і користування відповідними об’єктами.
П’яте: з інших представників влади до резиденції заїжджав лише Олексій Чернишов, який перебував у ті дні в Рівному та пересувався автівкою.
Шосте: Андрій Єрмак відзначив день народження у понеділок в Києві – з батьками, у вівторок його привітали колеги в Офісі Президента.
Сьоме: сподіваємося, що наступного разу отримаємо запит на надання інформації хоча б за добу до виходу репортажу, щоб можна було встигнути відповісти на всі запитання й додати правдивої інформації до матеріалу, який готується.
І головне. Безумовно, не хотіли про це передчасно повідомляти, але наступного місяця відзначатиметься День працівників дипломатичної служби України. Зберуться – і саме в резиденції в Гуті – понад сто голів дипломатичних і консульських представництв України. Відбудеться спеціальний дипломатичний форум – з відповідною програмою. Підготовка до цього форуму на місці вже триває.»
Ответ Ермака еще более дебилен.
«Щодо сьогоднішнього матеріалу Української правди.
Як я вже говорив, не люблю свій день народження, і гучно святкував цей день лише одного разу в житті. То було моє 35-річчя.
Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не відзначав, лишень в понеділок заїхав до батьків.
Вигріб від мами, що рідко у них буваю і що виглядаю втомленим.
У вівторок виділив одну годину, щоб прийняти привітання від колег в Офісів Президента.
Дивно, що журналісти не поцікавились реальною ситуацією і взагалі не поспілкувалися зі мною.
Вони надіслали запит лише сьогодні, тобто у день виходу сюжету. Таким чином, я просто ніяк не зміг би встигнути вчасно відповісти. А тепер розповім, як все було насправді.
✅ Не було жодного 4-денного святкування.
✅ Ніхто не використовував жодних приватних чи державних літаків. Гвинтокрилами ДСНС ніяких гостей чи взагалі сторонніх осіб не перевозили, тим більше з розважальною метою.
✅ У пʼятницю Президент працював на Банковій. Згодом він відбув до резиденції в Гуті. Вже в неділю Президент у Києві брав участь у відповідних заходах, присвячених річниці початку Революції Гідності. А в понеділок перебував на робочому місці.
✅ Користування цією резиденцією протягом дня-двох, а також гелікоптерами, що використовуються президентом, чітко прописано у відповідних протоколах. І всі переміщення й розміщення тут відбувалися у звичайному режимі згідно з цими протоколами.
✅ Тож наперед повідомлю. В грудні у Гуті збереться понад сотня українських дипломатів святкувати своє професійне свято. Для них готується спеціальний форум із відповідною програмою. Підготовка відбувається в Гуті просто зараз.
✅ Як зазначило видання, серед гостей на святкуванні мого дня народження в Гуті, були мій заступник Андрій Татаров та міністр Олексій Чернишов.
Справа в тому, що я не маю заступника Андрія Татарова. І ні Андрія Татарова, ні Олега Татарова в Гуті не було.
З інших представників влади до резиденції заїжджав тільки Олексій Чернишов, який перебував тими днями у Рівному та пересувався автівкою.
Сподіваюся наступного разу все ж отримати запит завчасно.
Або й навіть поспілкуватись з журналістом наживо, і мати можливість розказати свою версію.
Я завжди поважав Українську правду за якісні матеріали та неухильне дотримання журналістських стандартів.
Планую вступити до Клубу УП:)»
Угу, еще денег «Украинской правде» предложи)).

Була пізня осінь. Здаля почувся шум: то гвинтокрилами забезпечувалось пересування Президента. В душі його защеміла нотка самотності, але переміщення співробітників вже також відбувалось. Протягом одного-двох днів здійснювалось користування резиденцією. Я начебто збирався тут поселити діток? — промайнула думка у Президента. Але користування відповідними об’єктами здійснювалось згідно з протоколами. Відлягло. Вечоріло…

Оцените материал:
54321
(Всего 15, Балл 4.73 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Зачем спрашивать «Володя ты дебил?»? Это и так понятно. Печально другое, у нас 73% реальных недееспособных дебилов.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

«Вася с водокачки» опять унизил СБУ

«Вася с водокачки» опять унизил СБУ

Сюжет Бигуса про ювелирную работу ДЗНД посмотрели уже все. Смешно, да. Бигуса с его тупым пафосом не люблю поэтому пересказывать…

Как в Украине воруют на оружии. Ермак, Резников, Сандурский и...

Это стоит посмотреть. Схема ненаказанного разворовывания американских денег в Украине. Схема предательства, когда оружие для Украины оказывается в рф. И…
Кабмін погодив призначення прокурора Києва Олега Кіпера головою Одеської ОДА

Кабмін погодив призначення прокурора Києва Олега Кіпера головою Одеської ОДА

Урядовці на засіданні 30 травня погодили призначення прокурора Києва Олега Кіпера головою Одеської обласної державної адміністрації. Фото: kyiv.gp.gov.ua Кабмін погодив…
НОВОСТИ