Человек не терпит насилия!

«КОНДУКТОР», НАЖМИ НА ТОРМОЗА !

496177

( ..просто рекомендую..)
Цього «безневинного» Головача ми затримали в серпні 2016 року. Саме він, разом із іншими керівниками Міністерства доходів і зборів ( Мінздох ім. Клименка), в інтересах Януковича присвоїли з держбюджету 3,1 млрд гривень за допомогою відшкодування ПДВ фіктивним фірмам.
Саме у його будинку під час обшуку за іронією долі чинно стояв бюст колишнього президента України Віктора Януковича. Знакова дрібниця.
Через чотири місяці перебування у комфорті СІЗО, пан безневинний Головач за власноручно написаною заявою забажав піти на угоду зі слідством і виплатити 130 млн гривень ( або 5 мільйонів $) компенсації народу і державі.
У грудні 2016 року Оболонський райсуд Києва ( той, що засудив Януковича за держзраду) у судовому засіданні перевірив наявні докази вини Головача, заслухав його викривальні на себе та інших членів злочинної організації покази, після чого затвердив угоду і призначив йому покарання 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 1 рік.
Тепер здається Головача «обілетили»- спочатку спробували повернули ті сплачені Головачем 130.000.000 мільйонів гривень з держбюджету, а зараз через 6(!!) років взагалі скасували йому вирок суду!
Основним аргументом такого рішення суд вказав, що Матіос тиснув на обвинуваченого визнати вину🤷‍♂️
Тобто особисто «водив» ручкою при написанні Головачем заяви про визнання вини, «під тортурами» і «моральними стражданнями» змушував обмовити себе власним голосом у судовому засіданні. А саме основне — через тортури «змушував відкопати» непосильно нажиті 5 мільйонів доларів, які були внесені на рахунок державного казначейства.
Сюрреалізм української реальності…
Нагадаю- на рахунках Головача і членів його сім’ї з листопада 2013 року були проведені фінопераціі на 1.6 мільярди гривень!
Виявляється, що докази слідства тиском фактів, і лише фактів, є у цій державі недоцільними!🤗🙈
До речі — всі сплачені Головачем 130 мільйонів гривень за клопотанням Головної військової прокуратури, рішенням Бюджетного комітету Верховної Ради України та розпорядженням уряду Гройсмана рівними частинами у сумі понад 40 тисяч грн кожному були виплачені:
⁃ всім родинам Небесної сотні;
⁃ 3256 сім’ям наших загиблих військових на Сході України..
Видайте ще одне рішення суду, ЗАБЕРІТЬ, наші ви безневинні, ці кошти в них НАЗАД, ЯКЩО РИЗИКНЕТЕ..
Тому і питаю: «Хто ж «кондуктор»?
Хто «обілетив»?
КОНДУКТОР, НАЖМИ НА ТОРМОЗА..- просто рекомендую ..
Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 3.75 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Херсонские неофеодалы. Кто пошел на сделку с РФ и продолжает зарабатывать на зерне. Матиос-Барах и другие

Херсонские неофеодалы. Кто пошел на сделку с РФ и продолжает...

Украинские предприниматели, чиновники и бывшие правоохранители активно сотрудничают с российскими властями, продолжая выращивать и вывозить украинскую продукцию в Херсоне Херсонщину…
"Кефирчик" -- не виноват. Матиос на него давил

"Кефирчик" -- не виноват. Матиос на него давил

Киевский апелляционный суд отменил приговор бывшему первому замглавы Налоговой службы — начальнику налоговой милиции Андрею Головачу. В декабре 2016 года…
Убивство адвоката Грабовського

Убивство адвоката Грабовського

У кримінальній історії українських спецслужб є один повчальний злочин, незаслужено затьмарений викраденням, тривалим катуванням і недоведеним до кінця убивством колишнього…
НОВОСТИ