Человек не терпит насилия!

Нардеп Трухин не будет наказан, потому что он «бизнес-обложка» Зеленского

censornet news 528

Скоро исполнится 2 месяца с того момента, когда находившийся в состоянии сильного алкогольного опьянения депутат Трухин стал виновником серьезного ДТП. В результате аварии пострадало 6 человек, в том числе 2 детей. Однако, соответствующей реакции со стороны МВД не наблюдается. Наоборот, наши источники говорят о том, что Трухина из этой истории тупо выводят. Откуда же такое внимание к галимому нардепу? Ранее считалось, что Трухина не хотят сдавать, потому что он тесть миллионера из окружения Коломойского – Мартынова. Однако, появилась информация о том, что Трухин – один из «хранителей», одного из бизнесов Зеленского. Пишет Владимир Бондаренко: «

ДТПешный нардеп Трухин – бизнес-обложка Зеленского?

ТОВ «СПОРТ ІНВЕСТ СІСТЕМ» получила разрешения на строительство 35-этажки на Шулявке (Западный проулок 4)

https://e-construction.gov.ua/mist…/2672059006771529531

100% в ТОВ «СПОРТ ІНВЕСТ СІСТЕМ» сейчас владеет отец нардепа Трухина.

До Трухина учредителями этой фирмы были оффшоры: SАРНІRЕ ІNVЕSТМЕNТS LТD (Англия) и LІLYDЕSSА ІNVЕSТМЕNТS LТD (Кипр) https://opendatabot.ua/c/38424549

Это оффшоры януковичей, которых фронтил Игорь Гуменюк (сейчас – нардеп Макс Ефимов) https://www.epravda.com.ua/rus/news/2015/05/5/541104/ и https://find-and-update.company-information.service.gov.u…

То есть Трухин откупил ТОВ «СПОРТ ІНВЕСТ СІСТЕМ» у «януковичей». Но для себя ли?

Нюанс: когда оффшоры «януковичей» владели ТОВ «СПОРТ ІНВЕСТ СІСТЕМ» её директором был АЗАРОВ ЮРІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ (1965 г.р., м.Київ, вул.Фрунзе, 2/9, кв.11)

Этот АЗАРОВ соучредитель фирмы GREENVOD LIMITED (Мальта), соучредителем которой является компания Davegra LTD (Кипр), подконтрольная Зеленскому и Шефиру через Баканова и Андрея Яковлева https://www.youtube.com/watch?v=Pp0WWZbNGq4 , https://www.radiosvoboda.org/…/news…/30626364.html

скрины с Азаровым в комментариях

имеем связку: Трухин =»СПОРТ ІНВЕСТ СІСТЕМ»= Ю.АЗАРОВ = GREENVOD LTD = Davegra LTD = Зеленский»

Юрий Азаров – фигурант расследования Pandora Papers.

«У фільмі-розслідуванні «Слідства.Інфо» «Офшор 95» на основі документів Pandora Papers (витоку з 14 фірм, які реєстрували та обслуговували офшорні компанії) журналісти частково підтвердили схему переказування коштів від структур олігарха Ігоря Коломойського до офшорних фірм Володимира Зеленського та його соратників. 

Отримані документи підтверджують, що у 2012 році «кварталівці» зареєстрували понад десяток фірм на Британських Віргінських островах, Белізі та на Кіпрі. Мережу допомагали створювати офшорний реєстратор Fidelity Corporate Services та український адвокат Юрій Олексійович Азаров. За інформацією розслідувачів, підпис Азарова, на всіх ключових документах. В серці цієї мережі перебувала досі невідома фірма Maltex Multicapital Corp. Згідно із документами витоку, Maltex була порівну поділена між фірмами Зеленського (Film Heritage inc), братів Шефірів (SHSN LtdSHB Ltd) та ще одного «кварталівця» — сценариста та режисера продуктів студії Андрія Яковлева (Candlewood Investments Ltd).

Номінальним власником центру мережі виступала інша компанія, Davegra Limited. На той час її власником був нинішній очільник Служби безпеки України Іван Баканов. Саме він підписав так звану «трастову декларацію» — документ, який фіксує відносини між номінальним та реальним власником компанії.

Зазвичай, трастові декларації укладають для збереження конфіденційності реального власника компанії. Тобто, фірма Баканова виступила номінальним власником Maltex Multicapital, щоб приховати реального — Зеленського та його партнерів.

Як свідчать документи з Pandora Papers, що 11 грудня 2012 року офшорна компанія, пов’язана з групою «1+1» Коломойського, Spintrex Holdings Ltd заплатила 1,2 млн доларів офшорній фірмі Зеленського і партнерів SVT Films Limited з БВО. При цьому SVT Films наполовину належить Maltex Multicapital. Кошти йшли за контент, який виробляла одна з компаній Зеленського.

У розпорядженні журналістів також опинився документ, датований 13 березня 2019 року — за три тижні до першого туру президентських виборів. У документі йдеться про передачу частини акцій Maltex Multicapital від компанії родини Зеленських, до фірми Сергія Шефіра. Так фірма майбутнього першого помічника президента, у результаті передачі акцій, безоплатно отримала четверту частину власності Maltex від белізької фірми Зеленських Film Heritage, припускають автори фільму.

Інший документ, створений через кілька тижнів після передачі частки Зеленського Сергію Шефіру, свідчить, що фірма Maltex Multicapital мала намір виплатити дивіденди офшору Зеленських, який уже не володів часткою цієї фірми.

За словами експертів, отримані журналістами документи вказують на спробу Зеленського під час виборів 2019 року видалити своє ім’я з ключової компанії в мережі.

Борис Шефір на запитання журналістів відповів, що офшори йому й партнерам знадобилися тоді для захисту бізнесу й своїх інтересів. Він також додав, що почав закривати офшорну частину бізнесу. У Зеленського від коментарів відмовились.

Документи із Pandora Papers також дозволили встановити, що компанії «кварталівців» мають у власності три квартири у центрі Лондона загальною вартістю понад 8 мільйонів доларів. Йдеться про фірми Сергія Шефіра та Андрія Яковлєва.

Дві квартири належать фірмі Сергія Шефіра SHSN Ltd. Одна з них розміщена у будинку під назвою Chalfont Court. Вхід до нього, розташований якраз навпроти будинку 221В на вулиці Baker Street — найвідомішої адреси в Лондоні, де жив вигаданий детектив Шерлок Холмс. Ціна цієї квартири на момент купівлі у 2018 році складала близько 3,5 мільйонів доларів.

Інша лондонська квартира, якою володіє фірма першого помічника президента, розташована в будівлі Clarence Gate Gardens, що в кількох кроках від першого місця. У ній свого часу мешкали відомі поети, актори, композитори. Нерухомість обійшлася власнику станом на 2016 рік у понад 2,28 мільйона доларів.

Третя квартира через низку фірм належить Яковлєву і розташована у будівлі Westminster Palace Gardens. Її ціна на момент купівлі у 2015 році — понад 2,3 мільйона доларів.»

То есть, Трухина защищают потому, что он входит в некую «оффшорную сетку» Зеленского, а потому может творить все, что захочет. И творит. Как пишет журналист Куксин: «Фірма Спорт інвест Систем отримала дозвіл (https://e-construction.gov.ua/mist_bud_cr_detail/2672059006771529531)на проєктування 30-поверхової висотки у Західному провулку Києва. Все це проведуть як реконструкцію двоповерхової будівлі. Точно за такою ж схемою навесні було знищено історичний будинок біля центрального вокзалу (https://t.me/baldtrue/2329). Власником Спорт інвест Систем є батько нардепа Микола Трухін. Його компанія в 2016 році рішенням Київради отримала земельну ділянку в оренду на 10 років під обслуговування комерційного центру (а не знесення та будівництва висотки). Реакція Кличка, правоохоронців і тому подібне обов’язково буде. Але вже після знесення, коли виправити нічого не вийде. Тим часом у родині Трухіна з’явиться свою висотка в Києві»

Согласитесь, что после каждого такого скандала Зеленский становится все меньше похож на учителя Голобородько и все больше на Петра Порошенко. Так что, не стоит удивляться падению рейтингов. Да и вообще, скорому падению.

 

 

 


Оцените материал:
54321
(Всего 7, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Министр "мне сказали"

Министр "мне сказали"

Монастырский: «Мне сказали, мне сказали, я не знал». И это чудо —министр? Надо полагать, в любой критической ситуации Монастырский тоже…
«Сумка Трухина» … досталась Монастырскому? А вторая – Сухачеву?

«Сумка Трухина» … досталась Монастырскому? А вторая – Сухачеву?

Как и следовало ожидать, в конце концов история с Трухиным взорвалась позором для всей системы Зеленского. Ублюдка покрывали Монастырский и…

Богдан рассказал, почему силовики прикрывают Трухина, консультанта Тимошенко по "распилу"...

В своем интервью Гордону экс-глава ОП Андрей Богдан коснулся истории с ДТП, которое устроил нардеп Александр Трухин, «консультант» замглавы ОП…
НОВОСТИ