Человек не терпит насилия!

Компаньйон злодія в законі «Умки» та п’ятий президент України помолилися разом зі Вселенським Патріархом у Києві

varfolomey narik3

varfolomey narik8

(Олександр Петровський та Богдан Гулямов разом із Варфоломієм та Епіфанієм)

У суботу, 21 серпня 2021 року, Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній помолився разом з Його Всесвятістю Вселенським Патріархом Варфоломієм за вечірнім богослужінням у столичній Андріївській церкві. Про це повідомляє прес-служба Київської Митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ) та офіційний сайт партії «Європейська Солідарність».

varfolomey narik5

varfolomey narik3

(Зліва направо — Петро Порошенко, Ростислав Павленко, Олександр Петровський, Богдан Гулямов)

Тут зауважили, що під час відправи підносили молитви також члени офіційної делегації Вселенського Патріархату, ієрархи Православної Церкви України, п’ятий Президент України Петро Порошенко, Надзвичайний і Повноважний Посол Греції в Україні Васіліос Борновас та інші поважні особи.

Опісля Патріарх Варфоломій оглянув приміщення Ставропігії, які знаходяться в стилобаті Андріївської церкви, а також — поспілкувався з окремими гостями заходу.

varfolomey narik9

varfolomey narik4

Як випливає з оприлюднених фотографій, серед цих учасників поважного зібрання, чиї прізвища не згадувалися в прес-звітах церковних ієрархів та політсили Порошенка, перебували 51-річний протоієрей Православної церкви України, президент БК «Будівельник» Богдан Гулямов та 49-річний президент благодійного фонду «Солідарність» Олександр Петровський, що раніше через суд марно намагався заборонити називати його кримінальним авторитетом на прізвисько «Нарік».

varfolomey narik6

varfolomey narik7

Про побожність яскравого представника «дніпровського клану» Петровського — давнього знайомого та бізнес-партнера підозрюваного в поширенні злочинного впливу (ч.3 ст.255-1 КК України) 48-річного Сергія Олійника, який відомий в статусі так званого злодія в законі на прізвисько «Умка», наявно чимало згадок в мережі Інтернет.

Саме фундатор благодійного фонду «Солідарність» вважається меценатом, на чиї кошти було відбудовано будівлю Дніпровської єпархії, куди разом із п’ятим президентом Петром Порошенко здійснив свій перший візит предстоятель ПЦУ Епіфаній в грудні 2018 року.

Окрім цього подейкували, що «Нарік» суттєво долучився до процесу позитивного вирішення питання з надання Томосу з боку Вселенської патріархії для Православної Церкви України. На початку січня 2019 року Петровський та Гулямов в компанії голови Верховної Ради 8 скликання Андрія Парубія «засвітилися» на історичному знимку в турецькому Стамбулі, де Православній Церкві в Україні було надано автокефалію.

От редакции «ОРД»: «Нарик», в прошлом один из самых жестоких руководителей ОПГ, начиная с 2014 года сделал для Украины немало полезного. Он принимал активное участие в оснащении добробатов и защите Днепра. Активно помогал Православной Церкви Украины получить автокефалию. Интересно то, что сейчас Петровский и его группировка в Днепре являются сторонниками Петра Порошенко. В то время, как бывшие соратники — Корбан и Филатов «позеленели». Корбан вполне логично стал поддерживать Зеленского, так как Порошенко его по беспределу посадил. Но сейчас влияние Корбана на Зеленского весьма сильно увеличилось. Кирилл Тимошенко — это лишь кукла, надетая на руку Корбана. При такой власти, увы, сложно не зарваться и не начать масштабно воровать. По данным наших источников, личные отношения Корбана и Петровского испорчены настолько окончательно, что стоит удваивать охрану. Не столько Петровскому, сколько Корбану.
Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 3.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

На журналистов "УП" нападали люди Нарика

На съемочную группу журналиста «Украинской правды» Михаила Ткача в Днепре напали бандиты, связанные с «авторитетом» Александром Петровским (Нариком). Об этом…

Скандальный застройщик Петровский ("Нарик") выкупил долг "Днепропетровского трубного завода" ИСД

АО «Закрытый недиверсифицированный венчурный корпоративный инвестиционный фонд «Капилано» выкупил права требования по кредиту, в залоге по которому находится имущество находящегося…

Задержан "смотрящий" за Кривым Рогом

5 августа  сотрудники полиции и СБУ провели задержание участников преступной группировки во главе с так называемым «смотрящим» за городом Кривой…
НОВОСТИ