Человек не терпит насилия!

Антидержавний виконавець.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Купріянова (Попова) Анастасія Олександрівна, 25.02.1990 року народження, уродженка міста Лозова Харківської області, розлучена. Має двох дітей. На даний час обіймає посаду начальника Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Основ’янському та Слобідському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків). Купріянов Володимир Борисович, на даний момент — керівник Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова Харківської області, колишній чоловік Анастасії. Використовуючи свої зв’язки, у 2016 році домігся призначення своєї колишньої дружини на посаду начальника Київського відділу державної виконавчої служби міста Харків Головного територіального Управління юстиції у Харківській області. Варто зазначити, що ні відповідного стажу, ні досвіду роботи у Анастасії на той час не було, що спричинило обурення та напружені стосунки у колективі, який вона очолила. Згодом, завдяки протекції чоловіка, Купріянова А.О. очолила відділ примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області. Але на даній посаді Анастасія пропрацювала не довго. В зв’язку з чисельними подружніми зрадами Анастасії, а слід зазначити, що вона мала інтимні стосунки не тільки з чоловіками, а і з жінками, Володимир Борисович був вимушений з нею розлучитися. Прихильність Анастасії до одностатевого кохання стала останньою краплею, яка переповнила чашу його терпіння. Слід зазначити, що при розлучені прізвище чоловіка Анастасія залишила з метою наступного його використання як прикриття своєї незаконної діяльності. Така собі своєрідна охоронна грамота. Як наслідок розлучення та втрати протекції чоловіка, Анастасію понизили до посади начальника Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Основ’янському та Слобідському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків), яку вона на даний час і обіймає.

    Панкратова (Бурлак) Марія Анатоліївна, 03.04.1990 року народження, уродженка міста Харкова, одружена. Має сина. Кума і коханка Анастасії. Їх знайомство відбулося за часів навчання у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. На той час Анастасія вже була заміжня, та для того, щоб урізноманітнити інтимне життя з колишнім чоловіком та задовольнити свій потяг до жіночих принад, залучала Марію до спільних статевих актів. Згодом Анастасія працевлаштувала Марію до Київського відділу державної виконавчої служби м. Харків Головного територіального Управління юстиції у Харківській області, який очолювала. В подальшому, використовуючи свої корупційні, а подейкують, що й не тільки, зв’язки, зокрема з Артуром Товмасяном, Анастасія домоглася призначення Марії Панкратової на посаду заступника Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Основ’янському та Слобідському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків), а згодом – на посаду начальника Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Новобаварському та Холодногірському районах міста Харків Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків). Таким чиним Анастасія Купріянова поширила свій вплив вже на 4 райони міста Харкова.

    Артур Товмасян – колишній голова Харківської обласної ради, а нині – підозрюваний у справі про корупцію в особливо великому розмірі. З матеріалами можна ознайомитися за посиланням.
    Також у різноманітних інтернет-виданнях наявна інформація про вчинення Анастасією Купріяновою корупційних правопорушень під час виконання посадових обов’язків на займаних посадах. Зокрема, останнім часом була викрита так звана схема «вертоліт». Ця схема використовується для штучного завищення показників роботи відділу, зокрема показника фактичного виконання виконавчих документів. Вона полягає в тому, що при закінченні виконавчого провадження в зв’язку з повним фактичним виконанням, постанова про стягнення витрат виконавчого провадження та постанова про стягнення з боржника виконавчого збору безпідставно виділяються в окремі провадження, та реєструються в автоматизованій системі виконавчого провадження, хоча фактично вже є виконаними. Далі за цими виконавчими документами відкриваються та закриваються виконавчі провадження. Таким чином замість одного фактично виконаного виконавчого провадження закривається три виконавчі провадження. Вищевказаними діями державі в особі Державного підприємства «Національні інформаційні системи» наноситься матеріальна шкода, оскільки за виконавчими провадженнями по виконанню постанов про стягнення витрат виконавчого провадження та постанов про стягнення з боржника виконавчого збору теж повинні бути стягнуті витрати виконавчого провадження. Зокрема, плата за користування автоматизованою системою виконавчого провадження, яка, на даний час, становить 69,00 грн. за кожне відкрите виконавче провадження.
    З відгуками про роботу Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Основ’янському та Слобідському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) Ви можете ознайомитися за наступними посиланням.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ