Человек не терпит насилия!

ПОЛТАВСЬКА МАФІЯ АБО ЧОМУ ВСУПЕРЕЧ ПЕРЕСТАНОВЦІ СИЛОВИКІВ НІЧОГО НАЖАЛЬ В РЕШТІ РЕШТ НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ

Скільки б Президент не намагався змінювати керівників СБУ (останнім часом ротації вже і до вищих щаблів дійшли), щоб хоч якось почистити ряди СБУ від корупціонерів і контрабандистів – в сухому залишку все одно залишається створення «дахів» для бізнесу та зрада інтересам держави!

Шановне панство, на ваш роздум пропонується декілька Загадок:

  • Що на ваш погляд об’єднує таких «гігантів» регіональної промисловості та великих платників податків: Полтавське відкрите АТ «Тепловозоремонтний завод», «Кременчуцький автоскладальний завод», холдингова компанія «АвтоКРАЗ», Кременчуцьке відкрите АТ «Колісний завод», Публічне акціонерне товариство «Полтавський автоагрегатний завод» і т.д і т.п. ? 

Відповідь: банківські картки та приватні рахунки заступника керівника Управління СБУ в Полтавській області Ігоря Вікторовича Костевича.

  • Що на ваш погляд об’єднує об’єкти нерухомості: м. Полтава, вул. Старий поділ, 3 кв. 63, смт Нові Санжари, вул. Шевченка, 20/15, кв. 49, м. Полтава, вул. Маршала Бірюзова, 13, кв. 11, готівкові кошти в еквіваленті близько 300 тис. доларів, авто, а також численні земельні ділянки: 5324081900:00:019:0108, 5324086200:00:002:0042, 5324081900:00:019:0061 тощо ?

Відповідь: ці та інші об’єкти були придбані та облаштовані на кошти від «кришування» полтавського бізнесу, а також фізичних осіб підприємців, які в той чи інший спосіб потрапляли (за ознаками наявності грошових коштів та невеликих проблем із правоохоронними органами) в поле зору вищевказаного досвідченого корупціонера та «крохобора»… 

  • Хто та яким чином використовує своє службове становище, ресурси служби та особовий склад відповідних підрозділів (тих, офіцерів, хто не згоден виконувати злочинні накази – просто звільняють, викидають на вулицю…або переводять на інше місце служби) для виконання «приватних замовлень окремих бізнес кіл» …?

Відповідь – таж сама!

Таких питань можна задавати безліч, майже до кожного керівника…, але на одне питання хотілось би почути конкретну відповідь від керівництва держави та органів, які здійснюють нагляд за діяльністю СБУ: ДОКИ ЦЕ МОЖЕ ЩЕ ТРИВАТИ та КОЛИ ЗМІНИТЬСЯ СИСТЕМА…??? 

PS: Анекдот до теми: «Коли бордель перестає приносити дохід, то треба бл@дей міняти, а не вивіски перевішувати…».

Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 3 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. 100% написал недооценённый бездарь, которого поперли из органов. Ты б чем писать бред, напиши заявление в ДБР и Генеральную прокуратуру.

    1. На жаль, ще не перевелися такі люди, для яких строчити кляузи вже стало фахом. Безмозглий випердиш.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…

Нардеп Шевченко был задержан на границе с Польшей

Народный депутат Евгений Шевченко пытался покинуть страну через границу с Польшей. Его отправили назад в Киев. Об этом РБК-Украина сообщил…
НОВОСТИ