Человек не терпит насилия!

Разведчик Кондратюк помогает Первому вице-премьеру Любченко с борьбе с главой ДФС Мельником  

kondratykpidaras

У Алексея Любченко, который 20 мая был назначен Министром экономики и Первым вице-премьером, увлекательная заруба с начальником Государственной фискальной службы Вадимом Мельником. Сейчас Мельник — подчиненный Любченко. А еще недавно было наоборот. Любченко шел по конкурсу на начальника налоговой службы, которая под ДФС, и Мельник его не пускал — написал жалобу, что справка о прохождении люстрации у Любченко поддельная. 

В СМИ Любченко называют креатурой Министра финансов Сергея Марченко и контрабандиста Ильи Павлюка. Хотя на самом деле в налоговую его продвинул партнер Павлюка, бывший народный депутат Виктор Тимошенко.

Любченко поддерживает дружеские контакты с начальником Службы внешней разведки Валерием Кондратюком. Еще в налоговой он приютил его брата Владимира в департаменте подакцизов (спирт, алкоголь, табак). 

Брат Кондратюка работал в Черкассах и Кропивницком, где начинал службу будущий разведчик Валерий Кондратюк. В Черкассах его чуть не посадили в 2010 году (https://kropyva.ck.ua/content/operats-ya-aktsiz-guchna-sprava-za-uchast-brata-zama-ap-kanula-v-l-tu?) из-за истории с акцизными марками старого образца, которые не были уничтожены, как полагается. «Шили» ущерб на 8 млн грн. 

Валерий Кондратюк вытянул брата и отправил в родную Кировоградскую область. Теперь он отыгрывает ситуацию. Любченко не трудно договориться с Министром финансов Сергеем Марченко и его заместителем по таможне Юрием Драганчуком. 

Начальником Одесской таможни стал по конкурсу Андрей Танцеров. Это — человек Игоря Резника, который занимает скромную должность начальника управления по таможенным нарушениям и контрабанде ГТС и недолго сам был главным таможенником в Одессе. 

Мы писали (https://t.me/shadow_anonymous_insights/1180), что Резник на таможне представляет интересы  начальника СВРУ Валерия Кондратюка. И что таможня у Кондратюка под особым контролем. 

Сценарий, который отыгрывает Кондратюк, такой: глава СБУ Иван Баканов — честнейший парень, но не держит ситуацию. Поэтому он для подстраховки всюду расставил своих людей — штатными-внештатными соглядатаями.

“Темный аноним”.

В тему:

​​Резник на таможне представляет интересы не Шермана, а “группы Кондратюка”?

Непонятно, почему столько шума среди таможенников вызвала активность  начальника управления координации мероприятий по противодействию контрабанде Игоря Резника, совпавшая с теневым заходом Геннадия Романюка. Эти двое всегда мирно сосуществовали. Константин Ликарчук не даст соврать. 

Романенко представляет себя и свои квоты в “сетке” управленцев, а Резник всего представлял интересы кого-то из небожителей. Глобально — Игоря Кононенко и Александра Грановского (т.е. АП Петра Порошенко). Локально, на уровне родного Харькова — зампреда ХОГА Владимира Скоробогача и его партнера Виталия Хомутынника. Так как одесский контрабандист Виктор Шерман был ориентирован на Грановского и Хомутынника, он обслуживал и его. 

В Одессу, на недолгое пребывание в должности и.о. начальника Одесской таможни Игорь Резник зашёл в команде вице-губернатора харьковчанина Вячеслава Овечкина — хозяина транспортно-экспедиторской компаний «Sonora Харьков», связанной с Виталием Хомутынником и Владимиром Скоробогачом. 

Сейчас Резника связывают с загадочной группой “новых пиночетов”, ориентированной на начальника СВРУ Валерия Кондратюка. Кондратюка сватают главой СБУ после Ивана Баканова, но его амбиции намного шире. Канал “Легитимный” пишет, что Кабмин ожидает «перезагрузка», а Аваков хочет получить кресло Премьера. Уточняем: не только Аваков  хочет это кресло. Денису Шмыгалю надо осторожничать: у СВРУ есть право прослушки любого лица без санкции суда. 

Мы (https://t.me/shadow_anonymous_insights/710) писали, что Резник был тесно связан с департаментом «К» СБУ (харьковской управой и центральным) и в определённых кругах считается их агентом. Благодаря этому,  ему удавалось очень эффективно «обилечивать» бизнесменов не только в Харькове, но и в Киеве и даже во Львове. Этим он занимался, работая недолгое время в Департаменте по борьбе с таможенными правонарушениями ГФС. Таможенники не единодушны во мнении: были ли кандидатура Резника выбрана год назад Максимом Нефедовым по доброй воле или ему навязали его в качестве смотрящего от «конторы».

“Операція акциз”: гучна справа за участі брата зама АП канула в лєту

Серпень 31, 2018 — 16:32 | Олександр Безпроз…

1e0952d7

Гучна справа про зникнення 385 тис. акцизних марок старого зразка на горілку з ДПА в Черкаській області закінчилася безуспішно.

У вересні 2010 року за результатами перевірки СБУ, в Регіональному Управлінні САТ ДПА в Черкаській області було виявлено нестачу акцизних марок на горілку у кількості 385 тис. штук. За наслідками перевірки було відкрито кримінальну справу за ч. 5 ст. 191 ККУ (привласнення або розтрата майна в особливо великих розмірах — караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років). 

В ході розслідування було встановлено відсутність марок старого зразка які втрачали чинність з 1 вересня 2010 року у кількості 385 тис. штук. Акцизні марки не були знищені, а були передані невстановленим особам. Із загальної кількості недостачі – 220 тис. марок акцизною вартістю 6,8 грн. за штуку на пляшки горілки місткістю 0,5 літра та 165 тис. марок акцизною вартістю 9,52 грн. за штуку на пляшки горілки місткістю 0,7 літра. Загальна акцизна вартість зниклих марок склала 3 млн. грн. 

Загальна вартість підакцизної продукції (горілки) яка могла б реалізовуватися під даними марками у мінімальних роздрібних цінах 2010 року склала близько 8 млн. грн. (мінімальна роздрібна ціна пляшки 0,5 л. Складала 18 грн., пляшки 0,7 л. – 24 грн.) 

На час проведення махінацій з акцизними марками старого зразка РУ Департаменту САТ ДПА в Черкаській області очолював Кондратюк Володимир Віталійович, його заступником був Левченко Віктор Степанович. В ході розслідування справу було перекваліфікована на 364 ст. ККУ – зловживання владою та службовим становищем, а єдиним обвинуваченим став «стрілочник» — головний державний податковий інспектор сектору контролю за використанням марок акцизного збору регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА України в Черкаській області Щербань Ю.В. 

Діючи в інтересах невстановлених слідством осіб приблизно 6-8 вересня 2010 року без оформлення відповідних документів податковий інспектор безоплатно передав марки акцизного збору з діючою ставкою акцизного збору до 01.09.10 у кількості 385 тис. шт. 

Підсудний Щербань Ю.В. в судовому засіданні свою вину не визнав та пояснив, що на даній посаді пропрацював менше місяця. Видати акцизні марки йому запропонував його начальник – керівник РУ Департаменту САТ ДПА України в Черкаській області Кондратюк Володимир Віталійович. Приїхала жінка з ТОВ «Національна горілчана компанія» і він віддав їй вказані акцизні марки. Після того він звернувся до керівника щоб він їх списав. Згодом керівник надав йому акт про знищення цих марок. 

Володимир Кондратюк пояснив, що ним був підписаний наказ знищення марок, які вийшли з обороту і їх було знищено на сміттєзвалищі. Він також пояснив, що не знає, чому підсудний стверджує, що передав марки третій особі. Він особисто ніяких вказівок про передачу марок акцизного збору третім особам не давав. 

За даними акту про знищення від 21 вересня 2010 року який підписали підсудний та заступник начальника РУ Департаменту САТ ДПА в Черкаській області – Левченко Віктор Степанович марки були знищені на сміттєзвалиці в селі Свидівок. Однак слідство встановило, що жодного документального підтвердження вивозу та знищення марок немає. Примітним є і те, що Віктор Левченко так і не зміг вказати місця де нібито знищувалися марки під час відтворення подій, — це він мотивував тим, що вже не пам’ятає це місце. 

Висновком судово-економічної експертизи по справі було підтверджено відсутність 385 тис. акцизних марок старого зразка та документального підтвердження їх знищення. 

В ході слідства реальне обвинувачення було висунуто лише податковому інспетору Щербаню Ю.В. При цьому поза підозрою лишився як керівник РУ Департаменту САТ Володимир Кондратюк та його заступник Віктор Левченко. 

98f5340a587e5490bcb15a263dc7c7ffl

В квітні 2012 року податкового інспетора вироком Соснівського суду засудили за статтею 364 ККУ – зловживання владою та службовим становищем до штрафу у розмірі 4,2 тис. грн. та заборону протягом року займати посади на державній службі. При цьому вартість акцизних марок оцінили по обліковій вартості у суму 39 тис. грн.  Згодом даний обвинувальний вирок був скасований в апеляції, а справу направлено на повторний розгляд до суду першої інстанції. 

Під час нового судового розгляду, податковий інспектор зазначив, що він передавав дані марки своєму керівництву на їх вимогу для подальшого знищення, особисто він їх не знищував, однак, підписав акт про їх знищення. Так приблизно 6-8 вересня Володимир Кондратюк приїхав до будівлі ДПА та викликав його на вулицю. В ході розмови керівник запитав його чи повинні сьогодні представники ТОВ «Національна горілчана компанія» отримувати акцизні марки нового зразка, на що він відповів — так. Після цього Кондратюк дав йому вказівку видати представникам ТОВ «Національна горілчана компанія», які приїдуть, марки акцизного збору старого зразка у кількості 380 тис. шт. Він почав заперечувати керівнику та сказав, що не буде цього робити, так як це протизаконно. В свою чергу Кондратюк у відповідь, почав морально принижувати його та погрожував звільненням з органів податкової служби. Оскільки він на займаній посаді пропрацював дуже малий термін і був повністю залежний від свого керівника, побоюючись звільнення з роботи, то був змушений виконати його вказівку. Згодом податковий інспектор дізнався, що планується проведення перевірки СБУ наявності марок старого зразка і після цього звернувся до керівника з проханням повернути марки на що той відповів відмовою. Через декілька днів заступник нчальника Віктор Левченко приніс на підпис податковому інспектору акт про знищення виданих ним марок, який він підписав через побоювання бути звільненим, хоча насправді ці марки не знищувалися. 

В повторному судовому засіданні керівник Володимир Кондратюк та його заступник Віктор Левченко пояснили що ніяких вказівок про передачу марок акцизного збору третім особам підлеглому вони не давали та, наскільки їм відомо, дані марки були знищені. 

Натомість даними судово-економічної експертизи було встановлено нестачу 385 тис. шт. акцизних марок. Також було встановлено, що вони не знищувалися. 

В результаті повторного судового розгляду в лютому 2013 року податкового інспертора було засуджено вироком Соснівського суду лише до штрафу у розмірі 510 грн. Безпосередні керівники по справі пройшли лише як свідки. 

В липні 2013 справ знову пройшла апеляційну інстанцію. Представник засудженого просив скасувати вирок та закрити кримінальну справу за відсутністю складу злочину. Прокуратура натомість спочатку вимагала більш суворого покарання, а потім змінила апеляційні вимоги і виступила за скасування вироку та повернення справи на новий розгляд в суд першої інстанції оскільки судом не було дано юридичну оцінку показам засудженого. В результаті Апеляційний суд Черкаської області прийняв рішення скасувати вирок та відправити справу на додаткове досудове розслідування. Після цього справа до суду не передавалася і очевидно була закрита на стадії досудового розслідування. 

Відзначимо, що керівник РУ Департаменту САТ ДПА в Черкаській області 2010 року Володимир Кондратюк є рідним братом нинішнього заступника голови Адміністрації Президента Валерія Кондратюка. Останній тривалий час працював в органах Служби Безпеки України, станом на 2004 рік у віці 34 років вже мав звання полковника і відповідав за зв’язки з іноземними розвідками, вже після революції 2014 року займав посади Начальника департаменту контррозвідки СБУ, Начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони, з жовтня 2016 року займає посаду заступника голови Адміністрації Президента, військове звання – генерал-лейтенант. 

З посади керівника РУ Департаменту САТ ДПА в Черкаській області Володимир Кондратюк був звільнений наприкінці січня 2011 року. Згодом подав до суду з вимогою скасувати наказ про звільнення, але позовну заяву забрав. В подальшому працював в органах ДФС Кіровоградської області, а в жовтні 2016 звільнився з посади заступника директора ДФС в Кіровоградській області. 

Віктор Левченко нині працює начальником відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Рівненьскій області.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

20 ответов

  1. Не демонизируйте Валеру и не создавайте ему славу всесильного. Это далеко не так.Он начальник госоргана, далеко не главного в стране, особенно во внутренней политике. Вспомните роль в госстроительстве быших глав СВРУ Синянского или Маломуда с Ильяшовым. Или погибшего недавно Виктора Гвоздя, которого президент Порошенко в разгар войны не принял ни разу. Потму пиар Кондратюка в СМИ не более как чей-то заказ. В оасчете на пипла, который не разбирается в хитросплетениях власти и верит сказкам.

  2. Любовь Кондратюка к деньгам известна давно. Их пристрастие к воровству бюджетных средств подтвердят в сбу, Гур мо, на Банковой и на Нагорной. Воришка и младший и старший Кондратюк ворюга. Только втерся он с доверие к руководителю офиса Зеленского за долю малую. Под патриотическими лозунгами выстроили воровскую вертикаль и при вопросах пальцем на верх тычат. Ничего не меняется. Как Пончик при юще воровал, как при яныке сидел на акцизах, при Порошенко дань с силовиков собирал. Опыт его в этих вопросах понадобился и нынешним деятелям. Но сколько ниточке не вится, все равно конец будет. А пока хорошо, что есть честные журналисты отслеживающие коррупционные следы Кондратюка и его пособников.

  3. Как член СЖУ ответственно заявляю, что данный материал имеет все признаки заказного. Прошу обратить внимание при прочтении текста.

  4. Никакой заказухи. Все чистая правда, подтверждающаяся документами и свидетелями. А вот, в Зеркале Недели Кондратюк регулярно размещает выгодные себе и своим преступным связям лживые материалы. Сначала про своего кума Евдокимова, чтобы получить вожделенное место в свр , а сейчас про Андрея Ермака, потому что хочется быть главой ОПУ.

  5. Админ, заблокируй коменты. Пумба сел на стакан и лично строчит коменты здесь. Засрет весь форум. Боимся с ума сойдёт. Проспится и спасибо тебе скажет.

  6. Кива, долбоeб ты лысый! Я тебя натягивал в очко и на своем xyю вертел!

  7. Да сколько можно этим пиаром заниматься!
    Разберитесь сначала с СВР, а то там сахар, говно и песок!
    Пригласите прокуратуру пусть для начала все дела проверит как они заведены и на кого…бред сплошной.
    Плюс проверьте куда идут деньги ОДРов и почему они сдают зарплату на покупку всякой херни.
    Дайте операм молодым норм работать ,а не быть бухгалтерами, экспертами с гостайны, и прочей параши которая не нужна и тормозит работу…и угомоните фиников,хозошников, охранников, ебаный архив и ебучее 8 управление!
    Наведите порядок и будет толк!!!А то сборище безответственных мудил которое только то и знает что стрелки переводит.

  8. Порохоботи залишіть в спокої офіцера Кондратюка В,якого ви панічно боїтесь через його справедливе ставлення до бариг які керували та торгували з Медведчуком державними інтересами для своєї кишені!Наливайко,грицак,кононенко,грановський торгували вугілям,електроенергією,полонениними разом з загартованою мразю КГБ медведчуком та падалю козаком,ви чорти обєкт державно-стратегічного значення трубу віддали в руки ворогам України та робити вигляд,що винуватий суд та суддя з отчини картавого луценка,який з вами мав інетереси,з приходом патріота-професіонала в СБУ будете сидіти в буцегарні до кінця свого життя!!!

  9. Иван — х у й тебе в карман, ВладИслав — в жопе коромысло, Миша — течёт гнилая крыша, Алекс — говналекс, Стасик — мамкин пидарасик, Андрей — орденоносный гей, Макарка — беззубая давалка, Кива — хороший человек

  10. Кондратюк? Это официант Смешко? Или речь о каком то другом Кондратюка? Помнится я его пердоками гонял в приемной у его Кума — друга и подъельника Медведчука — Валика Наливайченко. Безмерная жадная бочка ни разу в жизни не был на оперативной работе. Чай, кофе, капучино- это Валчик Кондратюк. Смотрю по информпространству погряз свин в страхах и интригах. Посоветуйте жиропе обручи для бочек одеть, чтобы не лопнуть и персенчик пропить, покакать хорошенько и готовится ехай наХ@й. Увлёкся интригами парень и нарвался на Ермака. Дали буде…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ