Человек не терпит насилия!

Виталий Кулик:»Київській МАФії напружитися»

Близький до Кличка, УДАРівець Дмитро Білоцерківець понад п’ять років кришував столичні МАФи. Саме йому ми завдячуємо засиллям незаконних торгових точок, які спотворюють місто.

Нагадаю, що пік безладної вуличної торгівлі в Києві припав на 2015-2020 роки, коли столичним “впорядкуванням” заправляв саме Білоцерківець. Він мав би боротися з нелегальними МАФами, але по факту все було навпаки.

Допомогали Дмитру у різний час різні цікаві люди. З 2015 року Іван Кліпа, який очолював Благоустрій. Мав Білоцерківець і інших “друзів”, які теж заробляли на незаконних МАФах. Он подільник Білоцерківця — Тарас Панчій, коли працював першим заступником голови Благоустрою собі авто купив за $80 тис. (https://znaj.ua/ru/politics/334098-glava-shtabu-klichka-kupiv-avtomobil-za-3-mln-na-vkradeni-u-kiyan-groshi-bloger)

Чи Олександр Горбач, який будучи відповідальним за МАФи чиновником Архітектури разом з дружиною — головою асоціації МАФів Тетяною Петренко (https://golos.ua/publikatsii/mafovyk-zatejnyk-kak-klychko-so-svoej-komandoj-sobyraet-chernyj-nal-v-kyeve) — штампував документи та розставляв містом незаконні торгівельні павільони. Що, до речі, є корупційним злочином (https://kievvlast.com.ua/news/klichko-s-komandoj-sobiraet-chernyj-nal-so-stolichnyh-mafovsmi?noredirect=true).

Ще епізод — Білоцерківця готовий був взяти на поруки сам Кличко, коли того судили по розслідуванню НАБУ (https://kievvlast.com.ua/text/strategicheskij-soratnik-klichko-v-shage-ot-prigovora-antikorruptsionnogo-suda).

В останній час київських чиновників трусить від обшуків та допитів в НАБУ і прокуратурі. Приходили до Артура Палатного, до Дениса Комарницького, знайдено досить багато доказів корупційних діянь оточення мера Кличка. Не виключено, що і до Білоцерківсця у слідчих знову можуть виникнути питання. МАФи то лише вершина айсбергу.”

znaj.ua (https://znaj.ua/ru/politics/334098-glava-shtabu-klichka-kupiv-avtomobil-za-3-mln-na-vkradeni-u-kiyan-groshi-bloger)
Глава штаба Кличко купил автомобиль за 3 млн на украденные у киевлян деньги, — блогер
Знай більше!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Кличко уничтожил Киев за 7 лет! Все его шестёрки будут сидеть в тюрьме! Даю слово полковника в отставке!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ