Человек не терпит насилия!

Сказ про те як шахрай та мародер Позняк з міністрами зустрічався

Сказ про те як шахрай та мародер Позняк з міністрами зустрічався

Розпочнемо наш сказ з цитати персонажу нашого опусу — відомого шахрая, який заробив свій перший мільйон на мародерських схемах, пов’язаних із перепродажем викрадених в зоні АТО автомобілів — пана Сергія Позняка: “НАСЛІДДЯ — ЦЕ ВАЖЛИВО”, бо, хто не пам’ятає минулого, той не має майбутнього”. Та погодимось з пройдисвітом. Так Позняк, насліддя це важливо, а ще важливіше гідність та професіоналізм! А саме про ці чесноти, подібним Позняку істотам не відомо, тому і лізуть вони своїми пиками всюди, де вхідний квиток продається. І чому б познякам не лізти, адже в “елітарному середовищі” брудними коштами не гидують та із радістю приймають негідників.

Так і живемо в перевернутому догори дном світі. Де оголені торси з відерцями в одну мить з мародерів та шахраїв перетворюються на фахівців в усіх можливих областях знань. І що цікаво, мають успіх та групи прихильників. В тому числі в медійному та політичному середовищі. Ось, наприклад, політична партія “Демократична сокира” про довіру до Позняка валає із гордістю: “Ми раді вам повідомити про важливе рішення в нашій історії — Демократична Сокира підписала меморандум про співпрацю із “Фондом ліберальних ініціатив”. Головна місія якого допомога активістам, організаціям, партіям, які захищають ліберальні цінності, експертизою з бізнесових питань: в першу чергу налагодженням внутрішніх процесів. Засновники фонду українські патріоти, волонтери, бізнесмени Сергій Позняк і Дмитро Земляний”. Ось така собі ліберальна колаборація “Демократичної сокири”, мародера Позняка та засвіченого в багатьох кримінальних справах Земляного.

До речі, нагадаємо, що насправді собою представляє директор автоломбарду “Каштан 2000” та фінансової пірамідки “Фінстрім” Сергій Позняк, який перепродає крадені та конфісковані у позичальників автоломбарду “Каштан 2000” транспортні засоби. Згідно з публікацією поважного ресурсу Цензор: “Гвардії мародер Сергій Позняк, продовж служби в АТО успішно налагодив та впровадив схему конфіскації автомобілів на окупованих територіях з подальшою їх перепродажем в Росії за допомогою «партнерів» в зоні АТО, російських колег і власного представництва. За для втілення задуманого, Позняк використовував офіс власного автоломбарду «Каштана 2000» (редакція: місцями представлений компанією «Кронвест») в Москві. Крім того, продовж декількох років Позняк та його українські філії автоломбарду займалися переоформленням вкрадених транспортних засобів та перепродажем на вільній території України”. Свою лепту в опис персонажу вносить видання “Політіко”, яке розповідає про шахрайські схеми, що роками втілює власник автоломбарду, а за одно в деталях представляє історію про те, як Позняк разом зі своєю секретаркою вкрали книгарню “Літературний салон” разом з обладнанням та книгами. Цитаємо Політико: “Нам стало цікаво, чому начебто серйозний бізнесмен Сергій Позняк (адже саме він стояв за діями своєї юної подруги Ірини Трикоз. — Ред.), який позиціонує себе як благодійника, опустився до театралізованої брехні та зухвалого злочину із крадіжкою книжок. Тож ми вирішили більш детально, поза межами сторінки у соцмережі, ознайомитися з його діяльністю та знайшли багато несподіваних подробиць. Виявилося, що «народну» популярність Позняку приніс саме його «Каштан 2000», а точніше методи, які пан Сергій використовує на шляху збагачення свого ґешефту. Перше, що видала нам пошукова система GOOGLE, — кричуще оголошення: «ОСТОРОЖНО! МОШЕННИКИ! — Сергей Станіславович Позняк».

Обережно шахрай! Ось справжнє обличчя Позняка, який на фоні нестишного галасу навколо вкраденої ним книгарні, відзначає Всесвітній день книги та зі своєї сторінки на Фейсбук віщає: “що книга є потужною смисловою категорією для української культури”. Тут ми з Позняком в корні не згодні, адже “потужною смисловою категорією для нього є шахрайські схеми та бандитські напади”, а книга для української культури — категорія змістова!

Хоча, здається нашу точку зору щодо “смисловості” Позняка розділяють далеко не всі колеги. Деякі, з дуже поважних українських ЗМІ, навіть друкують його фахові перли. Ось дивіться як виглядає фінансова аналітика “пана автоломбарда” представлена на ресурсі “Українська правда”, де він надає свої карколомні прогнози: ” Продовжимо as is, і побачимо, що з початком вакцинації всім стало зрозуміло, що пандемія відступає і світові гроші просочуються (а для нас ллються) на внутрішні фінансові ринки України. На тлі глобальної гіпер-ліквідності Україна отримала свої дивіденди (куди ж бо потрібно інвестувати ті гроші). Це макрофінансовий транш від ЄС (600 млн євро) і “ковідні” 500 млн євро за рогом. Більше ярда. І далі буде!” Агов, “Українська правда” куди гроші ллються? Де корито підставляти, Позняк вам вже повідомив????

Ідемо далі. Крім “УК” професійні поради Позняка друкує ще одне поважне видання “Ukrainian people” :”Бізнес, на мій погляд, — постійний вихід із зони комфорту і розширення її. Образно можна сказати, що той, хто займається бізнесом, біжить перед стадом слонів. Незалежно від наявності або відсутності грошей в бізнесі все побудовано так, що, якщо прокинувся, треба бігти”. Біжи Позняк біжи! Бо за тобою стадо слонів женеться та на ходу топче репутацію душевного глянцю пані Петракової.

Взагалі з епістолярних перлів “троє з ларця” Позняка слід ідіоматичний словник складати. Кожен його публічний “бісерів” — це щось неповторне! Ось вам наступний шедевр зі шпальт “Бізнесу”: “Після ребрендингу (раніше це була компанія “Каштан-2000”. — Ред.) автокредитування залишилось основним фокусом бізнесу. На продукті автозастави ми навчилися індивідуально працювати з людьми, найменшими “молекулами” бізнесу, якісно й ефективно взаємодіяти”. Люди — найменшінайменші молекули бізнесу!! Во як! Пане Чеповий ви розділяєте позицію свого бізнес партнера, співзасновника “Бізнесу”? Вам не смердять брудні кошти складномолекулярного експерта і ви готові й надалі друкувати його ”бісери”?

Хоча справедливості заради слід відмітити, що позицію “Позняка трьох епостасного” — оголеного абволомбардиста- фінансиста, камуфльованого автомобільного мародера та культуролога на слоно-черепашці із задоволенням сприймають навіть чиновники міністерського рангу. Поважні міністри зустрічаються з ними особисто, в секретних кімнатах та уважно слухають його рекомендації щодо формування діяльності державних структур. Ну принаймні про такі зустрічі пише в своїй постійній рубриці “Зроби себе сам” на Фейсбук пан Позняк: “Знайшовся час, можливості і я приїхав. Це був особливий час. Час з однодумцями. Особливо відзначу закриту зустріч з міністром культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, на якій були підняті та обговорені важливі питання української культури, які стосувались протидії створення російського культурного впливу, перш за все в книжковому сегменті бізнесів, фільмах та телебаченні, естраді. Та найголовніше, — у нас з’явилась можливість проаналізувати і взяти участь у формуванні візії цього міністерства”. Тут вже навіть важко сформулювати запитання до пана Ткаченко….. Автомобільний мародер, озброєний потужним потенціалом молекул, впевнено вмостившись на слоні, який прикидається черепашкою взявся формувати візію Міністерства культури! Шизофренія якась ? Чи українська реальність?

Сергій Пупок

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ