Человек не терпит насилия!

Навищо сьогодни потрибна вийськова контррозвидка ?

Ничегошеньки не могу понять, суть деятельностей сотрудников вкр в современных реалиях?Ну ничего не делают.. Занимаються мелким рекетмейстерством с командованием.
Хотите прикол: пусть главная инспекция прикинет Хэрольда к носу Бакланова и доложит последнему сколько гривны уходит за год на содержание среднестатистического Управления ВКР и какие результаты за год у этого же управления. Иждивение на теле СБУ… И тогда баканов прозреет , что место ему возле параши на Банковой.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. З проголошенням Незалежності України, кожна влада міст, районних і обласних центрів, столиці намагалася і намагається з житлового фонду виділяти по можливості декілька квартир на в/ч. ЗСУ, ВМС, ДПСУ. І тут починаються каруселі, без відома простих першеочередників, які стоять на квартирні черзі. Командування із числа “ВСПРИСКІВ ТОВАРИСТВА МАФІІ” по тихому крадуть квартири і ділять. Чому такі великі черги на квартири в в/ч? А тому що всі квартири від адміністрації вони оформляють, як дарствинні нагороди, За не зрозумілий героїзм, і вклад в розбудову військ. А в результаті ці квартири не ригиструються як чергові для отримання в/с. Приклад: За час правління командувача ПдРУ м Одеса генерала Мишаковського (це той шо здав Крим і втік в Ізраіль), пішло на сімейний баланс 10 квартир від адміністрації міста. А щоб командири частин і їх зами мовчали він і їм “дарував”. Но саме цікаве те що вони стоять на черзі в/ч і ще отримують від структури квартири і компенсації. Юристи найшли лазейку і твориться беззаконня.

  2. Потрібно розібратись, може це плата за здачу Криму і пропуск на територію Украіни військ РФ. і хто з тиловиків і натаріусів участвував в цих оборудках. Не розберетесь, загубите Одеську область з портами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ