Человек не терпит насилия!

В Житомире депутат от ОПЗЖ поздравил с 9 мая на фоне фашистов

photo 2021 04 29 21 16 22

В Житомире депутат облсовета от ОПЗЖ Константин Черпицкий поздравил земляков с грядущим праздником 9 мая. На билбордах с Черпицким, однако, дизайнеры изобразли солдат рейха, приняв их за красноармейцев.

e119f6805da87f57820b2dc284533a07

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

15 ответов

  1. сейчас же как — кирпич на кирпич. давай бабка на магарыч. при сталине за описку в газете граждан расстреливали. ученого за реактор в чернобыле лишили членства в партии. так он лишил себя жизни. житомирский депутат от опзж. а на что ты способен ради партии?

  2. дезайнери — оказалися бандеровцами, і гроші замутили собі, і дипутата в сраку виїпли.

  3. Потому, что депутат полный дибил, который книги не читал. А папа его — криминальный авторитет Чепчик. Житомиряне должны знать)

  4. Солдаты Вермахта никогда небыли фашистами, в основном национал-социалистами. Может хватит уже повторять совковые штампы?

  5. Щодо акції у Києві до річниці створення дивізії СС «Галичина»
    30 квітня 2021 року — 20:45

    У зв’язку з тим, що в місті Києві відбувся так званий марш до дня створення нацистами дивізії СС «Галичина» під час Другої світової війни, вважаємо за необхідне зазначити, що мала чисельність учасників та маніпуляції організаторів із подачею заявки на проведення акції не можуть бути підставами для того, щоб навіть пробувати виправдати цю ситуацію.

    Категорично засуджуємо будь-які прояви пропаганди тоталітарних режимів, зокрема націонал-соціалістичного, та спроби переглянути правду про Другу світову війну. Не було й не могло бути жодного українського інтересу в тому, що нацисти намагалися використовувати людей на захоплених територіях заради своїх цілей. Розгром нацизму був перемогою для нашого народу. Українці разом з іншими народами вибороли право на життя.

    Міністерство закордонних справ України вже заявило про засудження будь-яких проявів глорифікації військ «Ваффен-СС» і нагадало, що пропаганда тоталітарних режимів заборонена в Україні. Партнери нашої держави вже поінформовані про те, що порушення відповідного законодавства в Україні матимуть логічні наслідки для будь-якої особи, яка в цьому винна.

    Очікуємо від Національної поліції та Міністерства внутрішніх справ України встановлення всіх обставин того, що відбулося, та притягнення до відповідальності всіх винних у порушенні закону. Правоохоронці мають для цього всі можливості.

    Від голови Київської міської державної адміністрації очікуємо проведення перевірки системи погодження масових акцій у столиці та повного звіту перед громадою Києва про те, чому стало можливим проведення цього так званого маршу. Підкреслюємо, що влада в будь-якому цивілізованому місті не повинна миритися з тим, що організатори подібних акцій мають змогу ввести в оману як правоохоронців, так і очільників міста щодо своїх справжніх цілей.

  6. 🔯🐷🕎🔪🩸Всеукраинский комитет по противодействию жeдовскому игу(ВКПЖИ)💣☠:

    Ёлопи! Вы даже не зрозумили що вин вас подьeбав цим плакатом

    УВАЖНО подивитесь—жовто-блакитна стричка и фото фашистив+ надпись “дякуемо за перемогу”

    Зрозумили нарешти?

    Це вин кинув камень у огород УПА—мае на увази перемогу над пособниками фашистив

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ