Человек не терпит насилия!

Марьяна Безугла: «Переатестація СБУ»

13 пунктів переатестації в СБУ (проект):
👉 Мінімальна заробітна плата для оперативників 40000 грн, середня — 70000 грн. Держслужбовці — коефіцієнт 1,2.
1. Військовослужбовці та державні службовці Служби безпеки України, які займають керівні посади (або посад по посаді керівного рівня), можуть бути переведені на службу (роботу) у Службі безпеки України із присвоєнням спеціального звання лише у разі успішного проходження ними атестації.
2. Співробітники оперативного складу, які не займають керівних посад (або посад по посаді керівного рівня), з 1 січня 2022 року переводяться за їх згодою на рівнозначні посади у Службі безпеки України із присвоєнням їм спеціальних звань.
3. За військовослужбовцями та державними службовцями Служби безпеки України, а також працівниками, які уклали трудовий договір зі Службою безпеки України, посади яких скорочуються, зберігається відповідний правовий статус, який вони мали до набрання чинності цим Законом, при реалізації функцій Служби безпеки України до дня їх звільнення або переведення до службу (роботу) у Службі безпеки України. На зазначений період оплата праці (грошове забезпечення) військовослужбовців та державних службовців Служби безпеки України, а також працівників, які уклали трудовий договір зі Службою безпеки України, здійснюється відповідно до постанов Кабінету Міністрів України, які встановлюють оплату праці військовослужбовців (працівників) за умовами та розмірами, передбаченими до набрання чинності цим Законом.
4. Виплата грошового забезпечення співробітникам Служби безпеки України у разі успішного проходження ними атестації та/або присвоєння їм спеціальних звань Служби безпеки України здійснюється виходячи з посадових окладів за посадами, що визначені частиною … цього Закону.
5. Атестація проводиться атестаційними комісіями до яких входять представники розвідувального співтовариства України та комітету Верховної Ради України, до предмета відання якого віднесено питання забезпечення контрольних функцій Верховної Ради України за діяльністю органів спеціального призначення з правоохоронними функціями, правоохоронних органів спеціального призначення та розвідувальних органів, згідно з Порядком проходження військовослужбовцями (працівниками) Служби безпеки України атестації, який затверджується Президентом України.
6. Предметом атестації є оцінка:
— професійної компетенції військовослужбовця (працівника) Служби безпеки України;
— професійної етики та доброчесності військовослужбовця (працівника) Служби безпеки України.
7. Графік проходження військовослужбовцями (працівниками) Служби безпеки України атестації встановлює відповідна атестаційна комісія.
8. Атестація проводиться у присутності військовослужбовця (працівника) Служби безпеки України, який проходить атестацію.
9. Атестаційні комісії вправі отримувати в усіх органах прокуратури, Національному антикорупційному бюро України, Державному бюро розслідувань, Національному агентстві з питань запобігання корупції, інших органах державної влади будь-яку необхідну для цілей атестації інформацію про військовослужбовця (працівника) Служби безпеки України.
10. Фізичні та юридичні особи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування мають право подавати до відповідної кадрової комісії відомості, які можуть свідчити про невідповідність військовослужбовця (працівника) Служби безпеки України критеріям компетентності, професійної етики та доброчесності.
11. Атестаційні комісії за результатами атестації військовослужбовців (працівників) Служби безпеки України ухвалюють одне із таких рішень: рішення про успішне проходження військовослужбовцем (працівником) Служби безпеки України атестації або рішення про неуспішне проходження військовослужбовцем (працівником) Служби безпеки України атестації.
12. Атестаційні комісії за результатами атестації подають Голові Служби безпеки України інформацію щодо військовослужбовців (працівників) Служби безпеки України, які успішно пройшли атестацію, а також щодо військовослужбовців (працівників) Служби безпеки України, які неуспішно пройшли атестацію.
13. Повторне проходження одним і тим самим військовослужбовцем (працівником) Служби безпеки України атестації або одного з її етапів забороняється.
Попередні повідомлення про фінансування реформи СБУ тут:
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

29 ответов

  1. Всіх нині діючих викинути за паркани Управлінь без будь-якого грошового забезпечення та набрати нових без досвіду корупціі, кришувань та відсутноств доброчесності.

  2. Да решите наконец с этой шоблой самокатчиков вопрос по существу. Вы. блядь, офицеры или где ?

  3. Всем доброго времени суток. Может кто-то ответить, действия Безуглой(Безмозглой) не имеют ли признаков состава преступлений против основ государственной безопасности? Реформирование (оно же деградирование, если взять для примера реформирование прокуратуры, таможни и т.д.) СБУ в стране, которая воюет, это саботаж всей контрразведки. Как человек, не имеющий представления о работе спецслужбы, будет оценивать профессиональные качества агентуриста? Судя по всему, Безуглая это агент влияния иностранных разведок, заданием которой является развал СБУ. Точно знаю, что большинство офицеров верны присяге и готовы выполнять задачи по защите Украины от внешних и внутренних врагов. Лучше думайте как точечно выкинуть из Службы “коммерсантов” которые пришли не служить а обогащаться.

  4. Из написанного, я понял, что переаттестацию будут проходить только руководители на своих уровнях.
    Разве нет?

  5. давай укропья лохогойная шикса, вали этих прислужников раввинских, а потом и тебя сольём в унитаз.

    так победим раввинов = воров = уголовников и их прислужников!

  6. Атестаторы уже считают нолики в будущих суммах. имхо много денег хотят платить брелкам, не делают они работы на такую сумму.

  7. Довыпендривались! это Вам не Крым врагам сдавать, теперь отстегивать придется за каждую должность, копейка до копейки как когда то при рехворме в МВД, главное набрать откровенных дебилов, они там и сейчас работаю, а наберут еще худших, задачи им поставят чтобы денюжку отбить и будут они себе пенсию зарабатывать, как когда то менты, потом о них забудут, бросят кость как собаке как у бомжа и пускай рассказывают как с преступностью и шпионами боролись, с кем боролись на то и напоролись

  8. СБУ, як завжди прописало свою реформу, переслідуючи мету зберегти кадровий потенціал. Це не прокурорські манкурти. Як не соромно сивочолому Шокіну? Кого ж ви в свій час завели на керівництво в ГПУ, Васю Драгана, Стеценка, які продавали за вашою спиною посади після тестів. А які були ті конкурси, чи тести? Холодницького обрали на САП, коли його потрібно було садити за хабар від кримського депутата. Чи йобнутого Севрука, який лиє сльози, бо дали по пизді мішалкою. А де ти такий мудрий був тоді, коли виблядок Сакварелідзе, *** в крисані із США Борис, із бандерівців, що хотіли, то і те робили з прокуратурою. Чи возвеличив Говду? Це пацанва, яка Пшонці ***ню писала у вигляді довідок, які він ніколи не читав. Це і їх вся робота. Луценко теж зі своїми ментами та садиками знищував прокуратуру. Земля буде горіти під ногами будорасів Рябошапки, Каська. Тріпака і недорозвинутого Чумака-Кетчупа! Я вже не кажу про космонавта Венедиктову, яка на формумах висловлюється жаргоном. Скоро на фєню перейде, як не є доктор юридичних наук! Вона думає, що туди прийшла творити, що її в голову взбреде. За все доведеться відповідати. Прийде всьому, свій час.

  9. 🔯🐷🕎🔪🩸Всеукраинский комитет по противодействию жeдовскому игу(ВКПЖИ)💣☠:

    атестуй-не атестуй

    все одно отримуешь xyй

  10. На майдані було прийнято рішення, що всіх чиновників будуть призначати на віче. Отже так і треба поступати. За кого шапок, бейзболок, шляп, самбреро та інших капелюхів кинуть того і призначати. Особливо у розвідувальних та котррозвідувальних органах, а також у органах пов’язаних з державною таємницею.

    Інакше ніяк державу не побудувати.

  11. 🔯🐷🕎🔪🩸Всеукраинский комитет по противодействию жeдовскому игу(ВКПЖИ)💣☠:

    С гимна конфетку не зробишь,тусуеться вё та же краплена колода карт

    Тильки зовнишне керування—досвидчени профессионали с ФБР СИА

    Це буде мудрим ришеннем не тильки в СБ але и в МВС,Таможне,налоговои,судах та прокуратури

    Усюди зменити местечкове отребье на варягив

  12. Не понял почему в атестационные комиссии включаются представители “розвідувального співтовариства”? И кто это вообще? И при чем? СБУ причислили к разведывательным органам? Это говорит о глубоком понимании функций СБУ?!))

  13. Ментов уже переатестовали. И что? Ни порядка, ни закона. Разогнали кадры и остаювили бестолковых у которых папики за спиной или бабло для Авакяна рубят. А то что ни приемственности ни опыта ничего не было, так и останется ненужной службой. Так и с СБУ будет — разгонят и наберут свеженьких, которые как телята будут ходить, а это ох как на руку всем спецслужбам других государств. Менять правохранительную ситему необходимо только после смены коррупционно — олигархической системы государства. А то в Конституции практически напрашивается статья о том, что коррупция является неотьемлимой частью государственого строя. И кто меняет (простите РЕОРГАНИЗОВЫВАЕТ) правохранительную систему? — Бандиты, Уголовники, олигархи, воры у власти и нащадки комуняк. Поэтому чтоб перефоратировать органы необходимо переформатировать власть. А потом СБУ, МВД, Прокуратуру а потом если не потянут, то создавать. НАБУ, НАЗКУ, ДБР….Дайте операм такие зарплаты и они не будут думать как прокормить семьи. Сколько старые и нищие правохранительные органы приносили в бюджет с мизерными зарплатами и сколько сейчасвозвращают в бюджет новые “правоохоронци” проели его? Менять нужно руководство страны, а не исполнителей.

  14. Мар’яшку Безуглу — на посаду голови СЗР замість вора і дурня Кондратюка Валєри (він Пєльмєнь, він же Мєдвєдь).
    Мар’яша набагато розумніша і вона не зробить як Пєльмєнь реформував ГУР МО України.
    Накоали добряче…..

  15. Слышал набор приостановили, жду и своего момента, уже на финише и тут такое, есть какая-то инфа на счет остановки?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ