Человек не терпит насилия!

Правда очі коле, або чому нервує МЗС РФ

puttinoriginal

Правда завжди коле очі. А путінському Кремлю так прямо виїдає…

Брехня для людини – це спроба приховати такі свої вчинки, що йдуть врозріз з загальнолюдськими нормами. Приховати те, що соромно показати людям. Той хто бреше завжди дуже боїться правди. І це аксіома. Коли бреше людина – це погано. Коли бреше влада великої країни – це страшно!

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін не боїться опозиційного політика Олексія Навального. Брехня! Боїться настільки, що навіть не може вимовити публічно його ім’я та прізвище!

Офіційна точка зору на ситуацію з COVID-19, багато разів повторена Володимиром Путіним та розтиражована його кишеньковими агітаторами, залишається повною неадекватного самовдоволення. Повна брехня! Насправді ж, Росія була і залишається однією з найбільш постраждалих в світі країн, поступаючись за масштабами втрат від епідемії лише кільком латиноамериканським державам.

Росія самодостатня країна і їй ніхто не потрібен. Брехня! Посварившись з усім цивілізованим світом, отримавши санкції і залишившись практично наодинці зі своїми проблемами, Росія впевнено демонструє спад економічних показників та рівня життя власних громадян.

Брехливий Кремль дуже боїться правди та людей, які цю правду говорять. Боїться і бреше. А справжня правда в тому, що влада Кремля взагалі тримається лише на тотальній брехливій пропаганді, залякуванні і жорстких розправах з неугодними. Тими, хто ставить під сумнів брехню Кремля.

Холдинг ВДТРК чистить кадри від неблагонадійних. Для Кремля звична справа «затикати рота» ЗМІ, тим більше журналістам прокремлівських ЗМІ. А що робити чесним та порядним? І таких багато навіть у провладних структурах. Відразу кілька співробітників новинних телеканалів були звільнені за вираз опозиційних поглядів, в тому числі, і у власних соцмережах — за репости чужих повідомлень і коментарі до постів. Розмова з кожним працівником, що потрапив в “чорний список”, починалася однаково: “Думаю, що Ви знаєте, чому ми Вас запросили”. І люди звісно знають причину і свідомо йдуть на такі кроки.

Нажаль, практику «затикання рота» Кремль застосовує не тільки у власній країні, а ще й намагається поширити на інші. Будь який голос, що критикує дії Кремля та викриває його брудні справи автоматично стає «голосом ворога Кремля».

Нещодавно, вже офіційно, до ворогів Кремля зачислили членів української громадської організації «Агентство розвитку демократії та інформаційних свобод». На брифінгу офіційного представника МЗС Росії М. Захаровой, у Москві 22 квітня 2021 року вона сказала наступне: «Увечері 20 квітня цього року українські екстремісти влаштували біля стін Посольства Росії в Києві чергову русофобську вилазку. На цей раз відзначилися активісти організації «Агентство розвитку демократії та інформаційних свобод». Її представники заблокували центральний вхід на територію дипмісії, розгорнули плакати з образами і за допомогою лазерної установки проектували на фасад будівлі написи з використанням нецензурної лексики. Демократія і свобода в прочитанні київського режиму».

Схоже на те, що «демократія і свобода в прочитанні київського режиму» суттєво відрізняється від демократії і свобод режиму путінського. І це безперечно так. Бо у путінського режиму від справжньої демократії зводить щелепи. А «свобода» — поняття зовсім не несумісне з Кремлем.

Зовсім незрозуміло, де Захарова побачила нецензурну лексику! Хоча, для цієї пані, схильної, на думку росіян, до зловживання алкоголем,  нецензурна лексика повинна була б бути нормою життя.

На акції активісти тримали плакати із зображенням Путіна в ролі Гітлера і Кім Чен Ина, а також з написами “Північнокореїзація Росії”, “Доктор зло існує”, “Диктатор-шизофренік з комплексом Наполеона”, “Послання Путіна — це локшина і потік дезінформації”. А на стіну посольства учасники акції за допомогою лазерної установки спроектували карикатурний профіль Путіна і напис “Росія перетворилася в терористичну організацію”.

Відеозвіт проведення акції можна переглянути тут.

Тобто на акції не було ніякої нецензурщини. А була лише ПРАВДА…Саме та ПРАВДА, яку так боїться Кремль!

Юрій Федоренко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. А что, “путин-хуило” уже не пишут на стенах посольства эрефии? Захерова с Письковым обиделись, однако!

  2. Смотрю на кацапендию и удивляюсь, зачем это стадо в 1917 году делало самый кровавый переворот за всю историю, да еще и военным путем втянуло в это другие страны, назвав это “Великой Октябрьской Социалистической Революцией”. Ведь стадо возвратилось опять в тоже стойло, только в отличии от предыдущего русского царя Романнова стал вожаком кремлевский шизик Вова. Россияне вы не думали об этом? Тогда подумайте, пока есть чем. Тогда была Россия, а сей час Недоразумение.

  3. Не русские, а руссопидapы! Русские — это прихожане руськой православной церкви, которая сейчас стала ПЦУ. А руссопидapы — это кацапня, проживающая в Рашистской пeдepaции.

  4. Ржу нимагу))) аффтар, а про уровень жизни в бандерлянде ты ничего прокукарекать не хочешь?))) так я тебе винторогому, приведу данные Евростата. Среднемесячный доход на душу населения в России — 550 $, а в бандерлянде — 170 $. А если учесть, что у них все дешевле, чем в бандерлянде, то разрыв еще больше. Ты живешь на самой нищей, коррумпированной, с самым высоким уровнем преступности территории Гейропы))))

  5. чоловіче з бояришниковим амбре, ти мабуть не ті дані
    читаєш… у свино-собачих все коштує дорожче, але головне
    щоб бояра була та водяра

  6. Ну ты и рассмешил прикацапленный утырок! Говоришь, 500 долларов на душу населения и это для страны, у которой есть стратегическое сырье — нефть, газ, золото, алмазы?! Чего ж так мало, почему не на уровне арабских стран, которые теми же газом и нефтью торгуют? Почему такое разительное отставание? Кроме того, а чего ж тогда половина населения РосПeдepaции по мусорникам роется, почему цены на аналогичные продукты питания в 3-5 раз выше чем в Украине — крымчане так стонут по украинским ценам что аж противно читать их форумы, почему старики скупаются в специальных магазинах где торгуют одной просрочкой? Выходит дутый доход на душу населения, нарисованные цифры, фэйк? И кому перепадает этот заявленный доход на душу населения, разве что силовикокам, которые с лёгкостью крошат ребра росдемонстрантам в Беларуси и на митингах Навального.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ