Человек не терпит насилия!

Суддя Валентин Мовчан из Ради Судей Україні, на підтанцовці у кримінальних авторітетів, «Марік» та інших…

Вищій раді правосуддя

Директору НАБ України

Котихова Андрія Вололдимировича
вул. Діївська, …, м.Дніпро, 49000
т. 063 836 …

Скарга на суддю Мовчана Д.В. (Ленінський райсуд,м.Дніпро)
та заява про його злочин

В минулому році, невідома мені людина – Марк Львович Бері, якого 4 червня у Верховної ради Голова Національної поліції України, при прийнятті ЗУ «Що до припинення діяльності злочинних структур в Україні» , назвав кримінальним авторитетом «Марік»., про це наприклад згадується у ресурсі – «https://news.obozrevatel.com/ukr/politics/rada-prijnyala-zakon-pro-zlodiiv-v-za koni-nardepi-zasluhali-kriminalnih-avtoritetiv.htm», також авторитет «Марік» згадується на Ю Тубі відєо каналі Інтернету, з відео запису пленарного засідання ВР України, дивиться після 2 хвилини запису – «https://www.youtube.com/watch?v=-azYOl6rp68», подала на мене позов про захист честі та ділової репутації. Що є дуже дивним з початку.
Але ж, як потім з’ясувалося, я у складі активістів зачепив незаконний бізнес М.Л.Бері, якій привласнив собі Державне майно у великому розмірі, а ми з правниками цей факт викрили. Як виявилося, саме Бері привласнив собі комунальну власність – готель «Спорт» у центрі м. Дніпро, та продав її третім особам. Збитки Державі оцінюються у десятки мільйонів гривень (!). В наслідок моєї громадської діяльності, на мене нападали бандити, був поданий позов до суду (у судді Мовчана), мені постійно погрожують.
Претензії кримінальника до мене в цивільному позові надумані, а прямо кажучі – просто брехливі. Не дивлячись на відсутність будь якої доказової бази, суддя Мовчан Дмитро Валентинович, керуючись виключно дивним внутрішнім переконанням, повірив «Маріку», не розбираючись по суті взагалі. Я буду оскаржувати свавілля судді, і зараз я скаржуся на інше..
А саме: суддя Ленінського районного суду у м. Дніпро, Дмитро Валентинович Мовчан, по цивільній справі за єдиним унікальним номером № 205/2698/20, жодного разу не викликав мене протягом майже року на судові засідання, про які я дізнався наприкінці минулого року,коли до мене до дому прийшла група бандитів та фактично примусила без повістки прийти на судове слухання. Також як я дізнався від адвоката Голубченко, який представляв інтереси кримінальника «Маріка», що мене ще викликали через соціальну мережу «Фейсбук» (!). Це є грубим порушенням ЦПК, України,порушенням моїх прав то що. Суддя повністю проігнорував вимоги ст. 128 ЦПКУ, на користь одній із сторін. Це не дало мені змоги бути у курсі справи,підготуватися до захисту, скористуватися юридичною допомогою фахівців права. Неналежний виклик сторони у справі є порушенням принципу рівності сторін (ВС/КЦС № 295/5011/15-ц від 25.04.2018)
Тому виходячи з наведеного, прошу Вас перевірити вказанні мною факти, вони підтвердяться, та притягнути суддю Ленінського районного суду у м.Дніпро,Мовчана Дмитра Валентиновича, к відповідальності згідно діючого законодавства України. Про вжиті Вами заходи, прошу Вас повідомити мене письмово.

З, повагою Андрій Котихов

05.04.2021

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ