Человек не терпит насилия!

Орест Фірманюк: «В адрес нашої команди не відкривалися кримінальні справи»

18 березня , представник нашої команди Пікшрене Вікторія звернулася до керівника Одеської митниці Олексія Бочка ( вхідний номер в Одеській митниці 6504/13 від 18.03.2021 ) та до керівника Держмитслужби Рябікіна Павла Борисовича ( вхідний 6603/13 від 18.03.2021) про тиск на нашу команду зі сторони силових структур « руками митниці» , але ні письмової відповіді , ні усно на цю інформацію ніхто не відреагував .  
   Але в ЗМІ вчора появилася інформація про те , що проти мене введуть санкції ,як організатора та бефініціара ТОП — 10 самих зухвалих ОЗУ в контрабанді .       Повідомляю що , в адрес нашої команди не відкривалися кримінальні справи ,ніхто з працівників та партнерів не проходить ,як обвинувачений ні в одній з кримінальних справ , більше того ніхто з нашої команди не проходить навіть , як свідок ні в одній з кримінальних справ . 
     В місяць наша команда заключає 1300 -2000 угод про логістику чи митне оформлення  . Що видно по об’єму угод , що ми компанія « середньої руки» 
При цій статистиці протоколи на порушення митних правил складають.  1-2 в місяць , і це лише тому що наполягають на цьому силовики . Чому увага  зі сторони силовиків саме на нашу команду  , розповім в інтерв’ю в самий короткий термін . Представники ЗМІ якщо потрібний мій коментар на тему санкції , які пропонує ввести наш президент Володимир Зеленський , та наша версія що зараз відбувається в комунікації між митницею силовиками та учасниками ЗЕД пишіть мені в Messenger щоб спланувати комунікацію.
 
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ