Человек не терпит насилия!

той хто вбивцю покриває -нічим від нього не відрізняється

Прокурор Закарпатської обласної прокуратури Бокоч О.М. скасувала оголошену 28.09.2020 року Костянцю Я.Я. в м. Хуст підозру за ч.4 ст .296 КК України — хуліганство, здійснення пострілів у людей з вогнепальної зброї , з хуліганських мотивів, в центральній частині міста, поруч з житловими будинками.
Мотивувала Прокурор це дуже «конкретно»! — кулі ні в кого не попали і злочинець сховав пістолет, який потім не змогли знайти поліцейські. Як вона вважає, нема пістолета, немає і справи.
Верховний Суд у справі № 332/1118/18 винзавода доведеною вину особи за ч. 4 ст. 296 КК України при аналогічних доказах, як і в цій справі. Там також не знайшли пістолет, однак в тій справі був принциповий прокурор, і був відповідно вирок суду.
Для прокурора Бокоч О. покази 12 свідків, вилучена гільза та судово- балістична експертиза -не являються доказами. Позиція ж Верховного Суду для неї не має значення.
Однак, не це головне:
Той самий прокурор Бокоч О. Змінила оголошену 18.02.2021 року Плисці І.Я. підозру в скоєнні закінченого замаху на умисне вбивство двох осіб (п.7ч.2ст.115КК України ) на умисне вбивство, вчинене в станi сильного душевного хвилювання (ст.116КК України). Тобто вийшло так, що вбивця «хвилювався». Це невеликої тяжкості злочин і особа, яка одну людину вбила, а іншу ледь врятували лікарі від смерті, перебуває завдяки прокурору на волі.
Прокурор Бокоч О. повіривши підозрюваному Плиска І. Та його свідкові — товаришеві, всупереч показам 6-ти незалежних свідків вже не бачить умисного вбивства.
Цинізм прокурора Бокоч О. проявився також у тому, що вона сама ще й подала в суд клопотання аби випустили вбивцю.
Отримавши під своє процесуальне керівництво вищевказане кримінальне провадження ₽12020070050000716, прокурор Бокоч О.М. вчинила активні дії, спрямовані на фактичний розвал даного провадження задля уникнення Плискою І.Я. та Костянцем Я.Я. відповідальності за вчинення ними злочину.
Внаслідок прокурорських маніпуляцій із закриттям кримінального провадження і перекваліфікації — вбивці не доведеться сидіти за гратами, новий інкримінований йому злочин не є за ступенем тяжкості таким, щоб реально посадили в тюрму.
Мені Костянець Я.М. пропонував 25 тисяч доларів США за те, щоб я не мав у справі претензій до Плиска І.Я. та його сина. Коли я відмовився, він повідомив, що віддасть ці кошти експертові — психіатрові та прокуророві, і все одно хлопці вийдуть сухими з води.
Вважаю, що за таке рішення про перекваліфікацію та закриття кримінальної справи прокурор Бокоч О.М. отримала 25000 доларів США.
Це моє відкрите звернення стосовно дій Бокоч О.М., як прокурора, за яким прошу провести досудове розслідування. Вважаю її процесуальні рішення замовними, прийнятими зі слів Костянець Я.М. — за хабар 25000 доларів США.
На мою думку, той хто вбивцю покриває -нічим від нього не відрізняється
.На фото № 1 радісна прокурор Бокоч О.
На фото № 2 потерпілий 12.09.2020 року Онисько Юрій
На фото№ 3 вбитий 12.09.2020 року Дівинець Василь

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ