Человек не терпит насилия!

У Києві новий корупційний скандал?

Aaaaaaa1111

За інформацією, журналістів-розслідувачів, стало відомо, що керівництво КМДА в особі заступника голови КМДА Петра Пантелєєва разом з депутатом Київради Дмитром Банасом хочуть завести на керуючі компанії свої фірми-прокладки.

За інформацією, журналістів-розслідувачів, стало відомо, що керівництво КМДА в особі заступника голови КМДА Петра Пантелєєва разом з депутатом Київради Дмитром Банасом хочуть завести на керуючі компанії свої фірми-прокладки.

За інформацією, видання, схема Банаса проста. Він зареєстрував на друзів та родичів фірми, які фактично не мають ні досвіду, ні обладнання, ні відповідного персоналу для проведення робіт. Далі Банас написав під них тендерну документацію і, використовуючи своє службове становище, почав продавлювати її до всіх структур ЖКГ міста, витісняючи компанії, які реально можуть виконувати роботи. Після перемоги на тендерах його компанії мають виступати лише в ролі прокладок між фактичним виконавцем послуг і замовником, а гроші Банас залишає собі. Розпорядження керівникам комунальних підприємств про укладання договір із підприємствами Банаса надає безпосередньо Пантелеєв.
Перша компанія – це ТОВ «ОДС ПЛЮС». Директор та засновник компанії Баранов К.А., зареєстрована компанія по вулиці О. Довженка, 18 в м. Києві і почала свою роботу лише в листопаді 2020 року, тобто 4 місяці тому.
Друга компанія – ТОВ «КОМФОРТ ОДС» (код ЄДРПОУ 43819365). Директор та засновник Чешко В.В., зареєстрована компанія по вул. О. Теліги 3-А офіс 977 в місті Києві. Фактичну роботу розпочала у жовтні 2020 року, тобто 5 місяців тому. Обидві компанії не мають жодного досвіду роботи, раніше не приймали участі в тендерах та налічують у своєму штаті лише по кілька співробітників. Компанії не мають ні необхідного обладнання для виконання робіт, ні програмного забезпечення, ні відповідного персоналу, взагалі нічого. При цьому, усі роботи за схемою Банаса виконує ТОВ «ЕКОЛЛ» (код ЄДРПОУ 33941553) (до речі, зареєстрована в офшорі на Сейшелах).

Довідково:
Петро Пантелєєв – заступник голови КМДА. Учасник ряду антикорупційних розслідувань.

Дмитро Банас – депутат Київради 8-го та 9-го скликання. За інформацією Руху «Чесно», є фігурантом справ про підкуп виборців та антикорупційного розслідування стосовно оформлення земельних паїв для воїнів АТО на себе через підставних осіб.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ