Человек не терпит насилия!

генерал — «аморал» Евгений ГОРОХОВСКИЙ

Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква (далі – КЕВ м. Біла Церква) є державною установою, яка створена Міністерством оборони України з метою забезпечення життєдіяльності і функціонування військових частин та установ Білоцерківського, Уманського, Черкаського та Смілянського гарнізонів,
Основними завданнями квартирно-експлуатаційного відділу м. Біла Церква є :
організація збереження та матеріальний облік фондів і територій військових містечок, квартирного майна та земельних ділянок, переданих військовій частині на утримання та експлуатацію, проведення їх інвентаризації;
забезпечення військових частин фондами військового містечка, територією та земельними ділянками;
утримання і експлуатація фондів військового містечка, які знаходяться в користуванні військових частин;
забезпечення військових частин комунальними послугами та енергоносіями;
участь в організації забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей житловими приміщеннями;
забезпечення військових частин квартирним майном;
здійснення функцій замовника з будівництва, реконструкції, капітального ремонту фондів військового містечка, а також виконання технічного нагляду за ходом проведення у військових частинах робіт з будівництва, реконструкції та капітального ремонту військових об’єктів;
здійснення організації квартирно-експлуатаційного забезпечення в особливий період;
організація навчання і підвищення кваліфікації військовослужбовців та працівників квартирно-експлуатаційних органів;

Основною задачею на мою думку являється облік земельних ділянок, які надані для розміщення і постійної діяльності військових частин, установ, військових навчальних закладів, підприємств, організацій, госпрозрахункових організацій Збройних Сил України та Міністерства оборони України (далі — землекористувачі), ведеться в одиницях виміру площі — гектарах, приведених у відповідних формах обліку документів згідно з цією Інструкцією і даними, що включаються до земельно-кадастрової документації, з метою забезпечення даними про наявність, рух і якісний стан земельних ділянок, контролю за їх збереженістю, законністю і ефективністю використання, підготовки вихідних даних для складання облікових документів

Так станом на 01.03.2021 року за КЕВ м. Біла Церква рахується 89 земельних ділянок орієнтовною площею 6500,00 га земель оборони.
Найбільшим військовим містечком являється військове містечко №2, що розташоване в Київській області, Фастівському районі, в межах Триліської сільської ради, загальною площею 3557, 6 га.
В підтвердження моїх слів в 2010 році згідно рішення Фастівської районної адміністрації №244 від 09.03.2010 року було протиправно зареєстровано 23 земельні ділянки площею 1868,0020 га (за рахунок земель оборони) яким вже були присвоєні кадастрові номери та майже оформлено речове право за сторонніми особами.
Даний факт був виявлений мною особисто 2016 році та було проведено титанічну роботу по скасуванню кадастрових номерів, скасуванню протиправних рішень Фастівської районної адміністрації. Потім після скасування було замовлено та виготовлено технічну документацію (проект землеустрою щодо даної земельної ділянки).Після виготовлення проекту землеустрою було в 2017 році присвоєно кадастровий номер, а в 2018 нарешті було зареєстровано речове право в особі Міністерства оборони України .
Згідно наявних відомостей Фастівська районна державна адміністрація Київської області спільно з Управлінням Держгеокадастру у Фастівському районі Київської області та військовослужбовцем КЕВ м. Біла Церква Максимом Кравченко працівниками, ЗСУ Леонідом Штейнбергом, Оленою Зінченко, працівником ЗСУ Лесею Скорина та іншими особами ( будучи обізнаними, оскільки Максим Кравченко на посаді з 2001 року, а решта з кінця 80-х років минулого століття) з метою розкрадання Державного майна, а в даному випадку земель оборони в особливо великих розмірах.
Дана земельна ділянка постійно привертає увагу та злочинний інтерес нечистих на руку та Душу осіб (вибачте людьми я це назвати не можу).
Також хочу повідомити, що в 2016 році на підставі рішення заступника Міністра оборони України І.В. Павловського з метою одержання додаткових джерел фінансування, а саме наповненням спеціального фонду Міністерства оборони України а Міністра оборони України генерала Павловського І.В. без передачі земельних ділянок зі складу Міністерства оборони України було прийнято рішення керівництвом Міністерства оборони України щодо заключення договорів про спільну діяльність на землях оборони не задіяних для бойової підготовки.
Так на виконання рішень керівництва Міністерства оборони України 08.08.2016 року було заключено договір №536 з ТОВ «Екологічне-виробниче підприємство Авалон ЛТД»».
Загалом за даним договором №536 від 08.08.2016 року станом на 01.03.2021 року ТОВ «ЕВП Авалон ЛТД» було перераховано на рахунки КЕВ м. Біла Церква, відкриті в Білоцерківському управлінні державної казначейської служби України в Київській області грошові кошти в сумі 28 854 881,58 грн..
КЕВ м. Біла Церква 50% від вказаної суми коштів згідно наказу Міністра оборони України №400 було перераховано до Департаменту фінансів Міністерства оборони України для наповнення спеціального фонду Міністерства оборони України.
Решту 50% від вказаної суми коштів згідно розпоряджень керівництва Міністерства оборони України було використано для проведення поточного ремонту казарменно-житлового фонду та комунальних споруд і інженерних мереж . для закупівлі у встановленому порядку меблів, пожежно-технічного майна, закупівлю палива, ремонт комунальної та спеціальної техніки, закупівлі засобів індивідуального захисту для працівників ЗСУ (кочегари, машиністи, електромонтери, електрогазозварники, водії, вантажники, слюсарі, сторожа), закупвлю спеціального одягу для працівників ЗСУ, закупівлю молока для працівників пов’язаних з шкідливими умовами праці та інше. (використання коштів перевірено та обревізовано Департаментом аудиту Міністерства оборони України, Державною фінансовою інспекцією України.
Також в при проведенні антитерористичної операції підприємством ТОВ «ЕВП Авалон ЛТД» неодноразово надавалась фінансова допомога для ремонту та відновлення бойової техніки, забезпеченням необхідним спорядженням та майном для військовослужбовців Збройних Сил України, за зверненнями надавали комп’ютерну техніку тощо.

Натомість деяким високопосадовцям Збройних Сил України, а саме найбільш «активні» до протиправних дій генерал-майор Євген Гороховський, генерал-майор Олександр В юнник, полковник Богдан Стаднік, полковник Андрій Берназ, полковник Руслан Нетребко, полковник Олег Кизило, підполковник Олексій Дубченко (прокурор), підполковник Сергій Кравченко (товариш прокурора Дубченко, у якого відкрито ФОП «Кравченко Сергій Миколайович», майор Максим Кравченко (безпосередньо просто підписує все що потрібно злочинцям, колишній військовослужбовець Леонід Штейнберг, колишній начальник Білоцерківської КЕЧ району Валерій Мелеш та багато інших злодіїв, вже на протязі 1,5 року роблять проти мене та моєї багатодітної родини (четверо неповнолітніх дітей) протиправні дії, а саме обшуки, постійні вилучення документів, десятками відкривають кримінальні провадження без наявних на те підстав, переслідують мене та мою родину, ведуть протиправні негласні слідчі дії (прослуховування, нагляд, тощо)
Сфабриковують справи та направляють до суду, підроблюють докази, документи, погрожують свідкам та працівникам КЕВ м. Біла Церква.
Їхня мета позбутися мене любою ціною, оскільки заважаю розкрадати Державне майно, а «власна нажива» для вказаних осіб вище за моральні та людські якості.
З метою захисту ЖИТТЯ та ЗДОРОВЯ моєї багатодітної родини(шестеро осіб), захистом своїх прав та свобод виконання вимог Конституції України, виконання КОНВЕНЦІЇ про захист прав людини і основоположних свобод, завершення протиправних дій вищезазначеними «відморозками».
Готовий дати свідчення та докази.
ПРОШУ ВАС звернути увагу на дане звернення, попередити тяжкі наслідки, доручити відповідальним Людям провести доскональне розслідування по даним фактам, що відбуваються в м .Біла Церква, Київської області в XXI столітті.
З. ПОВАГОЮ
Сподіваюсь на Вашу допомогу.

Прошу надати допомогу офіцеру Віталію Соловіченко та його родині

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Ах,ти ж, сука. Наказом Міністра оборони України 1868 га з 2011 по 2021, продовжено по 2023 роки, було передано у користування ДП МОУ «Білоцерківський військовий торг» для забезпечення та здешевлення харчування військових. Отримавши посаду керівника Білоцерківського КЕВ, не зважаючи на діючий наказ МОУ, ти за власним підписом, передав 1868 га збанкрутілому регіоналу з «Авалон ЛТД». Зі слів відповідального контррозвідника, сума зібраного урожаю сягала щорічно від 500 млн. На діючого на той час керівника держпідприємства, яка намагалася повернути землю підприємству, відкрили кримінальну справу, яка триває й досі. А прийшли нові керівники, такі як Нетребко, на якого в кожній частині, де служив, були відкриті кримінальні справи за крадіжку палива, продуктів, драгметалів, лісу. Такі, як Мелеш, який при здачі посади тричі підпалював КЕЧ,,.За вказівкою Глиняної, де працював, та за допомогою Нетребко, прийняв військторг, розграбив, наростив масштабні борги до бюджетів, по зарплаті, постачальникам . І, пішов з їхньою ж допомогою харчувати армію яйцями по 17 грн. Мабуть, вже нема за які шиши пить. Бумеранг ходе. Дійде він до всіх. Загарбання землі почалося з тебе, а такі ж ненажерливі шакали продовжують. А Євгену Петровичу мало тих земельних ділянок, якими він обжився за останні роки.

  2. Ах, ти ж, сука. Наказом Міністра оборони України 1868 га було передано у користування ДП МОУ «Білоцерківський військторг» з 2011 по 2021 продовжено по 2023 роки для забезпечення та здешевлення харчування військових. Отримавши посаду керівника Білоцерківської КЕВ ти почав горько пить та не зважаючи на діючий наказ МОУ, віддав 1868 га збанкрутілому регіоналу «Авалон ЛТД», Вартість зібраного урожаю, за словами відповідального контррозвідника, від 500 млн. Щорічно. Де гроші, алкаш. Прийшли нові керівники, такі як Нетребко, на якого в кожній частині де він служив, були відкриті кримінальні справи за крадіжку палива, продуктів, драгметалів, лісу. Такі як Мелеш, у якого при здачі посади тричі горіла КЕЧ, який працював у Глиняної, та за її наказом прийняв військторг і, знищив його як конкурента Глиняної. Наростив масштабні борги по сплаті до бюджету, по зарплаті, постачальникам і, повернувся до тієї Глиняної харчувати військових яйцями по 17 грн. Крепко допомагав йому у цьому й Нетребко.Бумеранг ходе. Ти почав знищувати держпідприємство, фактично вкрав землю. На діючого на той час керівника держпідприємства, відкрили кримінальну справу, щоб не намагалася повернути землю. Тепер тебе зробили крайнім. Нетребко пішов красти гуманітарну допомогу. Глиняна купила готелі та нерухомість у Франції для дочок. А Євген Петровичу мало тих земельних ділянок, якими він на «чесні» кошти вже володіє.????

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ