Человек не терпит насилия!

Не варто поширювати інформацію, що підриває бойовий дух українських військових

На минулих вихідних під Горлівкою відчутних втрат зазнав так званий 1-й «армійський корпус ДНР». Це можна вважати адекватною відповіддю на вбитих від снайперського вогню українських військових.

У Генштабі ЗСУ заявили, що це втрати внаслідок так званого «дружнього вогню». Начебто з позицій біля Горлівки учасники незаконних збройних формувань відкрили вогонь по власних позиціях в районі газорозподільчої станції.

За попередніми даними, там загинуло семеро бойовиків.

Утім, за інформацією колишнього «коменданта Горлівки» Ігоря Безлера, поблизу Горлівки внаслідок обстрілів з боку ЗСУ загинуло близько 20 бойовиків. І давайте подивимося на реакцію в соціальних мережах і українських ЗМІ. Виходять «корисні ідіоти» і говорять, що, мовляв, чи варто довіряти Безлеру. Уявіть ситуацію, коли виходить представник «ЛДНР» і говорить, що загинуло стільки-то бійців ЗСУ, а в той же час у ЗМІ підконтрольних бойовикам заперечують цю інформацію. Мовляв, не може такого бути …

Для чого «корисні ідіоти» ставлять під сумнів заяви ватажка бойовиків про кількість загиблих, говорячи, що ці цифри завищені? На мою думку, це підриває бойовий дух українських вояків.

До речі, не варто вірити фейкам з приводу того, що українська сторона начебто не відповідає на вогонь з боку бойовиків.

Це відверті фейки, які розповсюджуються в Україні тими ж заангажованими персонажами заради незрозумілих політичних дивідендів. При тому, що я не говорю про симпатії чи антипатії до президента Зеленського. Я не є прихильником Порошенка чи Зеленського, для мене аксіомою є авторитет українського війська, Збройних Сил України й українських спеціальних служб. І мені не подобається, коли використовують брудні політичні ігри заради приниження чи пониження суб’єктності цих важливих державних інституцій, які є гарантами територіальної цілісності і суверенітету України.

Натомість, інформацію про знищення бойовиків я розглядаю як відплатну акцію за загибель українських військових.

https://www.youtube.com/watch?v=OZPNmsyutWQ&feature=emb_title

Припиняймо плювати у спини нашим військовим і поширювати відверто дурнувату інформацію та російські наративи в інформаційному просторі. «Права Справа» залишає за собою право громадського контролю за діяльністю «корисних ідіотів», які позиціонують себе як військових експертів. Бо інколи складається враження, що сім років російської агресії нас нічому не навчили і деякі українці роблять досить дивні речі, які насправді дуже допомагають Кремлю у війні з Україною.

В гібридній війні треба відповідати гібридними діями. Ми маємо привчити противника «грати по наших нотах».

Д. Снєгирьов

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ