Человек не терпит насилия!

ЗЛОВЖИВАННЯ ДОВІРОЮ ПРЕЗИДЕНТА АБО ЯК ВЛАДА МІНЯЄ ЛЮДЕЙ

Після накладених санкцій посіпаки ОПЗЖ вирішили зробити прикордонну зону з Росією анклавом Русского миру в Україні. І тим самим знову підставити під удар, тепер вже з півночі державу. Мова йтиме про голову Сумської обласної державної адміністрації , екс заступника харківського осередку «Партії Регіонів» Василя Хому.

23 листопада 2020 року призначили Хому Василя Васильовича головою Сумської обласної державної адміністрації.

Партія ОПЗЖ розхитує ситуацію в державі з метою дестабілізації і без того крихкої національної єдності та формування суспільної думки про зелений фашизм Президента, що підриває авторитет Зеленського. Як наслідок, можемо отримати і ще одну народну республіку але тепер вже Сумську. З ватажком-очільником Хомою, таким собі нью Гіркин.

fghjs

Хома після призначення Президентом на посаду, прийшов на поклін до митрополита УПЦ Московського Патріархату Євлогія, разом зі своїм соратником Юрієм Чмирем, який очолює ОПЗЖ в Сумській області. Вчинок чиновника, який є представником президентської вертикалі на прикордонній з Росією Сумщині, міг лишитися не поміченим, але факт зустрічі на власному офіційному сайті засвідчили представники російської церкви. З 2014 жоден губернатор Сумщини публічно не відвідував московську церкву після початку російської агресії проти України, а Василь Хома відкрито продемонстрував підтримку духовенства, підконтрольну російським спецслужбам країни агресора – Російської  Федерації.      

Ключові посади Сумщини дивним чином посідають представники ОПЗЖ. Мільйони гривень виділених з державного та місцевого бюджетів на розвиток інфраструктури: великого будівництва доріг, шкіл, садочків, тощо освоюються компаніями які належать колишнім    « Регіоналами» , а тепер успішними функціонерами ОПЗЖ.

Отже, добра справа започаткована Президентом для розвитку сумської громади може стати добрим джерелом збагачення функціонерів ОПЗЖ під пильним керівництвом   губернатора Сумщини Хоми В.В., який встановив розмір 40% відкату від суми тендерів. Мабуть, за ці кошти, планується організація акцій протестів в Києві, під егідою Рабіновича-Медведчука.

Також ми вирішили детально вивчити біографію такого зухвалого можновладця. А коли знайшли саму свіжу декларацію  — то були в шоці від розмаху розкоші.

Розділ 3 «Об’єкти нерухомості» в кларації поданої Хомою В.В. встановлено, що його дружина володіє 902 935 м.кв. або 90,2 гектари сільскогосподарських земель, при цьому він не зазначив вартість частини цих земельних ділянок, а наразі є що зазначати!, адже вартість частини задекларованих ділянок складає понад 5 мільйонів гривень, більш того ці земельні ділянки дружина Хоми В.В. здає в оренду фермерам під 10 % річних від вартості, тобто дохід родини Хоми від цієї оренди складає понад 500 000 грн. річних, що не зазначено в розділі 11 «Доходи, у тому числі подарунки» декларації.
Дуже цікавим є факт не зазначення Хомою В.В. в своїй декларації місця його улюбленого відпочинку у своїй власній фешенебельній квартирі на Лазурному узбережжі Франції у місті Ніцца на першій лінії моря. З давніх часів Лазурне узбережжя було місцем відпочинку російської еліти, тому пан Хома дуже облюбував це місце, спочатку він проживав в апартаментах вартістю 300€ на добу, а потім зрозумів, що життя його родини без квартири в цих краях просто не можливе! Тому придбав тут квартиру, площа квартири складає приблизно 200 м.кв., а вартість близько 2 000 000 євро (ось приклад оголошення щодо продажу аналогічної квартири але в 2 рази меншої за площею. Цікаво, що власником цієї квартири є фірма зазначена у декларації пана Василя — Anastaya, яка зареєстрована відповідно до французького законодавства та має номер SIRET 823922117.

Крім того встановлено, що пан Хома є адвокатом та на теперішній час призупинив свою діяльність. Але у 2019 році він здійснював адвокатську діяльність та використовував офісні приміщення за адресою: 61057, Харківська обл., Харків, р-н Київський, вул. Гололя, буд. 13, кв. 3. Ці данні він особисто зазначав і ці відомості містяться у Єдиному реєстрі адвокатів України (erau.unba.org.uа). Площа цих приміщень складає понад 100 кв.м., а вартість понад 7 000 000 грн. Більш того за вказаною адресою зареєстрована багатомільйонна компанія кінцевим бенефіціарним власником якої є пан Хома, а саме ТОВ «Харкіський обласний оптовий ринок сільськогосподарської продукції» (код 35352959) та Адвокатське об’єднання «Хома і Партнери». Проте інформація щодо зазначеного приміщення, яке перебуває у користуванні суб`єкта декларування, у декларації пана Василя за 2019 рік відсутря.

Вивчивши розділ 5 «Цінне рухоме майно (крім транспортних засобів)» декларації можна зрозуміти, що пан Василь є справжнім аристократом, адже володіє арсеналом мисливської зброї з 7 одиниць, вартість якої сягає понад 500 000 грн., але це пан Василь забув зазначити. Ще більш аристократичним його робить колекція годинників. Як наприклад Breguet  Classique 5707 le Reveil du Tsar (справжній годинник господарів життя). Інший його годинник марки Patek Philippe є одним з найдорожчих у своєму класі годинників з трьома стрілками. Але перлиною колекції є модель  Franck Muller  Cintree Curvex Chronograph 8880 CC AT вартістю 972 000 грн. Загальна вартість колекції складає 2 129 000 грн. Але найбільш вражаючим фактом є той факт, що наш любий пан Хома у своїх годинникових вподобаннях схожий не на будь кого, а на самого президента Російської Федерації – Путіна Володимира Володимировича, що можна просто зрозуміти погугливши на тему: «улюблені годинники Путіна».

poiuyhdj

Вивчаючи розділ 6 «Цінне рухоме майно — транспортні засоби» можна дійти висновку, що до 2019 року пан Василь був близький до народу та їздив у метро з годинником за мільйон. Але схоже, що у 2019 році пан Хома зрозумів, що нехай холопи їздять на метро, громадському транспорті та якихось Шкодах та Хюндаях, і тому у 2019 році він одразу купує 3 автівки: Maserati Quattroporte за 1 460 018 грн., Audi Q7 за 1 700 000 грн. та Volkswagen Jetta за 114 295 грн. (ось воно народне авто, але якось дісталося пану Василю втричі дешевше від ринкової вартості.), загальна вартість придбаних автівок склала понад 3,2 мільйона гривень. Але щось пан Хома забув про автівки дружини, за нашою інформацією дружина пана Хоми використовує Aude E-tron вартістю понад 2,4  мільйона гривень Ось вона, ви можете про неї тільки мріяти.

Але все найцікавіше на нашу думку ще попереду.

Знаєте що об’єднує Вас наші любі читачі з паном Хомою, Ви не повірете — це заробітна плата пана Василя та його дружини, адже за 2019 рік пан Хома отримав заробітну плату 161 095 грн. (тобто близько 13,5 тисяч гривень на місяць), а його дружина 88 936 грн. (тобто близько 7,5 тисяч гривень на місяць). При цьому у графі 14 «Видатки та правочини суб’єкта декларування» декларації пан Хома зазначив аж НІЧОГО. Хоча, за нашими підрахунками лише витрати на утримання майна родини та витрати з цим пов’язані складають понад 250 000 грн. на місяць, тобто понад 3 000 000 грн. на рік. Звідки гроші Карл!?, тобто пане Василь.

Але квінтесенцією цієї історії є розділ 12 «Грошові активи» декларації хлопця з народу пана Хоми, так у готівковій формі він тримає 457 000 євро, 234 000 доларів США та 4 000 000 грн., що загалом становить близько 25 900 000 грн., трохи менше готівочки тримає «під подушкою» дружина пана Василя – Ірина, так вона має 354 000 євро, 185 000  доларів США та 2 275 000 грн., що загалом становить близька 19 350 000 грн. А ось у банках пан Василь має лише 659 євро, а знаєте чому, все просто бо щоб покласти кошти на рахунки в банках потрібно підтвердити їх походження, а ось тут у пана Хоми з сім’єю вже проблеми, бо маючи офіційну зарплату 13,5 тисяч гривень на місяць банк у тебе не візьме 25 мільйонів гривень на рахунки. Ба більш здасть тебе в Податкову, тому чорний кеш родина пана Василя тримає «під подушкою», періодично балуючи себе квартирами у Франції, машинами за 1,5 мільйона гривень та «простеньким» годинником за мільйон гривень. Але близькому оточенню свої готівкові статки пан Василь пояснив, що це буде його винагорода від корупційних оборудок на посаді, починаючи від «розпилю» бюджету дорожнього фонду закінчуючи «здирництво» данини з фермерів за кожну тону вирощеної продукції на теренах Сумщини!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ