Человек не терпит насилия!

Зашквар Чернігівського УСБУ

У 2020 році на сайті ОРД було розміщено декілька статей про «подвиги» співробітників УСБУ в Чернігвській області в яких чітко вказувалось на події та факти, що викривали злочинну діяльність посадових осіб Управління. Але у них стільки цікавих діянь та оборотнів у погонах тому будемо допомагати, новому керівництву, розібратися «хто є хто» їхні підлеглі.
Почнемо з ….
Соловей О.В. – ми вже приводили факти «Державної зради» даною особою, «організації каналів нелегальної міграції 2004-2008, 2015-2018 роки (була гучна справа по ДМСУ )», «отримання та вимагання хабарів у посадових осіб» -це все можна знайти на сайті «ОРД».
Так от, нові факти зловживань службовим становищем даної посадової особи – фальшування та підробка документів на відрядження, надання неправдивих даних, що вилилось у наданні посвідчення… та статусу… іншій посадовій особі. Знаєте про кого йде мова? – «Ляврик» П.В.
Можли, це вже підслідність іншого правоохоронного органу — ДБР (ГУ ВБ СБУ вже не в змозі опрацювати, а ні попередню інформацію, а ні нинішню). Вказані зловживання призвели не тільки до отримання «статусу…» «Лявриком» П.В., але й до незаконного отримання ним житла, хоча сам має та проживає в особистому будинку. Було б добре щоб розібралися, в датах, цифрах та подіях… та надали юридичну та правову оцінку ).
Та було б, доречно, звернути увагу на коханку «Свєту» («аналлізатор») Солов’я. Може ВБ докопається, чому вона їздить до сепарів? Може дружина Солов’я їй дозволяє? А може «дєвочка» вибрала з двох старих професій не ту? Свєта, це спецслужба, а не пр……..я!

Ростік «Багряний» – колишній ВеБешник Управління та давній товариш Солов’я. Добра та приємна людина, але… з ким поведешся, того і наберешся. Навчився красти і вимагати, закривати очі на зловживання «товариша Олега», «Ляврика» та інших «борців» за наповненням власних кишень.
Раніше ми писали про «кондиціонери». Можливо, Ростік і зрозумів, та не до кінця, не повернув грошей людям. Навимагав грошенят у посадових осіб у місті, навіть оком не зморгнув. А на останок — нажився на ремонті «першого поверху» (який і досі не дороблений) — вкрав гроші та втік, чи поїхав на «підвищення», як воно там називається. Ну, то вже нехай його колеги в Києві розбираються. Наш хлопець самих чесних правил…
«Ляврик»… Після описаних події, немає слів. Колеги, розберіться з цим нікчемою-цілувальником. Надайте оцінку діям посадових осіб Управління включаючи начальника Управління на той час. Це ж з його дозволу відбувся такі події?
«Сальце-м’ясце». Увага!!! Особа спеціалізується на здирництві, вимаганні, підлабузництві….. А кличку цю дали посадовцю за вміння смачно пожерти (так – пожерти, вибачте на слові) за чужий кошт виконуючи свої обов’язки….. Думаємо, що посадова особа задумається над своїми діями та зробить правильні висновки – що робити далі!!!. Як що ж не зрозуміж, то ми детально надамо декілька фактів.

З прийдешніми святами і вдалого року!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ