Человек не терпит насилия!

Не вистачило клепки стати депутатом? Створи свою республіку і стань «президентом».

Іншого пояснення діям мешканця міста Дніпра Анатолія Балахніна не має. Він називає себе сантехніком та повідомляє, що через відсутність після розвалу СРСР держави Україна, почав утворювати нову державу на території України для чого придумав навіть свій прапор.

А почалося все у 2015 році, коли на місцевих виборах у Дніпрі Балахнін працював у виборчому штабі кандидата на посаду міського голови Бориса Філатова. За свою гарну роботу в штабі, він отримав «добро» балотуватися у 2016 році до Верховної ради України від Дніпра, але отримавши близько 25 голосів виборців, успіху не досяг.
Жага до влади не залишила Анатолія і з 2018 року він розпочав утворення своїх власних «державних органів», намагаючись ввести в оману патріотично налаштоване населення.
Для цього, він створив у Дніпрі об’єднання «Ініціативна група місцевого самоврядування Січеславщини» для легального проведення зборів громадськості з метою обговорення питань на тему: «Шляхи зміни суспільного устрою і відбудови Української національної держави».
Водночас, на одному з зібрань, Балахнін утворив так звані «територіальні сили оборони», «територіальну поліцію» та закликав до боротьби із діючим режимом.
Присутнім на зібранні патріотично налаштованим активістам відразу стало зрозуміло, що Анатолій або хворий або скоріш за все є черговою консервою РФ, через що, останній був викинутий з «клубу» та забутий.
Після чого, він почав проводити пікети в судах Дніпра, чим як йому здавалося боровся з судовим беззаконням, виступаючи за нібито його неконституційність, називаючи його пережитком радянської епохи.
Але вже у 2020 році, зализавши рани і зрозумівши, що патріотів йому ввести в оману не вдається, Анатолій пішов іншим шляхом та залучив до своєї діяльності лідера обласної організації партії «Пенсіонерів України», прихильника діяльності проросійської організації «Союз совєтскіх офіцерів» В’ячеслава Лопатіна.
Лопатіну одразу сподобалася ідея створити на території Дніпра «таку омріяну ДНР», і вже у лютому 2020 року Балахнін з Лопатіним та декількома прибічниками створюють свою районну у м. Дніпро раду, затверджують свої державні символи, виготовили свої печатки, друкують посвідчення депутатів, проводять сесії, повідомляють про невизнання діяльності органів державної влади тощо. Після чого, вони утворили ще декілька районних рад у Дніпрі та Дніпровську міську раду, яку очолив Лопатін.

При цьому, Балахнін вирішив, що достатньо десяти осіб, щоб представляти населення міста Дніпро та «законно» утворити районні та міську ради. Кожен з цих десяти числиться депутатом всіх районних та міської рад, а також головою мінімум двох рад. Вибори депутатів відбуваються на тому ж владотворчому засіданні, де вони голосують самі за свої кандидатури і їм не потрібна думках інших мешканців міста. Після цього, назвавши себе посадовцями, вони починають кошмарити діючі місцеві органи влади та судову систему.
Балахін навіть виїздив до Європи у представництва міжнародних організацій з дипломатичною нотою, де намагався повідомити, що держава Україна є незаконно утвореною, а він пророк! І все зараз виправить. Після цих заяв, Балахніна не пустили на поріг жодної з установ в Європі.

Балахнін порушував громадський порядок у Дніпрі, порушуючи карантинні заходи та прикриваючись посвідченням «фейкової ради» та наражаючи на небезпеку інших громадян, за що неодноразово затримувався працівниками поліції.
У той же час, не витримав такого безглуздя та відвертого сепаратизму від Балахіна відвернулася родина, покинула та вигнала з дому дружина.
Анатолія це не зупинило, у грудні 2020 він повідомив, що наступним кроком є утворення центральних органів влади та посади Президента України, яку він і очолить! Для цього необхідно лише провести так звані установчі збори 21.12.2020 у Києві.
А чого можливо чекати від Балахніна – звичайного сантехника, який не має навіть ПТУ-шної освіти, не кажучи вже про юридичну. Авжеж, все це схоже на діяльність психічно хворої людини, яку потрібно ізолювати з такими ж «Наполеонами». Відтак, він вважає себе справжнім месією своїх «титулованих людей — єдиних нащадків древніх родів».
Але, викликає занепокоєння той факт, що вся діяльність Балахніна дуже сильно схожа на діяльність сепаратистів на Донбасі у 2014 році, які також спочатку без зброї проголошували свої автономії.
Проаналізувавши мережу Інтернет видно, що Анатолій Балахнін підбурив до створення псевдорганів держави, людей і з інших областей України, до яких вже є питання збоку правоохоронних органів, а у деяких відбулися обшуки, порушенні кримінальні провадження, йдуть нападки збоку громадян, обурених цією діяльністю Балахніна.
Радує той факт, що напередодні у Дніпрі правоохоронці звернули увагу на діяльність Балахніна.
Людям, які потрапили на гачок Анатолія можна тільки поспівчувати та закликати не брати участь у його протизаконних заходах та задуматися про наслідки.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ