Человек не терпит насилия!

Державна податкова служба у Харківській області

Не дивлячись на численні журналістські розслідування, порушені карні справи Посадові особи управління аудиту Державної податкової служби у Харківській області і надалі продовжують сприяти в ухиленні від оподаткування місцевих бізнесів, набиваючись на своєму службовому становищі.
Зокрема, як вдалося з’ясувати, податківцями Харківщини за результатами проведених документальних перевірок ТОВ АТ «БІОФАРМ», (код ЄДРПОУ 23317811); ТОВ «НВП БІОФАРМ», (код ЄДРПОУ 36816072); ТОВ «ВЕТ-АКЦЕНТ», (код ЄДРПОУ 40025476); ТОВ «БІОФАРМ ЛТД», (код ЄДРПОУ 43177927); ТОВ «ЛАБОРАТОРІЯ АНТИСЕПТИКИ», (код ЄДРПОУ 38279992), ТОВ «НВП ТЕКО ЛТД», (код ЄДРПОУ 34016558), ТОВ «СОАП-ТЕКО», (код ЄДРПОУ 39012813), з метою отримання винагороди вживають заходи з не донарахуванням штрафних санкцій за порушення законодавства в сфері оподаткування. Крім того, з метою отримання та надання послуг з ухилення від оподаткування, мінімізації податкових зобов’язань ПДВ, переведення безготівкових коштів у готівку під «кришею» цих ділків з податкової здійснюють свою діяльність ТОВ «Торговий Будинок «Новаагро» (код ЄДРПОУ 39820081), ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ АГРОДАР» (код ЄДРПОУ 36036864), ТОВ «Компанія з управління активами «Дікв-Л» (код ЄДРПОУ 36024529), ТОВ «ІМПЕКС ФУДЗ» (код ЄДРПОУ 43399787), селянське (фермерське) господарство «Відродження» (код ЄДРПОУ 30773657), фермерське господарство «Короткий» (код ЄДРПОУ 38071997), фермерське господарство «Ноженко» (код ЄДРПОУ 23148679), селянське (фермерське) господарство «Бара» (код ЄДРПОУ 30957047) та ряд інших підприємств.
Тобто, з метою ухилення від сплати податків, а також мінімізації оподаткування вказаними суб’єктами господарської діяльності використовується ряд підставних підприємств на території всієї України, а також підприємства нерезиденти, що зареєстровані в іноземних офшорних юрисдикціях. З метою ухилення від оподаткування, вказані суб’єкти господарської діяльності користуються послугами так званих «конвертаційних центрів», завдяки яким проводяться безтоварні операції та здійснюється виведення грошових коштів за межи України на підконтрольні їм офшорні підприємства.
В цій історії також знаходить відображення порушення не тільки з боку підприємців, а також з боку представників влади: податкової міліції та митної служби, які показали «високі професійні» якості в сфері ухилення від оподаткування. Суб’єкти господарської діяльності не без корупційних зв’язків у податкових органах та митній службі виводять грошові кошти здобуті злочинним шляхом на офшорні компанії ніби для закупівлі товарі, а фактично придбають сировину за готівкові гроші на території України більш низької якості.
Для уникнення відповідальності за порушення законодавства в сфері оподаткування, до офіційних бухгалтерських та податкових документів вносяться завідомо неправдиві відомості про проведення господарських операцій.
В середньому щомісяця при використанні вказаних схем, бюджет держави недоотримає десятки мільйонів гривень!
Не лишилось осторонь у цій схемі й Державна продовольча-зернова корпорація України, яка сприяє підприємствам Харківщини, серед яких є й зазначені вище сільськогосподарські підприємства, заробляти на податковому кредиті, а також ухилятись від сплати ПДВ. За цією схемою лише у 2020 року до державно скарбниці не надійшов податок на додану вартість, який підлягає до сплати підприємствами – контрагентами на загальну суму понад 800 млн. грн.
Та ні для кого не є таємницею, що ці злочини вчинюються за безпосереднього сприяння, а подекуди і за керівництва у їх вчиненні службових осіб податкових органів та органів податкової міліції Харківської області. Корупція – «ракова пухлина» кожного українського податкового органу, старі кадри не зможуть надалі ефективно керувати податковими надходженнями держави. Якщо ми не поборемо їх зараз, то корупція погубить нас потім.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ