Человек не терпит насилия!

Академія зовнішньої розвідки України. Це точно не «Мідраша» Мосада

Звертаються до Вас ветерани розвідки відносно вказівки щодо перевірки Академії зовнішньої розвідки України. За останні два роки т.в.п. ректора Грищак Д.В. (на сьогодні перший заступник ректора) своєю безвідповідальністю та некомпетентністю довів ВНЗ до «розрухи». Постійний тролінг та хамське відношення до слухачів та особового складу Академії призвело до знищення магістратури. Основним своїм завданням ставить знищення Академії до рівня школи. Під час його керівництва багато кваліфікованих розвідників звільнено (Кожухар, Петров), а деяких взагалі звів на інший світ (Гончаренко, Калиній). Спиртні напої розпивав у робочому кабінеті з Калинієм в обідню перерву. Після відправляв його керувати факультетом технічної розвідки на власному авто. Через дві години стало відомо, що останній помер на своєму робочому місці. Справу швидко «зарішали». На керівні посади (деканів, заступників кафедр) призначаються особи ігноруючи Закон України «Про вищу освіту». Взагалі призначення на будь-які посади в більшості проходить без спеціальної перевірки, що є грубим порушенням.

Викладацький склад, який залишився працювати, взагалі відвідують роботу раз на тиждень. Навантаження взагалі просто «малюється». Звідки може взятися навантаження у людей, які взагалі не викладали (Панченко, Келим, Ковандра, Джаміля)? Але вони виконують інші завдання. Наприклад, збір по 300 грн за неіснуючі лікарняні (Келим). Багато співробітників взагалі числяться на одних посадах, а перебувають в інших підрозділах (Лізун, Падалка, Стоянов). За листопад 2020 року грошове забезпечення Грищака складає 57 тисяч гривень. Також він додатково отримує кошти по спеціальним статтям видатків. Можливо хтось підніме справу з архіву по розкраданню коштів Грищаком під час проходження служби в оперативному департаменті.

Грищак вирішує («відмазує») питання по службовим розслідуванням за кошти. З ним не зміг тільки домовитися лейтенант Пархоменко, який отримав догану. Втрата документів з грифом або флеш носіїв стала нормою. На сьогодні також проводиться службове розслідування, але Грищак вже все «вирішив».

Закупівля майна взагалі дуже цікава тема. Більшість майна , що закуплялась при Грищаку, немає на території. А та що є не вводиться  в експлуатацію.

В Академії відсутній контроль по дотриманню елементарних заходів від короновірусу. Не забезпечуються належним чином засоби захисту. Як результат «вспишка» короновірусу.

Допоможіть повернути кваліфікованих ветеранів розвідки до ВНЗ та створити комісію по перевірці даних фактів за час перебування Грищака Д.В на посаді т.в.п. ректора Академії зовнішньої розвідки України.

 
 
 
 
 
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ