Человек не терпит насилия!

Сім’я Маслових – аферисти та шахраї на довірі!!!!!!

До незалежних журналістів, офіційно звернулися потерпілі «вкладники» ЯКІ Є ПОТЕРПІЛИМИ від злочинів сімї Маслових.
photo-2020-11-23-18-01-43
Раніше ми вже публікували статтю про дану сім’ю шахраїв. Продовжуючи власне незалежне розслідування, нами встановлено наступні обставини.
Маслов Сергій, який протягом тривалого часу працював в Державній автомобільній інспекції. Після звільнення з органів, Маслов протягом деякого часу не міг найти аналогічний корупційний дохід, який у нього був. Згодом він зрозумів, що навіть за відсутності у нього статусу працівника поліції, він зможе «заробляти» ще більші кошти вчиняючи злочин Злочинна схема даної особи полягає в наступному — показуючи статус успішного «бізнесмена» який «керує» грошовими коштами інвесторів та «отримує» нібито великі прибутки, він розпочав «заманювати» в свої схеми велику кількість довірливих громадян. Дані громадяни передають Маслову десятки тисяч доларів США, після чого декілька разів місяців 3-5 (з цих же грошових коштів, Маслов передає їм кошти, які нібито є прибутком), а далі говорить про фінансову не спроможність щось платити, а просто «кидає» громадян.
Фактично вчиняється злочин шахрайство, тобто заволодіння майном шляхом обману та зловживання довірою.
photo-2020-11-23-18-01-02
Сам Маслом усвідомлює, що повертати грошові кошти так званим «вкладникам» він не буде, та його дії направлені на не правомірне заволодіння грошовими коштами в особистих корисливих інтересах.
Провівши власне розслідування, нами встановлено, що Маслов Сергій має дружину Галину, сина Станіслава та дочку Анастасію.
Всі члени сімї задіяні в схемі афери, кожна особа виконує свою злочинну роль, а от же має місце вчинення злочину за попередньою змовою групою осіб з чітким розподілом ролей.
Дружина, Маслова Галина
photo-2020-11-23-18-03-10
– є однокласницею Сергія, для неї він не шкодує грошей та час від часу «виконує» її забаганки. Тим самим витрачає кошти, які стали предметом вчинення злочину. Сама Галина в Києві мала масажний салон, даний бізнес вона згодом продала. Галина є співучасником деяких злочинів Маслова, співвідповідачем разом зі своїм чоловіком по ряду проваджень по стягненню боргу
photo-2020-11-23-17-21-07

photo-2020-11-23-17-20-15

Так, дійсно, нами встановлено, що навіть син Сергія – Станіслав (не зважаючи на свій вік чуть більше 20 – років), вже є фігурантом деяких шахрайських злочинів його батька.
Дочка Сергія – Софія Масова, є неповнолітньою особою, в вересні виповнилося лише 16 років. Нам стало відомо, що Вона також є фігурантом шахрайських схем, вчиняє злочини в складі групи свої родичів, а також активно тратить грошові кошти які стали предметом злочин.
photo-2020-11-23-18-04-34
photo-2020-11-23-18-04-55

На даний момент ми маємо більше тридцяти задокументованих аудозаписів, які підтверджують шахрайські дії сімї Маслових. Вся база буде відправлена в контролюючі органи, для притягнення всіх членів сім їдо кримінальної відповідальності.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ