Человек не терпит насилия!

Пограничники, давайте поговорим о проблемах в Госпогранслужбе — 5 new!!

продовження

Оцените материал:
54321
(Всего 91, Балл 3.74 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 012 ответов

  1. Чи варто у нинішніх реаліях йти на контракт офіцеру? Гроші не проблема – грошей немає, зв’язків немає.

    1. Можна! У разі гострого психологічного захворювання, яке негативно впливає на розумову діяльність особи, з крайніми рецидивами в потязі до служби, лизоблюдства і гостровиражених тенденціях і перебуванні в повній залежності від господаря (хазяїна) і не спроможності до самостійної організації власного життя!
      В загальному: йдіть служіть — тут такі довбьойоби, з клінікою головного мозку, в пошані!

    2. Будеш лизати очко і крисити кожному начальнику будеш норм служити, не будеш цього робити будеш кататись по Україні

  2. Як думаєте це правда щоб всі підлеглі бажали смерті свого керівника і щоденно проклинали його дії і відношення до себе. Так такий горекерівник є це валерка солдафон, який загнав всіх у підвал і тішиться що він керує східним регіоном, а реально раз в 1,5 місяці виїжджає з кумом денікою на фотосесію в крам і все. Птах взагалі хворий кгбіст який тільки стрій рівняє і орфорграфію в непотрібних купах придуманих самим довідок. Звання валерці випросив деніка, а птиці валерка у данілова, бля який сором, всі про це знають навіть в адпсу деякі в ахуї від наших керовників, які не вилазять з підвалу вже більше року і решту не випускають до сімей. Ось так і служимо з підарами. Рано чи пізно вони за це заплатять.

  3. Коли вже накінець того сикливого Шеремету з Івано-Франківська відправлять на війну. Ато розказує всім який герой а сам тільки бухати може .

    1. Не буде. Законодавством не передбачено. Їдь но «нуль» — отримаєш більше. Можливо…

    1. Вро ди як кто на кордоні з орками помимо 30 ки ще за вихода в наряд на кордон будуть доплачивать. Хто шо чув.

  4. Трохи про трагічні події, що відбулися в академії дпсу та іі причини.
    Поки не позбудуться «совка» в академії ДПСУ, як рудименту і не перестануть «імєть» курсантів за бидло нічого не зміниться. 30 років Незалежності, а вони далі в совєцкому союзі. Потрібно, перш за все, працювати психологам-психіатрам з офіцерами академіі(в переважній більшості) і лікувати їхні психічні розлади, як неудачників і сикунів по-жизні котрі здатні тільки вимахуватися перед дітьми. Запитайте, а який відсоток офіцерів приймав участь в бойових діях, щоб він міг теорію поєднати з практикою? Ви будете здивовані.
    Як ламають курсантів, один з прикладів : вночі повітряна тривога з 3.00-5.00, всі курсанти в бомбосховищі. 7.00 приходять «лапочки-офіцери» і починають «махати» 18-річних «слонів». А таких повітряних нічних тривог достатньо. Як ви думаєте надовго вистачить стійкого морально-психологічного стану, щоб не пустити собі кулю в лоба?
    Про якість харчування взагалі мовчимо, курсанти постійно голодні, йдеш повз паркан з колючого дроту і спостерігаєш за голодними очима дітей, котрі завжди в пошуку їжі і постійно з МІТЛОЮ і пензликами траву малюють, бо якийсь хер має приїхати з Києва!!!
    Ви порівняйте ціни в «чіпку» і в місті! Які націнки в цьому магазинчику, хто має маржу, як ви думаєте? Тонкі психологи, бо знають, що голодний курсант, котрому не дають повноцінної їжі все купить і за любі гроші.
    В нормальних арміях Європи офіцери їдять разом з солдатами, а в академії спецстолова для офіцерів. Це що, бл@, за дебіл це придумав і підтримує в цей час? Знаєте, що принизливо є- це коли офіцер пообідав в офіцерській столові і питається з «підмашкою» в курсантів, котрі їли баланду в загальній столові: «як обід, смачно?». Чого питаєшся- йди поїж зі своїм курсантом за одним столом, що слабо, шлунка шкода?
    Кожний день спостерігаю, як курсанти містом йдуть пішки на полігон!!! У вас нема автобусів? А який крутий таксопарк біля академії, ух. Уявіть, якщо курсант пройде пішки 10 км з нагрузкою, а потім відразу навчання. Оце, уявили, яка буде в нього жага до науки. Не втирайте тільки про дієвість такого методу. Ви в академії вчите їх ходити чи воювати? У вас мозок хоч трохи є, що немає у вас там хоч одного адеквата?
    Принцип виховання в академії майбутніх офіцерів — це вбити і знищити особистість. А потім ці «морально-поламані»офіцери йдуть до солдатів, далі про наслідки догадатися неважко.
    Якщо ми хочемо мати майбутніх мотивованих офіцерів, то потрібно кардинально все змінювати, починаючи з «верхів». Але «мозок» не поміняєш і кому це потрібно, тому тут потрібний спеціальний кадровий відбір, щоб могли позбутися цього всього совкового дебілізму. От скажіть, багато з вас (офіцерів-викладачів) їздило на стажування в країни НАТО, чому не вистачає у вас розуму таку систему навчання запровадити в нас? Але ви є сикуни і карʼєристи. Ваше життєве кредо: «наш калічили морально і ми продовжуєм» або «нас ї…ь, а ми крєпчаєм!». Якщо в армії все залежить від командира і виконання його наказу, то може варто прискіпливо відбирати офіцерів для цих посад?
    В нас йде війна, і ви самі бачите який підрозділ виживає в бою більше, а виживає і виконує завдання, якщо там мотивований і толковий офіцер. А ви випускаєте офіцерів на рівні військових кафедр вузів, але в тих хоч зі психікою нормально.
    Отже, зробіть висновки хоч з цих елементарних питань, але про що тут говорити, коли навіть «масковского нарєчія» серед офіцерів ви нездатні позбутися.
    Раби системи, на жаль.

    1. Абсолютна правда. Лейтенант приходить на кордон повним 0 в усьому. Починаючи від ттх зброї, і закінчуючи складанням протоколу. Вони повні нулі. Зато гонору багацько. Нажаль, нічого не зміниться. Система працює. Зараз помобілізовували майорів-полковників і що стало простіше??? Ніт. Совок-совком. Таблички, довідки, звіти, смски,смски,смски… Гнила система народжує таких самих фахівців. Є справжні, але їх одиниці і вони губляться на фоні цього загального зіркового лайна.

    2. Така ж хуйня тільки вже в ру, підвальні хенерали, совки кончені зібрали персонал і мусолять в підвалі день і ніч, вийти за периметр це благо за допомогою якого маніпулюють людьми. Зате баби які за гендер борються ходять щоденно додому і суб. нед вхд. Валерка солдафон реально так заїбав своєю тупістю що рано чи пізно щось трапиться нехороше. Птах взагалі став конченим після того як випросили йому званя у Данілова), бля не віриться що так може бути, совок не переможний походу.

  5. Я це бачу кожний день ззовні, починаючи від останніх днів артучилища. І чую кожний день, проходячи повз паркан, з вуст курсантів. Сам відразу не вірив на всі сто відсотків, а потім просто почав спостерігати. Мене ці речі почали жахати. Вони калічать дітей , а отже і майбутнє наших збройних сил. Повірте кваліфікації, що вони давали до 22 року вистачало, щоб «бити» печатки на кордоні, а тепер інший час. Дай бог би я помилявся.

  6. В академії повині бути практики, а не теоретики. Викладачі , це ті офіцери, які повині були би пройти шлях від прикзас (впс) , прикк, штаб загону…. , а також ті, які пройшли АТО, ССО і бойові дії з 24.02.2022!!! (Реальні учасники, а не туристи!!!).

  7. Прикарманна акамедія — це відстійник для «зальотчиків» різного пошибу, в основному старших офіцерів. Як і Оршанець і Мости — це вже для офіцер’я нижчого польоту. Це все блядство поставлено в практику ще 90-х і нічого не змінюється.

    1. Ніякого + (плюс) не буде! Нема ніякої законної підстави. Тому розраховуйте на своїх 20 штук

  8. Хуторяни, як там справи після скарги на адміністрацію? Дівчата в наряди пішли? Чи може пани офіціри з хлопцями живуть у бліндажах? Чи може відпускають з окопів помитися?

  9. Позвони мне, решу все вопросы на земле, в воздухе, на море нет, ибо ссыкотно. 0 9 8 8 7 4 5 8 4 7 повх роман, пароль заднеприводный

  10. Алкаш сівер начальник на Болграді?знов гівно випливло?знайшов хлібне місце подалі від гарячих точок?
    Коли вас підарів вже всіх на ротацію пошлють?це новіє ліца???кончений сука алкаш,якого посадити треба стає начальником
    Не дпсу а помилка.
    Болградці,набийте йому їбало,ця тварина стільки людей підставила ,що ви і не уявляєте

    1. це ж корєш начальника ВБ бричука , служили разом і хуйовнічали , вони вже там організувалися, когось затримують для показника а когось пропускають за винагороду

  11. Прикарманна акамедія — це відстійник для «зальотчиків» різного пошибу, в основному старших офіцерів. Як і Оршанець і Великі Мости — це вже для офіцер’я нижчого польоту…. Це все блядство поставлено в практику ще 90-х і нічого не змінюється — все тільки провалюється далі на дно…

      1. Весь державний апарат такий! Шкода, що таким Великим Народом править таке лайно. Шкода нормальних людей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ