Человек не терпит насилия!

За сприяння нардепа 9 скликання до України прилетів турецький султан для «злодіїв в законі» Седат Пекер

SEDAT%20PEKER

(Седат Пекер (ліворуч по центру) під час його візиту до Києва, де з ним зустрічався парламентар від “Європейської солідарності” Михайло Бондар (праворуч по центру) 

У суботу, 10 жовтня 2020 року, чартерним рейсом до Києва прибув 49-річний уродженець турецького міста Адазапари Седат Пекер, якого вважають босфорським султаном для так званих “злодіїв в законі” — ледь не найбільш “авторитетним бізнесменом” з берегів Босфору, що має близькі стосунки з лідером Туреччини Реджепом Ердоганом та якого залучають для вирішення проблемних питань на цій території королі злочинного світу з усього світу. Фотозвіт про свій візит до України Пекер виклав на своїй сторінці в Instagram.

SEDAT%20PEKER2

У соцмережі достойник звернувся до своїх підписників, повідомивши про своє прибуття до Києва. Пекер зазначив, що на Печерських пагорбах він зупинився в апартаментах п’ятизіркового готелю Premier Palace, та подякував його адміністрації за щирий прийом.

Окрему подяку за гостинність під час організації свого візиту “авторитетний бізнесмен” виказав ще двом особам. Йдеться про його родича Хюсеїна Ашика та народного депутата 8 та 9 скликань, голову підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, висуванця від партії “Європейська солідарність” Михайла Бондара.

SEDAT%20PEKER1

“Мої дорогі друзі, зараз я перебуваю в Києві, столиці української держави, з якою ми маємо історичні дружні стосунки, — зауважив Пекер. — Мене зустріли в аеропорту та супроводили до готелю, де я зупинився. У нашій розмові тут, у готелі, я був дуже радий почути думки країни-брата Азербайджану про справедливу війну з Вірменією… Я був вшанований на своїх денних зустрічах з кавказькими воїнами та бізнесменами… Шановні друзі, я хотів би, щоб ви знали — я з радістю поділюсь з вами звітами про свої подорожі та почуття про визначні місця в державі Україна. Ми не самі, нашу праведність визнають почесні, справедливі, шановні люди, що живуть по всьому світові”.

SEDAT%20PEKER3

Додамо, що згідно повідомленням численних ЗМІ турецького громадського діяча Седата Пекера за суміцництвом вважають одним з лідерів кримінального середовища Босфору. Близьке знайомство з ним приписували 47-річному “злодію в законі” Надиру Саліфову на прізвисько “Лоту Гулі”, якого вбили в ніч на 20 серпня 2020 року в турецькій Анталії. Окрім цього, взаємодію та зв’язки з Пекером приписували іншим “королями злочинного світу” на кшталт Захарія Калашова, Бадрі Когуашвілі, Гурама Чихладзе тощо.

“Детектив-инфо”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ