Человек не терпит насилия!

Обійстя під Києвом, готель у Чернівцях: журналісти розшукали статки радника Баканова

Прокурорське минуле, власне «Межигір’я» на Буковині та таємниче призначення радником голови СБУ – після всієї цієї інформації запитань до Миколи Банчука та його родини чимало. Хоча б які його обов’язки та чи не вбачає він в такій діяльності конфлікту інтересів? Команда «СтопКору» вирушила на пошуки пана Миколи, щоб особисто поспілкуватись з ним.

В офісі пана Банчука, де він веде адвокатську діяльність, журналістам ніхто так і не відчинив. Ми намагались відшукати його вдома, але теж безрезультатно.

До слова, у володінні Миколи Банчука та його дружини є чималенький будиночок в Стайках. А ось сусідній будинок, де на території розміщена капличка, належить Богдану Миколайовичу.

Крім цих будинків, у власності сім’ї Банчуків – земельна ділянка та будинок в Чернівцях, де розміщено готель ArT Hotel.

sbu5Cтатки родини Банчуків Фото: СтопКор

В одному з найелітніших житлових кварталів Києва – Новопечерських липках – родина має два офісних приміщення, квартиру та два гаражі. Також є ще одна квартира в центрі столиці.

У сина пана Миколи Богдана майна не менше: окрім будинку в Стайках, є ще дві квартири в Києві та гараж.

Та повернімось до пошуку пана Миколи. Стопкорівці ще кілька разів приїжджали до його офісу, щоб поспілкуватись з ним. Проте двері так і не відчиняли. Врешті-решт ми йому зателефонували, але розмова була короткою: Банчук-старший повідомив, що не має бажання спілкуватися й кинув слухавку.

Отже, як вийшло так, що людина, яка є радником керівника СБУ та підказує, як боротися зі злочинністю, водночас захищає злочинців, представляючи їхні інтереси в судах? Усю зібрану інформацію представники «СтопКору» передали до відповідних органів. І сподіваємось, сам пан Банчук таки знайде час поспілкуватися і відповісти на наші запитання.

“СтопКор”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ