Человек не терпит насилия!

Член ОЗУ – керівник Лозівської місцевої прокуратури Білодід Ігор

image

RBK.info провівши власне журналіське розслідування установила, що на території міста Лозова відбуваються масові розкрадання бюджетних коштів, стійким Організованим злочинним угрупуванням, з чітким розподілом ролей, на чолі з мером міста Зеленським Сергієм

image

. Відповідних заходів реагування з цього приводу, зі сторони керівника Лозівської прокуратури Білодід Ігоря

ghjrehjh-kjpjdfz

не має і це свідчить про членство Ігоря в даному ОЗУ та отримання ним неправомірної вигоди від організатора Зеленського за «пособництво» у вчинених злочинах, пов’язаних з розкраданням бюджетних коштів.
Представниками RBK.info неодноразово було направлено докази розкрадання бюджетних коштів, на ім’я керівника прокуратури Білодіда І.М., але дана особа не вчинила ніяких дій з метою попередити незаконну діяльність даного ОЗУ, а навпаки стала його членом отримує неправомірну вигоду.

Схеми розкрадання бюджету у Зеленського наступні:
1. Фігурант схеми розкрадання Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області
(напрямок розкрадання: закупівля продуктів харчування для закладів освіти по завищеним цінам) КОНТРАГЕНТИ:
— ФОП Пасічник Сергій Володимирович;
— ФОП Лілітко Ольга Миколаївна;
(напрямок розкрадання: закупівлі по перевезенню учнів на загальну суму: 2 994 390 грн. (два мільйони дев’ятсот дев’яносто чотири тисячі триста дев’яносто гривень)+ 3 012 548, 40 грн. (три мільйони дванадцять тисяч п’ятсот сорок вісім гривень сорок копійок).КОНТРАГЕНТИ:
— Комунальне підприємство «ЕКО-САН» Лозівської міської ради Харківської області.

  1. Фігурант схеми комунальне підприємство «ЕКО-САН» Лозівської міської ради
    (предмет розкрадання : послуги з обробки даних (комплексне абонентське обслуговування та обробка даних абонентів категорії “населення” Ціна даного договору: 199 997,08 грн (предмет розкрадання: послуги з юридичного консультування та юридичного представництва. Сума даного договору: 183 435,80 грн. з ПДВ) КОНТРАГЕНТИ:
  2. Комунальне підприємство «Житлова управляюча компанія» Лозівської міської ради,

  3. Фігурант схеми виконавчий комітет Лозівської міської ради
    (предмет розкрадання : — (Автотранспортні послуги нерегулярних пасажирських перевезень) Ціна даного договору: 1 646 960,00 грн + 199 988.; КОНТРАГЕНТИ:

  4. Комунальне підприємство «Еко-Сан» Лозівської міської ради ;
    (предмет розкрадання : — (укладено договір підряду №21/02/20-Ф; Вартість робіт за даним договором складає 1 426 428 грн. 00 грн. (один мільйон чотириста двадцять шість тисяч чотириста двадцять вісім тисяч грн. 00 коп.). КОНТРАГЕНТИ:
  5. Товариство з обмеженою відповідальністю «Істок»;
    (предмет розкрадання : — -(Договір про надання юридичних (правової допомоги) послуг №144 та Договір про надання юридичних послуг (правової допомоги) №145, вартість робіт: 10 000 грн.+ 10 000 грн…..)КОНТРАГЕНТИ:
  6. ФОП адвокат Загорулько Євген Олегович.
  7. Ще одна схема розкрадання бюджету є звичайний дерев’яний Мотузковий парк вартість якого 1 059 250, 39, за такі кошти можна було таких парки зробити, що найменше 5.
  8. Також необхідно звернути увагу на вартість дитячих майданчиків у м. Лозова:
  9. Мікрорайон 4 будинок 4 – вартість 362 945 грн.;
  10. Мікрорайон 4 будинок 24, 24а, 24 б, 24 в – вартість285 758 грн.;
  11. Мікрорайон 3 будинок 25, 28 – вартість 339 619 грн.;
  12. Мікрорайон 3 будинок 16 – вартість 340 038 грн.;
  13. Мікрорайон 2 будинок 19, 20 – вартість 455 569 грн.

image

Загальна вартість 5 звичайних дитячих майданчиків становить 1 783 929 гривень. Тобто за таку суму близько двох мільйонів гривень можливо було побудувати як мінімум двадцять дитячих майданчиків. Замовником даних робіт є Управління житлово-комунального господарства Лозівської міської ради Харківської області (код ЄДРПОУ 22682313), відповідно до інформації розміщеної на офіційній сторінці ProZorro, жодна з закупівель з приводу дитячого майданчика не відбулася.
З приводу вище зазначених фактів розкрадання бюджетних коштів були внесені відомості до ЄРДР в Лозівському відділі поліції, але за особистої ініціативи керівника Лозівської місцевої прокуратури Білодід Ігоря по даному кримінальному провадженні не було проведено всі необхідні слідчі дії, а саме кримінальне провадження було закрите, за грошову винагороду отриману Білодід від Зеленського. Та сам Ігор став членом ОЗУ.

Офіційно заявляємо, що вище викладена поведінка прокурора Білодід Ігоря, як члена ОЗУ, дискредитує його як представника прокуратури та може зашкодити авторитету прокуратури.
У зв’язку з вище викладеною ситуацією, має місце порушення присяги прокурором Ігорем Білодід.

image

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ