Человек не терпит насилия!

Які тарифи на працевлаштування в СБУ встановив Андрій Наумов

Основне завдання СБУ, як випливає з назви відомства — забезпечувати безпеку держави на всіх рівнях. Однак, поки одні співробітники дійсно намагаються боротися з зовнішніми і внутрішніми ворогами України, інші беруть під контроль контрабандні потоки і розсаджують у спецслужбі своїх людей. Головним «тіньовиком» в СБУ зараз є начальник Головного управління внутрішньої безпеки Андрій Наумов. Але керівник відомства Іван Баканов чомусь «не бачить», чим займається підлеглий.

Про корупційні оборудки очільника ГУ внутрішньої безпеки ми вже повідомляли. Посадовець лобіює створення монополій для наближених бізнесменів, наживається на туристах, котрі їдуть до Чорнобильської зони, а ще практикує стару, як світ, хабарницьку схему: за шалені гроші прилаштовує до СБУ наближених людей.

Чому за шалені, запитаєте ви? У нашому розпорядженні опинилося звернення до президента України Володимира Зеленського. Автор якого, співробітник СБУ, прямо просить главу держави провести роз’яснювальну бесіду з давнім другом, нинішнім очільником СБУ Іваном Бакановим. Аби той надалі не «закривав очі» на оборудки, які просто під носом в очільника відомства крутить Андрій Наумов.

Дорогі люди на дорогих посадах

Як стало відомо зі згаданого листа, заявник звинувачує керівника ГУ внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова відразу за кількома справами. Зокрема, у пособництві у контрабандному переміщення товарів (у т.ч. підакцизних), наркотичних засобів, нелегальному виготовленню горілчаної продукції, а також у систематичному вимаганні та отриманні хабарів від крупних компаній.

Читайте также: Немцы пожаловались Баканову, что СБУ помогает воровать у них урожай
За особистим погодженням Андрія Наумова, йдеться у листі,  здійснюються й усі призначення на посади в основні Департаменти (управління), а також в регіональні органи Служби. Вказане дало змогу побудувати корупційну кадрову вертикаль із наближених до нього осіб, серед яких.

Призначення в регіонах за ціною елітної нерухомості

Розподіл посад в регіональних управліннях — справжній клондайк для Андрія Наумова. За наявною інформацією, тут посада зазвичай коштує 200 тисяч доларів. Таким чином на роботу, зокрема, вийшли:

у Волинській обл. —Данюков Павло Олексійович,

у Львівській обл. — Гончаров Юрій Олегович,

в Харківській обл. — Дудін Роман Володимирович,

в Закарпатській області — Рудницький Іван Львович,

в Полтавській області — Борзілов Євген Вікторович.

Як розповідає наше джерело, такі витрати — не одноразові. З призначених керівниками регіональних осередків СБУ колег Наумов щомісяця бере «мито» у розмірі 5-10 тисяч доларів. Сума залежить від того, які справи розглядають підлеглі на місцях та яких бізнесменів «схиляють до співпраці». Чим потужніша компанія — тим більшу «данину» має передавати до головного офісу СБУ той чи інший регіональний керівник.

Такі шалені для пересічного українця гроші новоспечені керівники платять «куратору» з легкою душею. Адже «відбити вкладення», контролюючи контрабандні схеми вже на місцях, посадовці можуть за досить короткі терміни. Головне — вчасно заносити відсотки тому ж таки Наумову, щоби той «не помічав» злочинних оборудок і не доповідав про них Баканову.

Наразі Андрій Наумов продовжує активно вибудовувати корупційну вертикаль у всіх підрозділах як центрального управління, так і регіональних СБУ.

До цієї діяльності, говорить джерело, АндрійНаумовзалучив і своїх заступників. Зловживаючи своїми службовими повноваженнями,посадовці поставили задачу перед підлеглими працівниками ГУ внутрішньої безпеки СБУ — будь-яким шляхом компрометувати керівництво СБУ, яке ще не підконтрольне Наумову. Тож на окремих посадовців, які ще пам’ятають, що таке честь мундира, чиниться шалений психологічний тиск та проводяться численні спроби дискредитувати їх через ЗМІ та соціальні мережі.

Коли настане кінець епохи корупції?

Як бачимо, президент України Володимир Зеленський, який обіцяв кінець різних негативних для України епох, поки що не втілив обіцянку у життя. Адже епоха корупції, завдяки людям на кшталт Андрія Наумова, не просто не закінчиться найближчим часом, а ще й набере обертів. Якщо «любі друзі» президента, на кшталт «кварталівського» побратима Баканова, і надалі будуть закривати очі на оборудки, що вчиняються просто перед носом.

Але є й інший варіант. Той, з очікуванням якого виборці і підтримали Зеленського. Він — дуже простий: президент дає вказівку керівникам ключових відомств припинити корупційні схеми та звільнити з роботи тих, хто курує корупційні діяння, без права подальшого зайняття важливих державних посад. Зробити це не дуже складно, тоді як ефект і для економіки, і для пересічних громадян буде неабияким. Тож чекаємо на рішення президента.

naummmm 

naum222222 

naummm333333
 

naummm444444 

naummm55555555 

naummm6666666666 

naummm7777777

Автор: Ярослав Следзь
Больше читайте здесь: https://glavk.net/articles/124646-jaki_tarifi_na_pratsevlashtuvannja_v_sbu_vstanoviv_andrij_naumov

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ