Человек не терпит насилия!

Хто навчає наших дітей і чим це загрожує?

У зв’язку з пандемією COVID -19 в Україні та світі ситуація примусила школярів та студентів перейти на дистанційне навчання з використанням комп’ютерної техніки та всесвітньої мережі Інтернет. Але чи так це безпечно і чим таке навчання загрозливе для дітей?

Практика використання дистанційного навчання за відгуками батьків показала, що більшість шкіл та вищих навчальних закладів України є неготовими до повноцінного забезпечення навчання. І тут почали набирати популярності ON-LINE школи. Але, елементарний запит в GOOGLE вказує, що найбільшу популярність серед шкіл дистанційного навчання мають сервіси з доменом «.RU», наприклад: https://foxford.ru, https://tetrika-school.ru, https://school-bit.ru, https://online-school-1.ru, https://metaschool.ru та інші, які надають можливість навчання різними мовами, у тому числі і українською.

На другому місці за популярністю є платформи та домени типу «.COM», «.XYZ» тощо, які не мають конкретної орієнтації за країною. І на останньому місці ресурси «.UA».

То хто і чому навчає наших наших дітей? Хто надасть гарантії батькам, що навчання та завантаження програмного забезпечення з ресурсів країни-агресора не загрожуватиме зараженням шкідливим чи вірусним програмним забезпеченням? Хто вбереже молодь України від пропаганди Росії, у тому числі прихованої??? Чому відповідні освітні державні структури України не намагаються збільшити український начальний контент на державних серверних ресурсах?

Питання залишається відкритим…..

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ