Человек не терпит насилия!

Кадри вирішують все. Як Андрій Наумов може очолити СБУ

Старт нового політичного сезону в Україні обіцяє бути цікавим. Днями посади позбувся Василь Бурба — колишній начальник Головного управління розвідки Мініоборони України. І це, напевно, не останнє гучне звільнення. В Офісі президента активно обговорюють й інші можливі кадрові ротації найвищого рівня. 

Хто має піти, а хто — прийти?

За наявною інформацією, своїх посад вже незабаром можуть позбутися й керівники Державного бюро розслідувань — Олександр Бабіков і Олександр Соколов. Ймовірно, для того, аби перейти працювати у Мінюст. Хто очолить ДБР, не відомо. За наявною інформацією, кандидатуру керівника Державного бюро розслідувань просуває начальник Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрій Наумов, який має невдовзі очолити СБУ.

 
Новим генеральним прокурором може стати чинний керівник СБУ та давній друг президента Зеленського Іван Баканов. Якому, певно, однаково, що очолювати, адже профільної освіти він не має і в Збройних Силах не служив. При цьому саме Баканов допомагає Наумову просувати в керівні органи ДБР своїх людей, аби взяти Держбюро під повний контроль. Це і не дивно, адже шахрай зі стажем, Андрій Наумов фактично керує СБУ замість недосвідченого Баканова.

Наумов — колишній начальник управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України. Перейшовши в СБУ, ділок налагодив контроль десятка схем з відмивання коштів, контрабанди через кордон, тиску на бізнес, і отримує з того мільйони доларів щомісяця. Крім того, керівник внутрішньої безпеки активно розпродає посади у відомстві. Тож, очоливши спецслужбу, матиме просто безмежну владу над тіньовими схемами в Україні. 

Хто за цим стоїть?

Ініціатором кадрових ротацій став Валерій Кондратюк — голова Служби зовнішньої розвідки й довірена особа глави ОП Андрія Єрмака. Колишній заступник глави Адміністрації Президента Порошенка, Кондратюк шляхом багатоходових інтриг зміг отримати з рук Єрмака посаду голови СЗР та ще й домогтись звільнення свого заклятого ворога Бурби. За це Кондратюк гарантував Єрмаку підтримку керівництва Демократичної партії США та пообіцяв познайомити главу держави з Джо Байденом, у якого за часів Порошенка підробляв особистим водієм.

Після звільнення Бурби Валерій Кондратюк зміг поставити начальником ГУР Міноборони свою маріонетку — Кирила Буданова. Ходять чутки, що після призначення головою СБУ Наумова Кондратюк планує поставити на чолі Служби зовнішньої розвідки податкового міліціонера Ігоря Шкурата, який раніше набивав кишені на посаді начальника Головного управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби, а зараз керує агентурним апаратом СЗР, і поновити в СБУ свого товариша по чарці Віталія Найду — колишнього начальника Департаменту контррозвідки.

У такий спосіб Кондратюк сподівається підпорядкувати собі (тобто, американській розвідці) усі три українські спецслужби – СБУ, ГУР та СЗР. Глава ОП Андрій Єрмак не заперечує, оскільки за це Кондратюк приструнити «вічного» міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Відтак, все, що залишається, аби кадрові ротації стали дійсними — правильне голосування у Верховній Раді. І тоді ділки рівня Андрія Наумова контролюватимуть спецслужби рівня СБУ, повністю підкоривши їх собі та спрямовуючи енергію підлеглих на реалізацію корупційних схем. Але ж українці, здається, не за це голосували рік тому?!

Автор: Михайло Сенченко
Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/408555-kadri_virishujutj_vse._jak_andrij_naumov_mohe_ocholiti_sbu

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ