Человек не терпит насилия!

Гео Лерос натякнув на можливу участь голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії у корупційних оборудках

последние новости в Украине останні новини в Україні
Виключений із фракції “Слуга народу” депутат Гео Лерос продовжує інформувати суспільство про факти можливої корупційної діяльності посадовців. Під час спілкування із журналістами 15 вересня депутат не оминув увагою згадку про очільника фракції “Слуга народу” Давида Арахамію. 

Зазначимо, що Лерос згадав колегу, відповідаючи на питання про ставлення Зеленського до фактів корупції в його оточенні. Адже, за словами колишнього голови Офісу президента Андрія Богдана (мова йде про інтерв’ю Богдана Гордону, – Ред.), хабарництво в ОП найчастіше замовчується.

“Ви знаєте щодо моєї ситуації – коли я опублікував записи, в яких зафіксовано, як рідний брат голови Офісу президента торгував державними посадами, Зеленський відреагував так, ніби хтось багато базікає, сказав, що Єрмак гарна людина. І так відбувається завжди, коли факти корупції стають явними – з близького оточення президента, з дальнього оточення. Я знаю, що була ситуація, в якій був замішаний пан Арахамія – президент абсолютно ніяк не відреагував на неї. Були інші випадки, тому я впевнений, що рано чи пізно це стане надбанням суспільства і опиниться у публічному просторі. Він мав зустріч з олігархами – чому він там зустрічався, стосовно лобіювання яких законів чи інтересів? Впевнений, що незабаром Арахамія дасть відповідь на ці питання публічно”, – розповів Лерос.

Також депутат згадав ситуацію із нардепом Олександром Юрченком, про факти хабарництва якого писав на своїй Facebook-сторінці. Він зазначив, що Зеленський до останнього намагався приховати цю інформацію. Також Лерос розповів, наскільки добре знає Юрченка.

“За весь час роботи народним депутатом я спілкувався з ним всього один раз, і це було у форматі “Добрий день – До побачення”. Мені тяжко навіть сказати, що я знайомий з цим народним депутатом”, – повідомив він.

Раніше ASPI news писало, що Лерос показав відео із вибаченням Арахамії. Також повідомлялося, що депутат думає з приводу підпалу його автівки.

© 2019 Інформаційне агентство ASPI
https://aspi.com.ua/news/politika/geo-leros-natyaknuv-na-mozhlivu-uchast-golovi-frakcii-sluga-narodu-davida-arakhamii-u#gsc.tab=0

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ