Человек не терпит насилия!

Людину, яка підкуповувала народних депутатів в інтересах Януковича, а зараз є підлеглим Єрмака, хочуть призначити Генеральним директором Державного концерну «Укроборонпром»

Враховуючи, що брат Єрмака торгував посадами, в принципі не дивно, що Керівник Офісу Президента хоче просунути на ключову державну посаду таку людину.
Мова йде про Сергія Тихонова — чинного завідувача відділу Головного департаменту з питань національної безпеки та оборони в Офісі Президента — з яким 9 вересня прем’єр Шмигаль провів співбесіду та передав подання до Офісу Президента на його призначення Генеральним директором «Укроборонпрому»
У 1998 році Тихонов був обраний народним депутатом України 3 скликання від «Прогресивної соціалістичної партії України» (Наталії Вітренко), № 9 у списку. Потім він став членом «Партії Регіонів» і в 2002 році балотувався до Верховної Ради у списку блоку «За єдину Україну!» в який входила «Партія Регіонів».
Але в його біографії є ОСОБЛИВО “пікантний” епізод. Під час гучного скандалу із купівлею регіоналами депутатів-“тушок” у Парламенті одразу після дострокових виборів 2007 року — на етапі формування парламентської коаліції — у ЗМІ розійшлася інформація, що помічник Віце-прем’єр-міністра Андрія Клюєва Сергій Тихонов давав багатомільйонні хабарі депутатам за вихід з фракції БЮТ.
Проаналізувавши інформацію з відкритих джерел, а саме — матеріали прихованої відеозйомки підкупу, яку здійснили і оприлюднили депутати від БЮТ в 2007 році, наша команда

Народовладдя

виявила, що це САМЕ ТОЙ Сергій Тихонов, якого зараз хочуть призначити Генеральним директором Державного концерну «Укроборонпром».

Тихонов – вкрай непублічна людина, в Інтернеті є дуже мало його фото. Утім, дві його фотографії надаємо для порівняння (в коментарях).
Вимагаємо від Президента та Кабінету Міністрів України, а також у правоохоронних органів офіційної реакції на оприлюднену нами інформацію та недопущення призначення такої особи на керівника стратегічно важливого для України підприємства!
P. S.Цей допис НЕ означає, що Абромавичус — молодець. Навпаки! Але не треба змінювати “шило на мило”…
P. P. S.Звертаємо Вашу увагу на те, що наша команда

Народовладдя

абсолютно незалежна від будь-яких олігархічних кіл і ми не маємо жодних корупційних надходжень — саме це дозволяє нам говорити абсолютно відверто про все, що відбувається в Україні, тому, якщо у вас буде можливість підтримати нас фінансово, завітайте, будь ласка, на цю сторінку: https://narodovladdia.com/donate 😉 Будь-яка, навіть найменша, сума пожертви від звичайних українців має для нас величезне значення!

 
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ