Человек не терпит насилия!

Дарницьке трамвайне депо. Жахіття нашого часу.

В одному з елітних спальних районів міста Києва, перебуває Дарницьке трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо, керівником якого є Горейко Володимир Володимирович. Так, по вулиці Івана Сергієнка розташованої поруч із трамвайним депо, поруч з музеєм історії комунального підприємства Київпастранс, неподалік від 3-го гуртожитка енергетичного коледжу і в безпосередній близькості до пункту швидкої допомоги.
Уже кілька років поспіль, в міську адміністрацію міста Києва надходять схвальні листи з нескінченними скаргами на те, що на території трамвайного депо в нічний час проводяться гуляння, п’янки і будівельні роботи з використанням вибухових речовин і трактора Білорус.
Під час проведення цих робіт будівельники (співробітники депо) не дотримуються встановлених законом норм шуму, працюють в п’яному вигляді без використання спеціальної техніки та обладнання, без необхідного обмундирування і засобів захисту проводяться будівельні роботи, доносяться крики і мати.
Внаслідок проведення даних робіт, створюється шум і вібрація, які перевищують норми встановлені законом України.
У будинках під номером 13, 15 і 17 відбувається планомірне руйнування фундаменту, через вібрації, які створюються під час проведення будівельних робіт в депо.
Незалежними експертами на прохання ініціативної групи жителів, було проведено дослідження з питання опади фундаменту будинків №13, 15 і 17.
В результаті проведених досліджень, з’ясувалося, що за останні 4 роки, осадка фундаменту склала 43,972 мм. На сьогоднішній день необхідно негайно припинити будь-які будівельні роботи на території трамвайного депо, а також заборонити рух вантажних великовагових машин по вулиці Івана Сергієнка. Так само необхідно заборонити розширення балконів шляхом установки додаткових плит жорсткості.
Якщо не вжити цих заходів, внаслідок відхилення від норм технічної документації, можливі розриви в системах водопостачання, тепломережі і газових труб, що може привести до неминучих людських втрат.
Так само в даних будинках проживають люди похилого віку. Шум, створюваний трамвайних депо негативно впливає на їх стан здоров’я. Зафіксовані неодноразові скарги на погіршення стану здоров’я і виклики бригад швидкої допомоги саме в дні проведення будівельних робіт.
Так само співробітниками санепідемстанції були проведені заміри рівня викидів в атмосферу пилу і бруду, а так само рівень діоксиду вуглецю в підвальних приміщеннях будинків. Показники перевищують норму більш ніж в 2,5 рази.
Неодноразові письмові скарги в міську адміністрацію, дзвінки на гарячу лінію, звернення до районної адміністрації не принесли ніяких результатів. Як повідомляє глава ініціативної групи Калмагорова Раїса Миколаївна, зараз готується лист і позов на бездіяльність районної та міської адміністрації з питання незаконної діяльності організованої на території трамвайного депо. За словами адвоката Попиркіна Іларіона Карловича, стало відомо, що до позову буде додан кошторис, в якиому будуть вказані всі необхідні для зміцнення будівель і фундаменту матеріали. Так само і вимога про відшкодування всіх фінансових втрат безпосередньо від КП Київпастранс, тому що саме незаконна діяльність депо, призводить не тільки до руйнування самих будинків, а й прилеглої до них прибудинкової території.
Варто відзначити, що в даному районі почастішали випадки нападу на людей бездомних собак, які проживають на території депо. Дикі, голодні і люті тварини, в пошуках їжі вибігають з території депо, і нападають на повз проходячих людей, проїжджаючі машини і велосипедистів. Про дані випадки, також неодноразово повідомлялося в районну і міську адміністрацію.
Також хочеться відзначити, халатне ставлення районної адміністрації, до наведення порядку у дворах по вулиці Івана Сергієнка. У переповнених сміттєвих баках, що знаходяться біля будинків, постійно риються люди без певного місця проживання, поширюючи антисанітарію по всій території двору, а також на дитячі майданчики. Сміття літає по дитячій пісочниці і на самому дитячому майданчику. Люди без певного місця проживання, сплять на лавочках, які там встановлені.
Ініціативна група має намір довести розпочату справу до кінця. Викорінити вогнища порушення закону, а так само з усією відповідальністю проявити нетерпимість до порушення прав і свобод людини.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ