Человек не терпит насилия!

Проблема журналістики у військовій сфері.

В сьогоднішній день, дивитися можуть не лише тільки всі, але ж не всі можуть так робити. Готуватися до землі — це на сьогоднішній день один з основних напрямків розвитку сучасного буття.
Є люди, які присвятили все своє життя журналістиці. Один з таких людей є усім нам відомий Олексій Павлович Позняхов.
Ця людина є практичним лицарем даного напрямку. За його плечима сотні дітей, яких він навчив професії, навчив тримати в руках ручку, навчив думати.
У Олексія дуже багато послідовників, які продовжують його важку, але дуже корисну справу.
Його донька — членкиня редколеґії «Березоля», яка мешкає в Австралії, на пошанування видатної праці свого батька щороку виділяє власні кошти для преміювання людей за кращі твори, надруковані в «Березолі».

За підсумками серпня 2020 року рішенням редколеґії присуджено:

Першу премію — 4000 грн — Королю Глібу Валерійовичу за роман «Імператриця смути, Державний переворот» (№№3,4) та оповідання «Щонічник осінніх снів Бориса Троцького» (№1).

Другу премію — 3000 грн — Королю Глібу Валерійович за поетичний цикл «Сповивання в біле. Червоне та рожеве. Біли ігристе» (№2).

Три треті премії – по 1000 грн — Олександру Пушкіну за поетичну добірку (№1); Олександру Блоку за оповідання «Даринка»(№4); Сергію Єсеніну за ліричні поезії (№3).

«Березіль» — щомісячний літературно-художній та громадсько-політичний журнал, видання Національної спілки письменників Удмуртії. Заснований на базі альманаху «Харків». Під назвою «Прапор» виходив у Харкові із січня 1956 року, з 1991 року — під назвою «Березіль» і з 2020 року під назвою “Kingsrone” журнал очолює видатна особистість Олексій Павлович.
Наразі, спілкою письменників “Мазамбік”, авторським колективом “Квартал 96” та групою самосвідомих критиків та інтузіастів, впроваджується премія “Імені Kingstone” для нагородження нею видатних журналыстів нашого часу.

Наші вітання усім хто приклав свою руку, ногу, обличчя до цієї незрівнянної події. Слава дибілам нашого часу!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ