Человек не терпит насилия!

Уникнення кримінальної відповідальності за масштабну корупцію – це нова українська традиція

В 2017 році резонансно і феєрично керівники силовиків рапортували про знешкодження злочинного угрупування в податковій часів Януковича – так звана «Вертолітна справа». Коли податківців показово гвинтокрилами звозили до Києва.

Прикро коли злочинці і негідники, які дійсно грабували суспільство і державу уникають відповідальності. Одразу виникає питання – хто і за які хабарі їх відпускає. Тоді кристалізується розуміння, що відпускають нинішні перевертні в погонах.

Для прикладу публікуємо протокол допиту керівника Харківської об’єднаної державної податкової (2008-2013) Угровецького Олега Петровича де він повністю зізнається в злочині.

uniknennja html m4d9f4c59

 uniknennja html m3b070ba2

uniknennja html m4d9f4c59

Фахівцям і справжнім журналістам розслідувачам сподіваємось буде хрестоматійно цікаво як керівник, якій несе персональну відповідальність за роботу Харківської об’єднаної податкової інспекції розповідає що не зрозумів, не знав, діяльність-бездіяльність не його провина, а когось іншого. І все це не дивлячись на те, що всі документи він підписував особисто. Виникає питання в якому стані він був.

На даний час Угровецький Олег Петрович не притягнутий до відповідальності, а навіть навпаки пішов на підвищення і працює на посаді першого заступника директора Харківського НДІ судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса. І знов виникає питання «За які хабарі?»

Повний текст протоколу допиту за посиланням.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ