Человек не терпит насилия!

Старые лица «Новой» таможни

Засветились первые кадровые назначения нового временного председателя таможни Павловского А. О чудо!! Да он же даже не Фунт. Он кукла-марионетка. А из-за спины зиц-председателя скромно проклюнулись ушки Гены Романенка. Киевские выдвиженцы Панкявичюс и Мирошниченко, винницкий Мацибора. Все эти персоналии засветились и замарались либо в эру царствования Гены, либо при Насирове, из-за которого тоже ярко светились ушки Гены. Знающие люди говорят, что Андрюша Павловский давно знается с Романенко. Ходят слухи, что именно Гена и его люди обучали азам таможенного дела будущего руководителя мытарного ведомсва перед конкурсом на должность зампреда.
Большие руководители должны понимать, что назначая такого зиц-председателя, ни фига не понимающего в сфере своего правления, руководить таможней либо другим ведомством, они позволяют иудушкам типа Романенка, Андрейкива услащать его уши медовыми сказками, а в это время безбожно обирать бизнес и государства.
Говорят эра Павловского ненадолго. Кто будет следующим Фунтиком????

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

50 ответов

  1. Голова митноі служби Рябікін переможно звітує про реформи, тестування (на фоні епідемії КОВІД), про оновлення митниці Пане Головко, завдяки Вашому досвідченому заступникові Черкасському та талановитому кадровику Касьяну дореформувалися далі нікуди. Бізнес стоїть навколішки і водає про допомогу. Доводжу до Вашого відома розцінки реформованих підрозділів, якими вони обкладають бізнес, щоб не створювати перешкод. Департамент контрабанды 300 доларів з вантажу, Координаційно-моніторингова митниця 300 доларів, департамент таргетингу 300 доларів. Це без поборів у митниця на місцях. Кажуть що буде створено Моніторинговий центр (мабуть Вы розрекламуєте його як велике досягнення). Не треба бути Кассандрою, щоб передбачити що його очолить такий собі фахівець Меншиков. Це мабуть ще один грошртяг з бізнесу, бо цей митник вже набирає команду і обіцяє доплату кандидатам до заптлатм від 300 до 1000 доларів. Вы ж не думаєте що цю доплату він зробить з власної кишені. Отаке у вас реформування тестування і прозорі конкурси

  2. Суворов знову заступник Голови? Хтось сумнівався? Дкрижопов через Касьяна рулить кадровою політикою митниці. А Влад Суворов його хрещеник

  3. Вітаю !цікавить інформація про роботу інспектором на Черкаській митниці . чи варто починати карєру в цій службі , які преспективи чекають ? чи можливо виживати на чисту зарплату + премія ? Яка вона та сама зарплата коли тільки прийшов з вулиці ?

  4. Ясне діло, вартує себе спробувати. Робота на державу, завше почесна, особливо коли владі так важко боротися з олігархатом, який завше норовить звабити владу і заставити працювати на їх благо. Зарплатня, по заявах владоможців, цілком пристойна, гарантовано і вчасно будеш отримувати десь 5500 грн. на місяць, в крайньому разі, можеш бути впевнений, що держава тебе не кине і менше мінімальної зарплати по країні, ти гарантовано не отримаєш. А коли напрацюєш кільканадцять років стажу і повезе з керівництвом, то можеш в місяць і 10000 грн.отримати, ось тоді наступить в тебе справжнє щастя, коли ти не будеш знати де їх потратити. Правда через отримання такої зарплати і носячи горде звання держслужбовець України, ти будеш змушений дотримуватися цілого ряду обмежень та заборон, прописаних в законодавстві,наприклад,не дай тобі Бог,десь підробляти, типу десь піти вагони розгружати, це категорично заборонено,так як в кодексі прописано,що зарплата митника повністю його забезпечує,а як що ні,то він не достойний бути держслудбовцем великої держави,там щорічне і публічне декларування своїх статків і багато іншого, сам собі прочитаєш. Перспектив теж буде багато цікавих, як мінімум раз на рік будуть реформування у вигляді реорганізацій, а якщо повезе,то і ліквідацій,тоді ти будеш мати честь доказати,що ти маєш далі право нести горде звання держслужбовця, і не опинитися на вулиці, а ще гірше знайти кращу роботу і за якісь долари,працювати, використовуючи набутий досвід і знання,проти держави.

  5. Реально все на скільки погано ?! мені презентували це зовсім з іншої сторони , типу такий шанс випадає раз в житті… вчи законодавство і подавайся на конкурсний відбір , і якщо пощастить будеш змогу працювати .

  6. Ось де ти тут, хоча би одне слово прочитав, що так погано? Що тобі не підходить, гарантована зарплата на старті біля 5500 грн.? Так керівництво держави наполягає, що це цілком достатньо, а 10000 це вже розкіш. Скажу тобі чесно, якщо ти молодий, себе не знайшов, і в сучасній Україні плануєш піти на українську державну службу, однозначно тоді йди, то му що я вже дуже сумніваюся, що з твоїми здібностями, ти зможеш знайти собі іншу роботу з більшою платнею. Більше того, зараз в тебе дійсно є унікальний шанс і переваги, тому що ти молодий і не маєш досвіду роботи в держслужбі. Зараз саме на таких є запит, а якщо був хоть тиждень в АТО, навіть можеш не особливо вчити законодавство, гарантовано візьмуть. Керівництву держави треба прозвітувати перед суспільством, що проводиться реформа, а з другої сторони, їм завжди потрібне сліпо виконавче гарматне м’ясо, та і треба ж буде потім на когось навішувати ярлики корупціонера, списувати крадівництво, недобори платежів, контрабанду, не царське діло це все їм брати на себе. Так що правильно тобі говорили, користайся моментом, бо вже після кількох років роботи, тобі вже нічого на халяву в українській держслужбі не обломиться, на тобі вже буде висіти ярлик корупціонера і всенародне презирання.

  7. Якщо пощастить, не посадят. Учить работе тебя никто не будет, а теория до жопы без практики.

  8. Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили масштабну схему з багатомільйонним заниженням митної вартості автомобілів з Грузії.Досудовим розслідуванням встановлено, що починаючи з 2019 року у зоні діяльності Київської митниці та вищезазначених структурних підрозділах, працівники митниці  під керівництвом заступника начальника відділу митного поста Вишневе, Мухтарова Руслана Рамазановіча, Гончаренко Олександра Миколайовича, Борисова Максима Борисовича, оформлювали транспортні засоби за заниженою митною вартістю, що призвело до багатомільйонних збитків держбюджету.
    За грошову винагороду, службові особи штучно зменшували вартість оподаткування, не враховуючи реальни ціни країни відправлення.
    За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Були проведені обшуки.
    У межах кримінального провадження фігурантам повідомлено про підозру. Вирішується питання стосовно обрання їм міри запобіжного заходу.
    На даний момент виконуючи функції  начальника Буковинської митниці Мухтаров Р.Р. приймає участь в конкурсі на посаду начальника Чернівецької митниці.
    Шедевр! Чим більше прямих збитків нанесеш державі — тим вищу матимеш зарплату!

  9. Саме так я учасник АТО, тому і випала така нагоді доторкнутися до прекрасного (митниці). після всього прочитаного дуже сумніваюсь чи потрібно це мені. А як же обіцяне підвищення зарплати після переходу на контракт відразу в 1.5 раза ? а з наступного року більше 1000$ ?

  10. Навіть не сумнівайся, обов’язково скористайся такою нагодою, якщо ти ще і учасник АТО, то тобі для повного усвідомлення життя і колекції екстремальних вражень, просто необхідно зануритися ще і в українську держслужбу. А на рахунок обіцянок влади, в тебе просто не має права на сумніви, ти ж АТОвець. Раз українська влада щось пообіцяла, то обов’язково виконає.

  11. спробуйте. особливо в Черкасах перспективно. Там митниця то є то немає — а чому так ??? просто не дуже хочеться витрачати час на це все , якщо в цьому не має сенсу. тому, що на даний момент я не почув жодного аргументу ЗА , всі як один говорять НІ, що все погано, і.т.п. але при цьому деякі вже по 15 років там працюють і нічого змінювати не збираються… чому ж тоді ЯКЩО все так погано то всі там сидять за 5 тис грн ?

  12. Не сидят, а работают. 15 лет и больше работают профессионалы, а тебя сольют за месяц. Опыт сильная вещь. И запомни, учить тебя никто не будет. компьютер и печати выдадут и крутись как сможешь.

  13. Сегодня ночью, по дороге в Киев ЦА ДБР задержало главного кассира Волынской таможни Михаила Бурдейного.

    Традиционно в первую неделю месяца Миша вез кассу с поста “Ягодын” в Киев.

    Касса за май была не очень большой, всего 700 000$.
    “Ягодын” в лучшие времена давал до 1.5 ляма$.
    Но самое интересное — это не деньги, а записная книжка Миши с фамилиями кому и сколько он передавал из этой кассы длительное время.
    Фамилии там очень известные.
    Есть даже один мечтатель который хочет стать Главой таможни или даже зам. Министра финансов.

  14. А коли Чернівецьких курєрів, збирачів грошей та організаторів схем будуть арештовувати: Салогора, Кулінського, Жижияна, Нікулєску, Чіка, Тофана, Поцілуйка, Попадюка, Гуцу, Побережник…???

  15. Настав момент задуматися — навіщо повернули людей , які відсторонило рнбо?? От і маєте , далі буде…

  16. почему=то не удивлюсь если отстраненных назначат в новую таможню на кат. в и б.

  17. Надеюсь, что практическим результатом перехвата месячного таможенного “оброка” на “Ягодине” станут не только очередные кадровые чистки, но и уголовное дело, где будут установлены контакты Бурдейного, с кем он пересекался в свои прошлые заезды в Киев, в какие здания заходил, с кем контактировал во всех других правоохранительных органах.

  18. У А.Наумова спросите,знает-ли он Мишу)))Если ответит искренне,вы обалдеете!Прикиньте цифру,это только с одной таможни!Во времена Калетника/Дериволкова тоже на трассе и тоже из Ягодына остановили В.Г.Харченко,у него было 2 000 000$!Этот дедушка до сих пор трудится в Одесской таможне.После Майдана в Закарпатской таможне пропал А.А.Коротаев и 4 000 000$!Саша продолжает работать в Одесской таможне!Еще примеры привести?Про П.В.Щербакова рассказать?

  19. Печально, что системных реформ правоохранительных органов не проводится, и потому в следующем месяце при перевозке “кэша” в Киев с других постов и таможен, скорее всего, не найдут, “смотрящих” поменяют, и будут новые безвестные начальники отделов, назначенные нужными людьми для сборов, снова развозить куда-то деньги в багажнике.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ