Человек не терпит насилия!

Слідчі поліції Київщини «погоріли» на хабарі в $7 тисяч

У четвер, 20 серпня 2020 року, працівники столичного теруправління Державного бюро розслідувань спільно з співробітниками Служби безпеки України та військовими прокурорами Київського гарнізону під час отримання хабаря в розмірі 7 тис. дол. затримали слідчих Нацполіції Київщини — Євгена Черкасова та Дмитра Аджієнка. Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info.

За його словами, “перевертнів у погонах” схопили “на гарячому” під час передачі їм неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України), яку поліцейські вимагали від директора ТОВ “Доронік-Україна”. Згідно відкритих реєстрів, до 1 червня поточного року керманичем цієї компанії, що займається виробництвом та постачанням хімічних добавок, виступав Роман Рубан; наразі цю посаду обіймає Олександр Захарчук.

За інформацією співрозмовника Dетектив-Info, директора “Дороніків” поліцейські Київщини прагнули “розтрусити” на гроші в обмін на закриття кримінального провадження стосовно підприємства. З матеріалів судового реєстру випливає, що відповідна справа була зареєстрована на початку 2020 року. В її рамках дії керівництва ТОВ “Доронік-Україна” попередньо кваліфікувалися як самоуправство (ст.356 КК України), а з клопотанням до суду про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів на початку квітня звертався саме слідчий Бориспільського ВП ГУНП в Київській області Євген Черкасов.

Тоді правоохоронець цікавився інформацією навколо ситуації із наявністю/відсутністю спецдозвілів на надра- та водокористування з метою видобування підземних вод у “Доронік-Україна” на промисловій ділянці по вулиці Запорізькій у Борисполі. У якості підтвердження ймовірно протиправних дій компанії наводився допит свідка — місцевого мешканця, який заробляє на життя тим, що збирає макулатуру та металобрухт і здає вторсировину у відповідні пункти прийому.

Останній буцімто розповів “копам” історію, як наприкінці лютого 2020 року вирішив прогулятися по території промзони, де розташовані потужності “Доронік-Україна” з виготовлення домішок до цементу, та побачив великі діжки з рідиною. Чоловік запевняв — надалі він розговорився з одним із працівників компанії, що розкрив новому знайомому таємницю: мовляв, неподалік у непримітному місці розташована свердловина, з якої незаконно викачують воду для підтримки промислового процесу. Більше того — доступ до секретного родовища має тільки директор “Доронік-Україна”, який надає відповідні вказівки робітникам.

Вважається, що після отримання таких “зізнань” збирача металобрухту, поліцейські почали “кошмарити” керівництво ТОВ “Доронік-Україна”, паралельно — натякаючи на можливість “вирішення” проблемного питання. Підприємці зробили вигляд, що погоджуються сплатити хабар, однак насправді звернулися із відповідною заявою про вимагання грошей до силовиків, які й “накрили” перевертнів у погонах непередодні.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ