Человек не терпит насилия!

ВІД «САНАХАНТА» ДО ЄВДОКІМОВА

evdokimivvpiddarФігуранта справи «про хабар Злочевського» і подружку Ірини Венедиктової ту яка полюбляла причепурювати генпрокурора в брендовані шмотки з «САНАХАНТА» Олену Мазурову списують з потоків та схем в енергобізнесі. Схоже після останніх скандалів витягувати не збирається та й заставу 120 мільйонів гривен ніхто не поспішає. Натомість на місце Мазурової як керівника Управляючої компанії енергобізнесом Шкрібляка-Кононенка вже заводять нову набагато досвідченішу людину з такими необхідними корупціонерам зв’язками.

В кінці минулого тиждня директорам Чернігівської, Дарницької, Сумської та Черкаської ТЕЦ які входять в енергохолдинг екс-нардепа Анатолія Шкрібляка був представлений як один з керівників Управляючої компанії який відповідатиме за питання безпеки та фінансового контроля Володимир Євдокімов (генерал МВС, колишній заступник міністра). Директори ТЕЦ отримали вказівку надати Євдокімову всю необхідну інформацію по діяльності підприємств. Володимир Євдокімов вже з’явився в комп’ютерній системі управління ТЕЦ (облако) «бітрікс» (реєстри проплат, листування та вказівки керівництву ТЕЦ) замість Олени Мазурової.

Основні задання які Анатолій Шкрібляк поставив перед Володимиром Євдокімовим:

1. Через Офіс Генпрокурора та Нацполіцію локалізувати і в подальшому закрити всі кримінальні провадження по «энергобізнесу» (всі ці провадження наразі зосереджені в Нацполіції).

2. Взяти під контроль хід та результати проведення перевірок офісом великих платників ДПС України діяльності всіх підприємств, суб’єктів господарювання які входять в енергохолдинг. (терміни проведення перевірок 3 квартал поточного року) Після перевірок необхідно зачистити, знищити документи по схематозах по яким працювали останні 3 роки підприємства енергохолдинга.

3. Створити ефективну систему захисту всього бізнеса Шкрібляка.

Списання Мазурової і вхід до енергохолдингу Євдокімова може означати, що Кононенка відтіснили від тіньових схематозів і процес бере під контроль хтось інший… наприклад Віктор Пінчук з яким останнім часом активно співпрацював Євдокімов.
А Мазурова тим часом залишається під вартою (заставу вносити поки ніхто не збирається) з переспективою отримати величезний термін позбавлення волі. Вихід в мадам Мазурової лише один, розповісти правду про свої корупційні схеми з правоохоронцями і в тому числі «САНАХАНТ» та генпрокурора Венедіктову.

Розповісти не НАБУ яке буде використовувати цю інформацію в своїх інтересах, а журналістам тобто суспільству.

Ігор Мосійчук

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

​​АНАТОЛІЙ ШКРІБЛЯК МЕШКАЄ ПОРЯД З ГОЛОВОЮ "РОСТЕХА" ТА МАЄ БІЗНЕС...

В Україні два колишні народні депутати ведуть бізнес із представниками російської федерації та сепаратистів: йдеться про власника українських вугільних ТЕЦ…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ