Человек не терпит насилия!

ЦПК знав про рішення ВАКС у справі Олега Бахматюка

ЦПК знав про рішення ВАКС у справі Бахматюка ще до рішення суду.

Ми дуже здивовані тим ганебним фактом, що телеграм-канал Центру протидії корупції Zero Corruption написав свій пост щодо рішення Апеляційної палати ВАКС, яка з порушеннями розглянула скаргу на закриття справи проти Олега Бахматюка, в той момент, коли суддя ще оголошував рішення суду. І це при тому, що в залі суду не було нікого, крім сторін розгляду і не велася трансляція засідання!

Всі подробиці цього незаконного рішення трійки суддів імені Артема Ситника (а саме так їх треба називати після цих свавільних дій) ми детально проаналізуємо з юридичної точки зору і дамо їм правову оцінку окремо. Сьогодні ж хочеться звернути увагу на два моменти:

  • по-перше, прийнята Апеляційною палатою ВАКС ухвала не зобов’язує Генерального прокурора відновлювати дію скасованої постанови колишнього першого заступника Генерального прокурора Віталія Каська. Кримінальне провадження закрите. Питання лише в тому, чи витримає Генеральний прокурор тиск з боку Артема Ситника, для якого ця справа стала особистою вендетою;

  • по-друге, ми маємо вказати на юридичне свавілля, якого не можна було собі уявити в жодному, навіть найкорумпованішому суді України. Так Апеляційна палата ВАКС (а саме трійка суддів ім. Ситника) відмовила адвокатам Олега Бахматюка в скарзі, яку вони подали до Печерського районного суду м.Києва, і закрила провадження, відкрите Печерським судом!
    Наголошуємо, скарга була подана не до Апеляційної палати ВАКС, а до Печерського суду. Таким чином відтепер, по факту, трійка суддів Ситника може скасовувати і приймати будь-які рішення будь-яких судів в нашій державі.

У зв‘язку з цим ми хочемо звернути увагу Генпрокурора Ірина Венедіктова на те, що вона має бути гарантом дотримання чинного законодавства в нашій країні. Рішення трійки суддів Ситника виходить за межі правого поля. Дане порушення повинна розглядати і має дати правову оцінку Вища рада правосуддя, має розслідувати ДБР.

Саме від генпрокурора залежить зараз, що в нашій державі є головним: закон і право чи неправове свавілля трійки імені Ситника і людей, які наперед знали про рішення суду.

Читайте продовження цієї ганебної історії зневаги до права завтра.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ