Человек не терпит насилия!

Для засобів масової інформації та зацікавлених осіб (Про ситуацію в Каховському районі)

Прес – реліз

В Каховському районі Херсонської області внаслідок бездіяльності засновника ТОВ “Алтанал — Агро” Плачкова Сергія Івановича і його спільників, виникли передумови по доведенню вищевказаного підприємства до банкрутства.

З метою збереження підприємства, сплати податків, виплати заробітної плати працівникам, виконання зобов’язань перед власниками земельних ділянок, ТОВ “Алтанал — Агро” отримало 1 млн. грн. поворотної фінансової допомоги від ТОВ “Еко Клік Мастер” упродовж 2018 – 2019 років.

У зв’язку з неплатоспроможністю ТОВ “Алтанал — Агро”, позичкодавець ТОВ “Еко Клін Мастер” передав згідно з договором право виплати боргу ТОВ “Оптіма Фешен”, на суму більшу 1 млн. грн., про що поінформовано отримувача позики.

В подальшому ТОВ “Оптіма Фешен” та ТОВ “Алтанал — Агро” уклали договір купівлі – продажу посівів сільськогосподарської продукції як об’єкта незавершеного виробництва, яка на момент укладення договору вирощувалась на земельних ділянках Каховського району Херсонської області, загальною площею 573 гектари.

У противагу законній діяльності господарських підприємств на заваді виконання господарських зобов’язань встав фактичний керівник Плачков С.І., який незаконно звільнив директора Душинову І.О. та використовуючи юридичну казуістику звернувся до господарського суду Херсонської області, з метою визнання власності на посіви та заборони іхнього скошення.

Пан Плачков здійснив вищевказані дії виключно з метою не виконання зобов’язань за договором купівлі–продажу посівів. При цьому він подав до суду фальсифікований договір купівлі–продажу сільськогоподарської продукції, на якому міститься відтиск підробленої печатки підприємства. ТОВ “Оптіма Фешен” усвідомлюючи протиправність дій керівника ТОВ “Алтанал Агро” Плачкова С.І., які направлені на невиконання господарських зобов’язань та з метою привласнення сільськогоподарського збіжжя, заявило та відкрило два кримінальних провадження, які внесені до ЄРДР.

Всупереч забороні скошення вказаних посівів громадянин Плачков С.І. продовжив протиправні дії по рейдерському захопленню посівів сільськогоподарської продукції та почав незаконний збір врожаю в селі Богданівка, викосивши 58 га та отримавши 203 тони ячменю. Потрібно відмітити, що органи поліції Херсонської області бездіють, не реагують на дані вимоги власника посівів ТОВ “Оптіма Фешен”. Злочинна бездіяльність органів слідства вже завдала збиток підприємству на суму 2 млн. 233 тис. грн.

Для слідчого поліції Херсонської області заборона господарського суду Херсонської області, яка є в державних реєстрах не є підстваою для вжиття всебічних заходів по захисту приватної власності ТОВ “Оптіма Фешен” та є правовим нігілізмом з боку уповноваженого представника влади.

Рекомендуємо слідчим органам встати на захист прав і законних інтересів нашого підприємства, в протилежному випадку ТОВ “Оптіма Фешен” залишає за собою право покладення відповідальності та збитків на уповноважену особу, яка незважаючи на законні вимоги не реагувала, чим фактично сприяла діяльності недобросовісних суб’єктів.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ